![]() |
Szalik Man United do kupienia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Szalik Man United do kupienia (/showthread.php?tid=121) |
Re: Szalik Man United do kupienia - radzio - 10-04-2008 20:50 Lukas napisał(a):Mi brak kasy doskwierał ale jak będzie podobna akcja to trzeba będzie już się postarać kasę wyłuskać Są już takie plany, ale musimy przygotować takie "elo, elo" koszulki (na początek koszulki bo tańsze więc mniejsze ryzyko etc.). Pisząc "elo, elo" mam na myśli takie koszulki, które będą unikalne, modne, wyjątkowe i ogólnie zajebi***... zajefajne ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - Beckie - 10-04-2008 21:26 Będzie reedycja szalików - piszę się. Będzie fajny projekt na koszulkę - piszę się. Będzie bluza, taka typowa UNITED - piszę się. Re: Szalik Man United do kupienia - pawlo - 11-04-2008 10:38 Powiem wam tak pół trzeźwym okiem, wszystkim, którzy teraz piszą kiedy reedycja, żeście pizdy niesamowite. Ogłoszenie stało na tyle długo, że 30 zł to byście mogli na ulicy znaleźć. Przedłużyliśmy trochę akcję, bo się okazało, że sporo zainteresowanych olało sprawę. Nie wiem, obawialiście się o swoją kasę, czy coś innego, wasza sprawa. Teraz sie gapcie na szaliki i żałujcie, że nie macie. Reedycji pewnie NIE będzie, bo ci co chcą kupować już je mają, więc pewnie będzie inny gadżet. Chyba, że zbierzecie 30 osób, bo tyle potrzeba, to się zrobi na nowo. Wystarczyło trochę zaufania do ludzi. Rozumiem, że ktoś się obawia wpłacać nieznajomemu, ale kto nie ryzykuje, ten nie ma. Swoją drogą po to w pierwszym poście dawałem info o innej akcji na manusite, byście popatrzyli, że już nie takie rzeczy sie tam udało uszyć i rozesłać. Wielkie dzięki Shadow za podjęcie tematu i zajęcie się tym do samego końca. Mam nadzieje, że dane nam będzie jakiegoś browara na którymś z wyjazdów wypić. Dzięki dla wszystkich, którzy zakupili szaliki, bo bez was by się nie udało. Dziękuję mamie i tacie, że zawsze mnie wspierali i producentowi piwa tennent's oraz sieci sklepów coop, która robi te niesamowite promocje na browary. Pozdro. Re: Szalik Man United do kupienia - Lukas - 11-04-2008 12:49 Tak sie sklada,ze niektórzy naprawde mogli miec ważniejsze wydatki niż zakupić sobie szalik. Jak masz to sie ciesz,ale nie wyskakuj z tekstem ze pizdy jestesmy! Bez szalika moge żyć i wcale nie jest mi żal, jezeli bedzie reedycja to spoko, jezeli nie, to nie bede płakał w poduszkę po nocach. Nie chodzi tez o zaufanie do obcych. Skoro ufam innym ludziom robiąc zakupy przez neta, wiec czemu nie mialbym zaufać ludziom tutaj? Widac ze pisałes to pol trzeźwym okiem. Re: Szalik Man United do kupienia - pawlo - 11-04-2008 13:01 Dlatego, że już nie raz i nie dwa spotykam się z sytuacją, że nie ma ludzi by coś zrobić a gdy w końcu się to uda, to nagle drugie tyle sie budzi pisząc teksty, że nie wiedzieli, nie słyszeli, nie mieli a są bardzo chętni. Wiedziałem, że tak będzie i tym razem i dam sobie chuja uciąć, że gdyby teraz zrobić specjalną reedycję dla osób które się zadeklarowały na reedycję, to znów znalazłoby się mnóstwo innych wydatków niż szalik na który się piszą. Skoro mieli wydatki, co jest naturalne to ok. Takie same będą następnym razem i za każdym kolejnym. A wystarczyło odpuścić sobie wyjście do baru jeden raz i był szalik. Re: