![]() |
Louis Saha - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Louis Saha (/showthread.php?tid=346) |
- Grzeho - 24-09-2007 16:25 Pejter napisał(a):Ben-Haim jakoś nie protestował aż tak energicznie, więc dlaczego wy to robicie? Dokladnie :wink: Nas nie powinno zbytnio obchodzic, czy nalezal sie karny, czy tez nie. Wazne ze zdobylismy z niego drugiego gola. Niech Chelsea zastanawia sie nad slusznascia decyzji arbitra. - Wojtek3 - 24-09-2007 18:52 Stojkovic napisał(a):Zobacz powtórki, dostał strzała w twarz i głównie o to chodziło a nie o podcinanie. Ja oglądałem tę sytuację na telebimie i było doskonale widać jak obrońca go w twarz ręką uderza. Chodzilo o podciecie nogi Sahy, sam zobacz dokladnie powtorki ![]() - Stojkovic - 27-09-2007 12:15 Zapodaj filmikiem z tego zdarzenia to zobaczysz. Jestem na 100% przekonany że został w twarz uderzony. - Wojtek3 - 27-09-2007 17:30 Stojkovic napisał(a):Zapodaj filmikiem z tego zdarzenia to zobaczysz. Jestem na 100% przekonany że został w twarz uderzony. Stojko po pierwsze on nie zostal uderzony tylko ' lekko dotkniety ' ? Po drugie chodzilo o zdarzenie kiedy Ben Haim podcina Sahe, bo przecierz Louis nie wylodowal na glebie od dotkniecia reka w twarz przez Izraelczyka. - ziomo - 27-09-2007 17:44 Wojtek3 napisał(a):tojko po pierwsze on nie zostal uderzony tylko ' lekko dotkniety ' Wojtek,skąd masz pewność,że Saha nie został uderzony tylko 'lekko dotknięty'jak napisałeś? - Pejter - 27-09-2007 18:40 ziomo, ty nie filozofuj, tylko zobacz sobie powtórki. Karny został przyznany za to, że Ben-Haim kopnął Sahę w nogę, a insynuacje o uderzeniu w twarz są po prostu śmieszne, bo gdyby za to sędzia dawał karny to byłaby przynajmniej żółta kartka. - Wojtek3 - 27-09-2007 19:47 ziomo napisał(a):Wojtek3 napisał(a):tojko po pierwsze on nie zostal uderzony tylko ' lekko dotkniety ' Bo ogladalem powtorke 34x. - ziomo - 28-09-2007 11:20 Pejter napisał(a):ziomo, ty nie filozofujNie filozofuje. Cytat:Bo ogladalem powtorke 34x.No chyba że tak. Pejter napisał(a):Karny został przyznany za to, że Ben-Haim kopnął Sahę w nogę Czy ja coś o tym pisałem?Pisałem tylko skad Wojtek ma pewność że Saha nie został uderzony. Pejter -> I to jest właśnie filozofowanie. - Zashi - 28-09-2007 17:47 Nawiasem mowiac filozofia to bardzo fajna rzecz. Powinna byc uczona w szkolach. 8) :wink: Saha. Mysle, ze po zakonczeniu kariery przez Ole, to Francuz stanie sie Super Rezerwowym, ktory wejdzie na kilka(nascie) minut i wpakuje potrzebne gole. Oczywisie Francuz ma wieksze ambicje, ale aktualnie z przodu rzadzi Rooney, wspierany przez Teveza. - Ciampel - 28-09-2007 20:26 Zashi napisał(a):Saha. Mysle, ze po zakonczeniu kariery przez Ole, to Francuz stanie sie Super Rezerwowym, ktory wejdzie na kilka(nascie) minut i wpakuje potrzebne gole. Oczywisie Francuz ma wieksze ambicje, ale aktualnie z przodu rzadzi Rooney, wspierany przez Teveza. Jak dla mnie ta kwestia nie jest jeszcze niczym pewnym, bo oczywista para atakujących wciąż się nie ukształtowała! Rooney ledwie wrócił po kontuzji i wydaje się być pewniakiem na miejsce jednego ze snajperów, ale Sahy nie ma co skreślać. Na razie śmiga Tevez, bo może Fergie nie chciał zbytnio forsować Francuza, ale to się jeszcze zmieni. Louis w każdym bądź razie nie da łatwo za wygraną. United - Em9il - 10-10-2007 13:35 Szkoda że zawsze nękają go kontuzje !!!! ale według mnie Tevez jest lepszy :x - Ciampel - 21-10-2007 09:33 Zaczyna się kolejny horror z Sahą w roli głównej. Nie zdążył wrócić do pełnej sprawności, a już coś go kuje w kolanie. I okazuje się, że kupno Teveza było zbawiennym ruchem, bo musiałby chyba grać Dong, choć teoretycznie chętniej widziałbym na tym miejscu nawet Febiana Brandy'ego z zespołu młodzików. Pozostaje mieć nadzieję, że Louis zacznie pić mleko, a jego kości w końcu przestaną być tak kruche ![]() - Kuba_^^ - 21-10-2007 13:16 Szkoda naprawdę Sahy, bo gdy jest w pełni sił gra bardzo dobrze, każdy pamięta z pewnością jego początek poprzedniego sezonu, kiedy to strzelał w LM, był najlepszym strzelcem w tych rozgrywkach wśród piłkarzy UNITED. Później jednak te urazy itd... Lubię tego zawodnika, szkoda mi go, bo facet jest dobry, jednak pół sezonu musi się tułać po lekarzach :roll: - Zashi - 03-11-2007 20:26 Wreszcie do gry wraca Saha. Dzisiaj popisał sie genialnych zagraniach, mozna powiedziec, otwierajacym akcje na gola, ktorego strzelił Ronaldo. Louis zdrow => mamy wieksze pole manewru z przodu, gdyby zaciał sie Tevez, bo Roo na 100% zawsze bedzie grał gdy bedzie w pełni sił. - Wojtek3 - 03-11-2007 21:19 Zashi napisał(a):Wreszcie do gry wraca Saha. Dzisiaj popisał sie genialnych zagraniach, mozna powiedziec, otwierajacym akcje na gola, ktorego strzelił Ronaldo. Louis zdrow => mamy wieksze pole manewru z przodu, gdyby zaciał sie Tevez, bo Roo na 100% zawsze bedzie grał gdy bedzie w pełni sił. Do jakiej gry ? Jaka seria ? ![]() |