![]() |
Pamiątkowe koszulki! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Pamiątkowe koszulki! (/showthread.php?tid=181) |
Re: Pamiątkowe koszulki! - Olek - 28-05-2008 21:07 Dobra juz mu napisalem tylko teraz czekam Mam nadzieje ze przed wakacjami przyjdzie to wparuje do sql wszystkim gul skoczy Re: Pamiątkowe koszulki! - sebos_krk - 28-05-2008 21:55 Tak najpierw zamawiajcie, potem rezygnujcie. Ja mam dla Radzia radę. Olej to, jak ktoś chce niech zamówi na allegro, bo to jest z waszej strony niepoważne. Facet się stara, poświęca czas żeby co niektórzy nie musieli się męczyć zamawianiem, a tu raz biorę, a za pięć minut- a jednak może nie, bo 5 zeta drożej. No bądźmy poważni, naprawdę :!: Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 28-05-2008 23:35 Hmmm jeszcze nie dostałem wielu adresów więc ostateczną rozpiskę przygotuję jutro. Dlatego osoby, które nie wysłały mi jeszcze swojego adresu niech podeślą mi go na PW Informacja dla osób, które już to zrobiły: Jutro podeślę Wam numer konta, na które trzeba wpłacić kasę za koszulkę. Po potwierdzeniu przelewu firma, która te koszulki robi wyśle koszulkę o rozmiarze jaki podaliście mi w PW na adres, który podaliście mi w PW. Wysyłka ma ruszyć 1 czerwca (niedziela), więc w praktyce ruszy od poniedziałku. Więc jak piątek wpłacicie to będzie w sam raz ;-). Koszulki nie będą wysyłane za pobraniem pocztowym (płatność u listonosza) bo wtedy koszt przesyłki jest wyższy :-) (trzeba listonoszowi dać xD) Czekam na adresy od osób, które tego jeszcze nie zrobiły! Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 29-05-2008 17:35 Osoby, które wysłały mi PW powinny sprawdzić swoje skrzynki ;-) znajduje się tam numer konta, na które trzeba wpłacić te 39zł. Na adres który podaliście zostanie wysłana koszulka (zostanie wysłana po potwierdzeniu wpłaty na konto). Za przesyłkę JUŻ NIC NIE PŁACICIE! Osoby, które podały niekompletne dane lub nie podały ich jeszcze proszone są o wysyłanie PW w takiej formie: Kod: Imię Nazwisko JEśLI KTOś NIE DOSTAł PW, A WYSLAL WSZYSTKIE DANE TO PROSZE O WYSLANIE PW PONOWNIE ;-)) i przypomnienie! Re: Pamiątkowe koszulki! - Aenain - 29-05-2008 17:46 radzio juz ci 5 raz adres wysyłam ![]() ![]() Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 29-05-2008 17:48 Aenain napisał(a):radzio juz ci 5 raz adres wysyłamDopiero teraz doszło ;-), dostałem. Wieczorem pójdzie 2 fala PW z numerem konta ;-). Poczekam aż troszkę mi się nazbiera ;-) Re: Pamiątkowe koszulki! - Aenain - 29-05-2008 18:19 Spoko pozdrawiam ![]() ![]() Re: Pamiątkowe koszulki! - mareksg - 29-05-2008 22:26 radzio napisał(a):Aenain napisał(a):radzio juz ci 5 raz adres wysyłamDopiero teraz doszło ;-), dostałem. Wieczorem pójdzie 2 fala PW z numerem konta ;-). Poczekam aż troszkę mi się nazbiera ;-) Ta druga fala mniej więcej kiedy ruszy?? Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 29-05-2008 22:40 mareksg napisał(a):radzio napisał(a):Aenain napisał(a):radzio juz ci 5 raz adres wysyłamDopiero teraz doszło ;-), dostałem. Wieczorem pójdzie 2 fala PW z numerem konta ;-). Poczekam aż troszkę mi się nazbiera ;-) A przed chwilą poszło :-) ----------------------------------------- Osoby, które wysłały mi PW powinny sprawdzić swoje skrzynki ;-) znajduje się tam numer konta, na które trzeba wpłacić te 39zł. Na adres który podaliście zostanie wysłana koszulka (zostanie wysłana po potwierdzeniu wpłaty na konto). Za przesyłkę JUŻ NIC NIE PŁACICIE! Osoby, które podały niekompletne dane lub nie podały ich jeszcze proszone są o wysyłanie PW w takiej formie: Kod: Imię Nazwisko JEśLI KTOś NIE DOSTAł PW, A WYSLAL WSZYSTKIE DANE TO PROSZE O WYSLANIE PW PONOWNIE ;-)) i przypomnienie! Re: Pamiątkowe koszulki! - Aenain - 29-05-2008 22:42 dostałem numer konta wiec jak narazie idziemy do przodu odezwę się by sie pochwalić jak będę miał koszulkę na sobie ![]() Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 30-05-2008 11:18 Ważna informacja dla osób, które zamawiają więcej niż 1 koszulkę Cytat:Zamówienie na 2 koszulki to 35+39 zł. Przypominam zapominalskim o wysłaniu mi PW (http://redcafe.pl/we-are-united/pamiatkowe-koszulki-t266-90.html#p9481) Re: Pamiątkowe koszulki! - mareksg - 30-05-2008 15:04 Pieniądze już wysłałem ![]() ![]() Re: Pamiątkowe koszulki! - misteriusz - 30-05-2008 22:27 Nick: Misteriusz rozmiar: M Re: Pamiątkowe koszulki! - Jasiak - 31-05-2008 10:34 Nick: Jasiak Rozmiar: M Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 01-06-2008 18:06 Przed chwilą poszła następne seria PW, jeśli ktoś jednak nie otrzymał danych do przelewu, a wysłał(a) mi PW to proszę ponowny kontakt ;-). |