Bukmacherzy - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Bukmacherzy (/showthread.php?tid=274) |
- WoLaK - 28-05-2008 08:53 Dość ciekawą ofertę proponuje bet-at-home.Mianowicie wpłacając swoją kasę możesz uzyskać bonus 100% maksymalna jego wartość wynosi 600zł.Oczywiście żeby kasę wypłacić musisz obrócić całą kasę razem z bonusem czterokrotnie. Osobiście chyba na Euro się skuszę Chyba,że słyszał może ktoś o lepszej ofercie ? - Fred The Red - 28-05-2008 16:46 Skorzystałem z takiej oferty przed MŚ06 i nieźle się na tym wzbogaciłem Wpłaciłem 100zł, a po turnieju wyszedłem z czymś około 400-500zł. Bet-at-home to nie jest jakiś najlepszy bukmaher z obecnych na rynku, ale ten bonus bardzo ciekawy. Ja osobiście już nie gram od dwóch lat od przegranej United w Kopenhadze... Teraz to w ogóle bum na maszyny jest :o u was też? To gówno wciągnęło już kilku moich kolegów i to porządnie! Ja zagrałem pierwszy raz, i z 5zł wyszedłem na 130zł, ale mam zbyt silną wolę aby się w to wciągnąć. Pokonałem buka to i maszynom dam radę :wink: - gollaz - 29-05-2008 10:52 Te maszyny to niezły pożeracz kasy. Większość moich znajomych, którzy w to grają ma niezłe długi sięgające kilku tysięcy więc odradzam. Czasami sporo wyciągną, ale na następny dzień zazwyczaj 2x tyle wrzucają. - Red - 23-07-2008 20:36 o co chodzi z tymi maszynami? - Fred The Red - 23-07-2008 23:24 Jackpot Wrzucasz pieniążek, wciskasz guziczek (albo podziągasz za wajche) i nie wyciągasz pieniążka już :wink: Możesz sobie pooglądać owoce i pajacyki jak się kręcą. |