Wayne Rooney - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Wayne Rooney (/showthread.php?tid=48) |
Re: Wayne Rooney - Lukas - 15-01-2009 17:29 Foster26 napisał(a):Rooney ostatnio był w dobrej formie, ogromna szkoda, że tak kontuzja dopadła go właśnie teraz :/Rooney jak zawsze wiele daje zespołowi- jest wszędzie; odwala świetną robotę a do tego ostatnie dwa mecze i dwie bramki- myślę, że znowu wszedł w ten swój okresowy rytm strzelania bramek, dlatego tym większa szkoda, że kontuzja złapała go właśnie teraz :cry: Paradoksalnie kontuzja Anglika jest dobrą wiadomością dla kogoś z klubu- dla Teveza. Teraz będzie miał więcej szans i możliwości do podciągnięcia formy i udowodnieniu jakim znakomitym jest zawodnikiem. Zastąpić Roo to sprawa cholernie trudna- Apacz musi się nieźle postarać. Re: Wayne Rooney - Damian91 - 15-01-2009 17:30 Kurde akurat teraz gdy mamy tak napięty terminarz :cry: Jest Tevez ale ostatnio nie gra porywająco, nawet wczoraj to pokazał bo zmarnował setke i ogólnie nic specjalnego nie pokazał. Roo jest nam bardzo potrzebny a tu 3 tygodnie :/ Do tego Evra, Rio. Mam jednak nadzieję że Tevez stanie na wysokości zadania i godnie zastąpi Roo bo musimy teraz w lidze wygrywać aby myśleć o liderze. Re: Wayne Rooney - branka - 28-01-2009 15:01 Kiedy Roo wraca? Tevez sie dobrze spisuje na szczęście, Berbatov też(heh, kocham tę jego noszalanckość pewnie wczoraj zaspał i dlatego spóźnili się na mecz ). Aha, wiecie co? Bo ja mam psa, ktory ma na imię Runi(on Rooneya oczywiście) i on kilka dni temu rozwalił sobie łape o puszke jakąś i kuleje. I jakiś czas temu, jak Roo miał kontuzję to nasz pies dokładnie w tym samym czasie też kulał - ej to jest jakieś dziwne! Wiem, ze to głupio brzmi, ale czemu on ma znowu chorą łapę jak Rooney ma kontuzję? :shock: Re: Wayne Rooney - Janczar - 28-01-2009 15:10 Kontuzja to ścięgno udowe-powrót: 07.02.2009 Re: Wayne Rooney - Damian91 - 28-01-2009 22:36 branka napisał(a):Wiem, ze to głupio brzmi, ale czemu on ma znowu chorą łapę jak Rooney ma kontuzję? :shock: Coś w tym musi być. Więc teraz musi uważnie patrzeć kiedy nie będzie kulał to wtedy Roo powróci na boisko A co do Roo to niech sie porządnie wyleczy a nie na siłe go kurować bo to tylko może pogorszyć kontuzję a nie chcielibyśmy go stracić na o wiele dłuższy czas. Na razie Tevez z Berbą sie dobrze spisują więc nie ma sie co śpieszyć. Re: Wayne Rooney - branka - 29-01-2009 03:17 Popieram Na razie mój pies wciąż kuleje, ale rozpiera go enegria - pewnie jak Wayne'a Nie wierzę, że on dobrze czuje się z odsunięciem od składu(z jakiegokolwiek powodu). Jak tylko mu sie zagoi łapa(naszemu Runiemu), to od razu spojrze jak tam noga Rooneya - mam dziwne przeczucie, że to się jakos złoży w czasie . Dodam, że pies to bultrier więc rzadko czuje ból - jak kuleje to to musi być poważna kontuzja I jak to pasuje - nie wierzę, że Wayne ławo godzi się z jakimikolwiek kontuzjami! Re: Wayne Rooney - michal85 - 29-01-2009 09:52 Samych niesamowitych rzeczy się dowiaduje. Kontuzja to ścięgno podkolanowe, tak? To każdy z nas jest nagminnie kontuzjowany <hahaha> I jeszcze te gadki o psie w temacie o Rooneyu...Dzizas, nie zaniżajcie poziomu tego