![]() |
Hooligans - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Hooligans (/showthread.php?tid=287) |
- Stojkovic - 17-05-2008 08:38 bela napisał(a):A myslisz ze Polacy ćwiczą specjalnie na mecze zeby komuś wpierdolic ?Ja jednak myślę, że trzeba zaznaczyć, ze w Polsce jest podział na kibiców danej drużyny (jeżdżą na wyjazdy itp itd) a bojówką danego klubu. Bo zazwyczaj na wyjazdach dostają wpierdol ci normalni kibice którzy są na życie i śmierć z klubem, ale nie sa bojówką. Przynajmniej z mojego doświadczenia tak wynika. - woyteq - 17-05-2008 09:19 Cwicza cwicza specjalnie. - gollaz - 17-05-2008 12:31 Pewnie, że ćwiczą specjalnie. I jeszcze dodatkowo Ci co się naparzają, to często "chłopaki z miasta" są, a nie kibice (vide ostatnie starcie na linii Ruch - Lech, gdzie wśród chorzowskich "kibiców" było pełno bramkarzy pozbieranych za kasę nie tylko z Chorzowa, ale i np. Tych). Więc przynajmniej taki plus Angole mają, że biją się za ukochany klub (jakkolwiek głupio to nie brzmi). - WoLaK - 28-05-2008 21:50 Niech jeszcze ktoś w mediach ponarzeka na polskich chuliganów Link ![]() |