Redcafe.pl - Manchester United Forum
Piłkarzyki - DRAFT - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- Wątek: Piłkarzyki - DRAFT (/showthread.php?tid=564)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Zashi - 04-12-2008 17:49

Ja sie zgłaszam. Wyrzucam Luisa Fabiano i Xavi`ego.

...ale za te kolejnosc powinienem Cie zabic. Dlaczego nie nowe losowanie!? Tak uczciwiej.

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 04-12-2008 17:53

Zashi napisał(a):ale za te kolejnosc powinienem Cie zabic. Dlaczego nie nowe losowanie!? Tak uczciwiej.

Nie dygaj 8-) Byłeś wtedy w czołówce więc teraz poczekasz troszkę Big Grin

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Miko - 04-12-2008 17:56

Na mufcu pierwszeństwo mają najlepsi więc u nas jest równość, braterstwo xD

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 04-12-2008 17:57

Ja pozbywam się Adriano Smile

Re: Piłkarzyki - DRAFT - mucha - 04-12-2008 18:38

Van Nistelrooy, Elano, Nihat - pozbywam się ich.

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Minh - 04-12-2008 19:25

pozbywam sie Gekasa i Bastiana

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Foster - 04-12-2008 20:04

Mata napisał(a):Jako , że nie każdy śpi w nocy limit czasowy jest wyłączony od godziny 24:00 do 9:00. Wtedy nie wybieramy piłkarzy w drafcie. Tzw. cisza nocna Big Grin
A jeśli to będzie w tygodniu to co? Nie każdy ma neta w komórce, więc nie będzie miał jak wybrać, 5h minie i lipa... bez sensu

Ja proponuję byśmy wybierali w godzinach 14 - 24. I ten czas który czekamy, nie 5h a 3h. Jak ktoś chce brać udział w drafcie to się dostosuje...

Re: Piłkarzyki - DRAFT - RedLucas - 04-12-2008 20:19

Pozbywam sie Joaquina i Soritovicia.

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Foster - 04-12-2008 20:50

Yakubu tylko tego pana się pozbywam, Owen jednak zostaje u mnie Smile

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Wróg Arsenalu - 05-12-2008 00:00

Jeśli już teraz napisze że chcę się pozbyć danego piłkarza, to będę mógł go wystawić jeszcze w najbliższej kolejce ? Kiedy zaczynamy tego drafta ?

I taka moja sugestia: dobrze by było, gdyby wszyscy piłkarze, którzy należą do któregoś z zespołów, zostali uporządkowani alfabetycznie. (wg nazwisk)

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 05-12-2008 12:13

Wróg Arsenalu napisał(a):Jeśli już teraz napisze że chcę się pozbyć danego piłkarza, to będę mógł go wystawić jeszcze w najbliższej kolejce ? Kiedy zaczynamy tego drafta ?

Nie będziesz mógł bo automatycznie przestaje być on Twoim zawodnikiem. Myślę , że poczekamy tak na zgłoszenia do wtorku , przez weekend ludzie się namyślą i draft rozpoczynający okienko transferowe ruszy z impetem w środę powiedzmy od godziny 15:00! Głównie data draftu zależy od chętnych ludzi . Niech każdy się zapozna z nim , w środę minie tydzień od tego ogłoszenia i nie będzie się zmiłuj.

Początek draftu : ŚRODA godzina 15;00!

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Miko - 06-12-2008 09:29

Wywalam LUKA MODRIC póki co.

Zastanawiam się nad Peszkiem.

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Aenain - 06-12-2008 10:35

Mam pytanie mogę wyrzucić gracza i pozyskać piłkarza który nie jest w żadnym teamie forumowiczów, tylko gra sobie w pewnym klubie ? Jak tak to czy mogę to zrobić dziś sobie zaklepać, a podpisze umowę jak będą te całe wymiany Wink

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Miko - 06-12-2008 10:37

Wymiany to np: ZY <----- XZ

A w drafcie czekasz na swoją kolej, wtedy jeśli nikt nie wybierze Twojej perełki możesz go wybrać, bo to jest DRAFT Oczywiście możesz wywalić jakiegoś zawodnika.

PS: Oczywiście w trakcie DRAFTU można wybrać piłkarzy nie będących tzw "odpadkami".

Re: Piłkarzyki - DRAFT - Aenain - 06-12-2008 10:42

to lipnie trochę bo se wypatrzyłem pomocnika i teraz ktoś mnie uprzedzi jak prowadzę zanim już rozmowySmile btw co było wytycznymi w ustalaniu kolejności, że znalazłem się na końcu prawie że.. pozbywam się manucho Smile

Moim zdaniem pierwszeństwo w kolejce powinni mieć zwycięzcy grup bo coś się należy za wygranie grupy, np jakby komuś to nie pasowało zawsze można powiedzieć że mógł lepiej dobierać graczy. Miedzy zwycięzcami grup kolejność kto ile pkt zdobył potem bramki potem drugie miejsca w grupach i tak dalej i tak dalej było by to najuczciwsze moim zdaniem po