forum :roll: Re: Wayne Rooney - branka - 29-01-2009 12:37 Oj, bez przesady, trochę luzu. To nie jest forum o polityce czy czyms takim. W końcu jest sesja, trzeba się trochę wyluzować PS Obiecuję, że będe już grzeczna Re: Wayne Rooney - Nelsonk - 29-01-2009 12:58 Nieważne które ścięgno sobie naciągnął, ważne jest aby się porządnie wyleczył i wrócił w pełni sprawny do gry Re: Wayne Rooney - berba fan - 15-02-2009 22:49 chyba Rooney nie jest jeszcze gotowy na powrot, patrzac co robia z nim na treningach <a class="postlink" href="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article2236131.ece?OTC-RSS&ATTR=Football">http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... R=Football</a> Re: Wayne Rooney - Lukas - 29-03-2009 14:57 A wczoraj Wazza pokazał się z bardzo dobrej strony w meczu towarzyskim reprezentacji Anglii przeciwko Słowakom implikując im 2 bramki- został też wybrany najlepszym zawodnikiem tego spotkania. Przed meczem Skrtel odgrażał się, że zatrzyma Wayne, ale jak widać na gadaniu się skończyło Oto co powiedział trener Anglików o Rooney'u po tym spotkaniu; Cytat:"Jestem zachwycony jego występem" - powiedział Capello. "Zagrał bardzo dobrze, strzelił dwa gole i jest niezwykle ważnym zawodnikiem dla naszego zespołu."Skoro Roo nie może teraz zagrać w najbliższym meczu ligowym to dobrze, że chociaż w reprezentacji ma szansę sobie postrzelać- tak trzymać Re: Wayne Rooney - dsw_MUszyna - 31-03-2009 16:43 http://michalszadkowski.blox.pl/html napisał(a):W środowym pojedynku z Ukrainą Wayne Rooney zagra 50 mecz w reprezentacji Anglii. Będzie miał 23 lata, 5 miesięcy i 8 dni. Rekordzista pod względem występów w angielskiej kadrze Peter Shilton (125 występów) miał w jego wieku 6 spotkań. Rooney strzelił w reprezentacji 21 goli. Rekordzista reprezentacji, Bobby Charlton (49 bramek) w jego wieku miał 18 goli. ciekawa statystyka, z której szczerze powiedziawszy nie zdawałem sobie sprawy :shock: Poprawiłem cytat, żeby to jakoś normalnie wyglądało, a nie takie rozwalone na pół strony//matys Re: Wayne Rooney - Zbyszek1994 - 10-04-2009 10:14 Ja się Was spytam o jedną rzecz o jakiegoś czasu zauważyłem,że Rooney wolniej biega.Fakt w meczu z Interem czy liverpoolem brał wszystkich na szybkość al np. w sezonie 2004/05, 2005/06, 2006/07 po prostu imponował szybkościa a i jescze jedno moim zdaniem Rooney częściej powiniem strzelać. Ronaldo strzela zawsze z każdej pozycji z daleka itp. Nawet na devil page ten temat był kiedyś poruszony... Re: Wayne Rooney - branka - 10-04-2009 10:43 No nie wiem dla mnie to on pomyka jak burza. Przeciez w tym meczu z Interem to aż wybuchłam śmiechem jak on sadził takie mega susy - normalnie jak jakaś sarna. Nie wiem skąd on bierze tę szybkośc, w ogóle na sprintera nie wygląda. Może się wydawać, że wolniej biega, bo eraz go powazniej traktują przeciwnnicy i nie dają mu tyle przestrzeni do rajdów. Poza tym co chwila wypada ze składu, to karta, to kontuzja... pierwszy mecz po powrocie dla każdego piłkarza bywa trudny. Re: Wayne Rooney - Zbyszek1994 - 10-04-2009 12:00 Fakt Branka pewnie pamiętasz co zrobił z romą [champions league] ten hmmmmmmmmmmmmm bieg w 90min po prostu lol sezon 2006/07 |