Redcafe.pl - Manchester United Forum
Fotki użytkowników - komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Fotki użytkowników - komentarze (/showthread.php?tid=293)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- gollaz - 28-04-2007 15:21

Cytat:Świetna fotka przed meczem Górnik - Legia Smile

To ja pewnie gdzieś z drugiej strony byłem ;]

- Stojkovic - 20-06-2007 17:09

No proszę, Zashi w garniaku... Smile Z jakiej to imprezy jest foto?

- Zashi - 20-06-2007 17:37

Wczorajszo-dzisiajszy komers Smile

- Skull - 21-06-2007 08:19

Ładna dziewczyna Stojko 8)
Wrzucił bym wam fote z obecną fryzurą bo jest czadowa ,ale Tynpic cos mi niechce dzialac,znacie jakis inny servis?

Ciampel -> imageshack.us

- Kuba_^^ - 21-06-2007 08:56

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.imageshack.us">www.imageshack.us</a><!-- w --> - powinien działać Smile

Fajne foty Stojko Smile A Zashi'ego zupełnie inaczej sobie wyobrażałem 8)

- Zashi - 21-06-2007 10:37

Kuba_^^ napisał(a):A Zashi'ego zupełnie inaczej sobie wyobrażałem

tzn. jak? Smile

Skull - ladny fryz :wink:

- Kuba_^^ - 21-06-2007 13:46

Zashi napisał(a):tzn. jak?

No myślałem, że nie jesteś taki wysoki, bo po zdjęciu wnioskuję, że chyba masz tych centymerów Smile Po prostu zupełnie inaczej Ciebie sobie wyobrażałem, ale cóż, omylny jestem Smile

Cytat:Skull - ladny fryz

A mi się bardziej dziara podoba 8)

- Wojtek3 - 23-06-2007 12:54

Teee stojko fajna masz ta kobitke Tongue W Polsce i na slasku najpiekniejsze na swiecie. Nie to co grube, rude Irlandki agrhh :?

- Stojkovic - 23-06-2007 18:14

Wojtek3 napisał(a):Teee stojko fajna masz ta kobitke W Polsce i na slasku najpiekniejsze na swiecie. Nie to co grube, rude Irlandki agrhh
Przyjedź na "Community shield" to poznasz osobiście :oops: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8)
Dzięki chłopaki, Ola kazała was pozdrowić Big Grin

- Zashi - 14-07-2007 13:55

Jak, tak jak VV, tez chce :wink: Takze moje marzenie i pewnie kazdego z forum Wink Nie wiem, moze niektorych juz sie spelnily Smile Mi by nawet 10GM pamieci na zdjecia nie starczył..

Fajne zdjecia VV. Podrosne, zarobie i pojade Smile

PS. Pod Charltonem wolne miejsce. Dla mnie? :lol:

- Wojtek3 - 14-07-2007 14:30

Vincent - swietne foty, za niedlugo i ja swoje wrzuce. 8)

- Kuba_^^ - 14-07-2007 15:04

Ciekawe foty, naprawdę zazdroszczę ludziom, którzy mają okazję zwiedzić Old Trafford. Marzenia spełnione i zapewne wizyta na tak pięknym stadionie pozostanie na bardzo długo w pamięci Smile

- Fokus - 02-08-2007 18:58

Znajomo wygladają mi te buty, które przywdziewasz Wojtek. To są te reeboki z kolekcji muzycznej ze sluchawkami na piętach? Bo ja właśnie jestem w takich posiadaniu. Smile

- Wojtek3 - 02-08-2007 19:21

Fokus napisał(a):Znajomo wygladają mi te buty, które przywdziewasz Wojtek. To są te reeboki z kolekcji muzycznej ze sluchawkami na piętach? Bo ja właśnie jestem w takich posiadaniu. Smile

[Obrazek: reebok_biale.jpg]

Dokladnie takie. Niezniszczalne, gram w nich w kosza oraz uprawiam jogging. Chyba sobie kupie nowe takie same 8)

- Fokus - 02-08-2007 19:39

Wojtek3 napisał(a):Dokladnie takie. Niezniszczalne, gram w nich w kosza oraz uprawiam jogging. Chyba sobie kupie nowe takie same

Ja mam zupełnie inne odczucia na ich temat 8) Mam je od pół roku tą siatka na przodzie świecąca muszę czyścic przed każdym wyjściem, bo jakoś dziko pochłania bród Smile Jakośc skóry świetna i wiecznie brudne sznurówki. :wink:

Przy okazji gorąco polecam Ci te:
LINK

Chodzę w nich też około pół roku, ale dla odmiany- nie do zdarcia. 8) No i G-Unit. :wink: