Jakiej muzyki słuchacie? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=29) +---- Wątek: Jakiej muzyki słuchacie? (/showthread.php?tid=20) |
Re: Jakiej muzyki słuchacie? - matys - 13-08-2008 15:31 Zabrałem się w końcu za Bon Jovi, już dawno miałem poznać ich twórczość, ale jakoś tak schodziło i przed 2 dniami dopiero odpaliłem Crush w winampie. Jak narazie nie mogę wyjść z podziwu, bo chłopaki tworzą piękną muzykę. Przemaglowałem już Crash, Bon Jovi, a teraz leci 7800° Fahrenheit. Parę kawałków dla zachęcenia: It's My Life Znane chyba wszystkim Thank You For Loving Me Przepiękna klimatyczna piosenka. Runaway Pierwszy hit zespołu. Słucha ktoś jeszcze BJ? Re: Jakiej muzyki słuchacie? - pzydek - 17-08-2008 21:05 No to ja sie troszke wykrusze gdyz (chyba) nikt do tej pory nie deklarowal tutaj iz slucha elektroniki. Ale spokojnie nie uciekajcie , nie chodzi mi o taka muzyke elektroniczna jaka mozna uslyszec na vivach , badz tez esce. Nie mowa tu o ambitniejszych tworcach elektroniki takich cociazby jak Daft Punk , Justice , The Chemical Brothers , Boards of Canada , Air czy tez The Prodigy. A wszystko doprawilem szczypta Gorillaz . Re: Jakiej muzyki słuchacie? - Kisia92 - 18-08-2008 13:00 Co do muzyki elektronicznej, mój ojciec jest ogromnym fanem Jean Michel Jarre'a, więc elektronika leci u mnie w domu/samochodzie dość często. Nie powiem, że jest to złe, ale jakoś nie podchodzi mi to. Nie wiem jak inni twórcy, ale ten facet momentami naprawdę uzyskuje fajne dźwięki. A koncert z Gdańska to już klasa sama w sobie. Re: Jakiej muzyki słuchacie? - Tomassen - 18-08-2008 18:13 No ja jako fan gitarowych z brzmień to z elektroniki trawię jedynie Jarre'a Koleś jest genialny Re: Jakiej muzyki słuchacie? - roo1410 - 18-08-2008 23:08 Nie ma to jak dobry Crust Punk, Anarcho Punk no i zwykły, dobry, stary Punk Jest wiele świetnych zespołów i Polskich i zagranicznych. np. Dezerter, Włochaty, KSU, Moskwa, Infekcja, Anti-Flag, Flogging Molly, Dropkick Murphys. Misfits no i Pennywise Na tym się wychowałem Re: Jakiej muzyki słuchacie? - radzio - 06-09-2008 19:17 Zawsze mówiłem, że to beztalencia, ale żeby aż tak ? [flash=425,355]http://pl.youtube.com/watch/v/qNihj8nab4M[/flash] Re: Jakiej muzyki słuchacie? - mlody_unw - 07-09-2008 00:29 A ja zawsze mówiłem, że Feel jest uosobieniem kiczu i tandety. Btw, niedawno ukazał się nowy singiel Adama Ostrowskiego "Jak nie ty to kto?" Oraz nowy mixtape DJ Decksa, gorąco polecam. Re: Jakiej muzyki słuchacie? - Tomassen - 13-09-2008 23:33 Słuchajcie, potrzebuję kawałka Natanael - Natanael Puls. Gdyby ktoś posiadał, proszę podesłać Re: Jakiej muzyki słuchacie? - Adis - 14-09-2008 10:30 <a class="postlink" href="http://natanael.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMTM1MTEsdXR3b3IsODMzMTQuaHRtbA==">http://natanael.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZ ... QuaHRtbA==</a> na wp jest do ściągnięcia Re: Jakiej muzyki słuchacie? - yooyka - 05-10-2008 13:08 Co do muzyki jakiej słucham. To prawie wszystko. ^^ Takie gatunki jak: - rap, psycho rap. - rock, ska,rapcore. - reggae, dancehall, raggamuffin. - punk, metal. - funky, soul. - blues, jazz. - drum and bass, happy hardcore. - screamo. Nie są mi obce, a jeśli chodzi o wykonawców jakich słucham to nie sposób ich wszystkich wymienić, bo kiedyś liczyłam i słucham ponad 150 różnych artystów (a nie tanich zespołów pokroju Feel'a). Wolę rozumieć muzykę niż słuchać jej tylko po to 'by ją słuchać' . ; PP Mogę wymienić kilka ulubionych artystów z danych gatunków: O.S.T.R, Coldplay, Bob Marley, Damian Marley, Metallica, System of a Down, Dżem, Taking Back Sunday, The Killers, Guano Apes.. itp. ^^ Re: Jakiej muzyki słuchacie? - qermitt - 05-10-2008 22:32 teraz z głośników leci: Within Temptation & Metropole Orchestra: Black Symphony. POLECAM naprawdę warto Re: Jakiej muzyki słuchacie? - W.Ł.O.D. - 14-10-2008 20:23 mlody_unw napisał(a):Btw, niedawno ukazał się nowy singiel Adama Ostrowskiego "Jak nie ty to kto?" Na singlu nie ma nic nowego, no, może z wyjątkiem teledysków. Oczywiście zaopatrzyłem się w jeden, ale jest to tylko uzupełnienie kolekcji. Mixtape Decksa przejdzie, ale prochu Decks nie odkrył. Oprócz paru kawałków przeciętnie. Ostatnio zajarałem się formacją Bakflip. Chłopaki z Afrontu + rockowe brzmienie i naprawdę nie jest źle. Re: Jakiej muzyki słuchacie? - dende - 15-10-2008 16:16 Nowa płyta Molesty palce lizać Re: Jakiej muzyki słuchacie? - mlody_unw - 15-10-2008 16:35 W.Ł.O.D. napisał(a):Na singlu nie ma nic nowego, no, może z wyjątkiem teledysków. Oczywiście zaopatrzyłem się w jeden, ale jest to tylko uzupełnienie kolekcji. Dwa nowe kawałki: Dwa razy Gumbao i O staniu w korkach. Mixtape Decksa- z dużej chmury mały deszcze - 3 dobre kawałki. A Bakflip faktycznie ok, kolejna dobra łódzka formacja. Re: Jakiej muzyki słuchacie? - Andi - 21-10-2008 19:04 Ja słucham następujących formacji: # Billy Talent # Placebo # Red Hot Chilli Peppers # Arctic Monkeys # 3 Doors Down # Breaking Benjamin # Bulet for My Valentine # Coldplay # Franz Ferdinand # Led Zeppelin # Limp Bizkit # Linkin Park # Muse # My Chemical Romance # Rise Against # Seether # Serj Tankian # Three Days Grace |