Szalik Man United do kupienia - Futbolowa - 11-04-2008 18:09 pawlo napisał(a):owiem wam tak pół trzeźwym okiem, wszystkim, którzy teraz piszą kiedy reedycja, żeście pizdy niesamowite. Ogłoszenie stało na tyle długo, że 30 zł to byście mogli na ulicy znaleźć.Ja się dowiedziałam na ostatnią chwilę, bo się dostać na forum nie mogłam przez kilka ładnych tygodni. W ostatnim dniu przecież płaciłam, po bardzo spontanicznej decyzji 'rzutem na taśmę' ![]() ![]() Przydałyby sie: bluzy (!), koszulki, babskie topy [marzenie, bardzo ciężkie do zrealizowania :oops: :oops:] i stringi jakieś ![]() pawlo napisał(a):Wiedziałem, że tak będzie i tym razem i dam sobie chuja uciąć, że gdyby teraz zrobić specjalną reedycję dla osób które się zadeklarowały na reedycję, to znów znalazłoby się mnóstwo innych wydatków niż szalik na który się piszą.Bo deklarować się jest łatwo, ale wywiązanie to już ciężka sprawa... Chciałabym się przyłączyć do podziękowań dla Mateusza. Naprawdę było warto ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - Beckie - 11-04-2008 20:09 Popieram pawla, ma chłopak sporo racji. Często jest tak, że ludzie nie wierzą w powodzenie tego typu akcji. 30 złotych jednak nie jest ogromnym wydatkiem, więc niektóre lęki są w moim odczuciu także nieuzasadnione. Też byłbym nieźle wkurzony, gdyby ogłoszenie o kupnie szalików leżało mnóstwo czasu, a chętni, którzy wcześniej dali słowo, że kupią - sprawę olali. Ja się przyznaję. Na to forum wchodziłem rzadko, a jeśli już wchodziłem to czytałem tematy meczowe, co kto miał coś ciekawego na temat meczu do powiedzenia. Do tego tematu wlazłem, gdy niektórzy już pisali, że czekają na odbiór. Mi pozostaje nic innego jak wam po rpsotu pozazdrościć mieć taki zajebisty szalik w domu. Niemniej jednak, jeśli będzie następna okazja do jakiegoś masowego zamówienia, czy to koszulki czy to bluzy - powinienem się zgłosić, bo nawet teraz widać, że zorganizowane to było pierwszorzędnie i szacunek dla wszystkich, ktorzy włożyli w to swoje 5 groszy. A dupa to ze mnie, że nie zaglądałem do tego tematu i taki szalik mi przeszedł koło nosa. Nastepnym razem będę bardziej uważny. Re: Szalik Man United do kupienia - Tomassen - 11-04-2008 21:12 Ja najchętniej bym się pisał na bluzę, o ile pozwolą fundusze, bo na gwałt chcę kupić po wakacjach jakieś wiosło z piecykiem... Re: Szalik Man United do kupienia - Lukas - 12-04-2008 12:30 Ja mam nadzieję że te plany o których mówi radzio co do koszulki się zrealizują ![]() ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - radzio - 12-04-2008 12:52 Lukas napisał(a):Mam nadzieję że to nie był jakiś chwyt marketingowy aby więcej osób na forum wchodziłoNie nie ;-), mam w głowie pomysł takiej zaje**fajnej koszulki, ale to nie takie hop siup. Bo musi być taka no oryginalne, fajna i żeby na ulicy ludzie popatrzyli i pomyśleli "Fajna koszulka" czy coś w tym stylu. Jesteśmy na etapie projektowania :-), ale to nie takie proste, a Diora czy innego projektanta jeszcze nie znam ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - Pawlak - 14-04-2008 17:04 pawlo napisał(a):Powiem wam tak pół trzeźwym okiem, wszystkim, którzy teraz piszą kiedy reedycja, żeście pizdy niesamowite. Ogłoszenie stało na tyle długo, że 30 zł to byście mogli na ulicy znaleźć. Przedłużyliśmy trochę akcję, bo się okazało, że sporo zainteresowanych olało sprawę. Nie wiem, obawialiście się o swoją kasę, czy coś innego, wasza sprawa. Teraz sie gapcie na szaliki i żałujcie, że nie macie. Pozwolę sobie zabrać głos. Z tego co wiem, to Szulc robi pasiaki od 10 sztuk, a nie tak jak piszesz 30 - przynajmniej tak jest napisane na jego stronie. Po drugie co do zaufania do ludzi - pamiętasz koszulki robione na MS? ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - pawlo - 15-04-2008 00:39 Nie wiem co za Szulc, Shadow pisał o 30 osobach, gdy nam brakowało kilku, bo co niektórzy umieją tylko posty pisać. A co do koszulek, to ja już kiedyś wyraziłem zdanie na temat gościa co to przygotowywał. No i wypadałoby, by projekt był większy a nie 300 na 300 pikseli ![]() Zresztą jak ktoś chce szalik to przecież nikomu nie bronie. Trochę własnej inicjatywy, np poszukanie nowych osób. Bo tym co już szalik mają może się nie chcieć tego robić drugi raz. Ja tylko wyraziłem swój pogląd na ludzi, którzy w dniu w którym ludzie cieszą się szalikiem piszą wzruszające teksty o tym jak im życie uniemożliwiło nabycia go, a niedawno robiłem łapankę na różnych forach, bo było widmo niezrobienia szalików (bo potrzeba było 30 osób). Re: Szalik Man United do kupienia - Pawlak - 15-04-2008 01:20 pawlo napisał(a):Nie wiem co za Szulc, Szulc to właściciel strony <a class="postlink" href="http://www.szaliki.com">http://www.szaliki.com</a>. Z tego co pamiętam, to tam robione były pasiaki? Widzę, że nie tylko ja mam problemy ze snem :lol: Re: Szalik Man United do kupienia - ShadowWinter - 30-04-2008 23:48 Pawlak napisał(a):Szulc to właściciel strony <a class="postlink" href="http://www.szaliki.com">http://www.szaliki.com</a>. Z tego co pamiętam, to tam robione były pasiaki? Widzę, że nie tylko ja mam problemy ze snem :lol: Mają nieaktualne dane na stronie. Ja na mailu dostałem informację, że wykonają moje zamówienie od 30 szt. i tego się trzymałem i nie żałuję bo lepiej zadowolić ponad 30 twarzy niż 10 ![]() pawlo napisał(a):Wielkie dzięki Shadow za podjęcie tematu i zajęcie się tym do samego końca. Mam nadzieje, że dane nam będzie jakiegoś browara na którymś z wyjazdów wypić. W ferworze ostatnich wydarzeń nie miałem okazji odpisać... w sumie to ja też chciałem Ci podziękować ![]() ![]() ![]() Futbolowa napisał(a):Chciałabym się przyłączyć do podziękowań dla Mateusza. Naprawdę było warto Dzięki :* Lukas napisał(a):Tak sie sklada,ze niektórzy naprawde mogli miec ważniejsze wydatki niż zakupić sobie szalik. Jak masz to sie ciesz,ale nie wyskakuj z tekstem ze pizdy jestesmy! Bez szalika moge żyć i wcale nie jest mi żal, jezeli bedzie reedycja to spoko, jezeli nie, to nie bede płakał w poduszkę po nocach. Nie popadaj z skrajności w skrajność. Szaliki nie były drogie, a naprawdę jest bardzo często tak, że zgłasza się 50 osób a zostaje chętnych tak naprawdę 10- to tak jak na wojnie poprzeć kogoś a później w decydującej chwili odwrócić się plecami- przykład może nieadekwatny do chwili, ale o to chodziło właśnie pwalo ![]() A co do reedycji to pewnie będzie przy okazji MUSC PL ![]() Pozdrawiam! Re: Szalik Man United do kupienia - sebos_krk - 29-07-2008 16:17 Temat przenoszę do archiwum. W przypadku nowej akcji związanej z szalikami, przywrócimy możliwość pisania. |