![]() |
Dimitar Berbatov - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Dimitar Berbatov (/showthread.php?tid=577) |
Re: Dimitar Berbatow - branka - 31-01-2009 18:07 No. Ale bardziej przez nonszalancję ![]() Re: Dimitar Berbatow - Janczar - 31-01-2009 18:07 Hehe no napewno nie przez włosy <hahaha> Re: Dimitar Berbatow - berba fan - 25-02-2009 13:58 Ogladalem mecz i przyznam,ze jestem bardzo zdziwiony tak niskiej oceny dla Berbatowa. Zdecydowanie nie byl najslabszym na boisku. Wczoraj na dwa razy byly sytuacje (w 1 i 2 polowie) gdy Giggs mogl podawac do Bulgara ktory byl na wygodnej pozycji lecz w obydwu przypadkach decydowal sie na strzal i mu nie wychodzilo. Wogole caly czas odnosze wrazenie,ze jego koledzy czesto zapominaja o nim kiedy jest w polu karnym (a moze tylko mnie sie tak wydaje) Pisz z polskimi znakami, bo ciężko się to czyta.// matys Re: Dimitar Berbatow - Mata - 25-02-2009 14:20 Giggs miał miejsce i czas lecz jakoś dziwnie brzmi argumentacja , że gra słabo bo koledzy go nie dostrzegają :roll: Mecz z Rovers , wczoraj z Interem ogólnie nie zachwyca ale weźmie się w garść bo jednak Tevez to cień piłkarza z przed roku. Ja tam jego zwolennikiem nie jestem , kiedy gra dobrze to widać , każdy gol cieszy ale ostatnio z lekka piach . Re: Dimitar Berbatow - branka - 25-02-2009 14:29 Ja tam wolę Teveza jak Berbę w tej dyspozycji. Tevez przynajmniej walczy. No ale z kolei nie umie tak zagrać genielnie jak Bułgar czasami to robi. Tylko niepokoi mnie właśnie to, że Berba tylko czasmi gra swietnie i ogólnie prawie każdy jego występ jest taki, że momentami gra super, a momentami go nie ma. Jak Rooneyowi nikt piłki nie zagrywa to sam sie po nią cofnie i zrobi akcje na gola. Berba też się potrafi co prawda cofnąć, ale na razie moim zdaniem jest słabszym napastnikiem niż Rooney. Ale to wciąż pierwszy sezon Berby, ja przywykłam że u nas piłkarze się długo ogrywają. Jestem pewna, że za rok całą trójką będą wymiatać(jeśli Tevez zostanie, a myśle ze tak, cene się odpowiednią wynegocjuje, a Carlos to młody piłkarz i ma jeszcze wiele przed sobą!). Moze dawanie roku zawodnikami to dużo, ale Berba miał już przebłyski geniuszu i warto poczekac na ustabilizowanie jego formy w MU. Re: Dimitar Berbatow - berba fan - 26-02-2009 11:28 Cytat:Giggs miał miejsce i czas lecz jakoś dziwnie brzmi argumentacja , że gra słabo bo koledzy go nie dostrzegają :roll:Ale Ja nie mówiłem, że zagrał słabo :roll: Dla mnie wcale słabo nie zagrał (słabo to zagrali Ibrahimovich i Adriano). Dlatego mnie dziwi najsłabsza ocena. Mówiłem o tym, że przez cały mecz dostał raptem dwa razy piłke w polu karnym (raz po dośrodkowaniu Evry, gdy strzelał głową i drugi raz gdy próbował podawac do Parka, lecz obrońcy przecieli) Natomiast przy akcjach Giggsa był na idealnej pozycji, ale piłki nie dostał.Było-mineło Re: Dimitar Berbatow - paolo - 28-02-2009 14:11 mufc.pl napisał(a):- Dymitar Berbatow nie miał w Londynie żadnych kolegów - opowiada jego zastępca na White Hart Lane, Roman Pawluczenko. Rosjanin osobiście nie miał styczności z Bułgarem, jednak słowa opiera na opowieściach swoich kolegów z drużyny. Co sądzicie? IMO podgrzewanie atmosfery przed finałem CC. Re: Dimitar Berbatow - panopticum - 28-02-2009 14:53 Ja słyszałem że Pawluczenko skalpuje misie koala po treningach i zostawia potem w szatni brudne noże. Nie wiedziałem tego osobiście i nie mogę powiedzieć od kogo się dowiedziałem, ale swoje zdanie mam. Re: Dimitar Berbatow - RedLucas - 28-02-2009 17:35 Może i Bułgar trochę wygląda na człowieka, który ma gębę wyżej nosa. Jednak na pewno nie należy wierzyć słową Pawluczenki ![]() Re: Dimitar Berbatow - Chudy - 22-03-2009 18:05 ja sie zastanawiam czy on nie ma jakiejś klauzuli w umowie, która gwarantuje mu wystepy w sezonie. Re: Dimitar Berbatow - branka - 22-03-2009 18:18 Podobno Berba kontuzjowany? Po ostatnim stosie kartek sytuacja nie jest zbyt ciekawa, Fergie musi na nich nawrzeszczeć, zeby się zebrali do kupy wszyscy ![]() Re: Dimitar Berbatow - Foster - 22-03-2009 18:28 Tak kontuzjowany, jego występ w meczu z Aston Villa stoi pod dużym znakiem zapytania... Re: Dimitar Berbatow - sebos_krk - 22-03-2009 22:57 Chudy napisał(a):ja sie zastanawiam czy on nie ma jakiejś klauzuli w umowie, która gwarantuje mu wystepy w sezonie.A to czemu? Uważasz, że niesłusznie gra? Re: Dimitar Berbatow - Chudy - 22-03-2009 23:10 Uważam, że nie gra tak dobrze, aby grał tyle ile gra. Kiedy gra słabo, nie grają inni, którzy mogli by wejść w jego miejsce. SAF twardo stoi przy nim. Re: Dimitar Berbatow - Jakub T - 07-04-2009 10:44 A ja mam takie pytanie-czemu wielu ludzi pisze jego nazwisko jako "Berbatow"? Jeśli wpiszecie tak w wyszukiwarce, pokażą się wam tylko polskie strony o United-to nie dziwne? Natomiast po wpisaniu "Berbatov"-większość stron, w tym oficjalna-berbatov.net Podobnie jeśli weźmiemy jego miejsce urodzenia-znacznie więcej wyników pojawi się przy wpisaniu Blagoevgrad niż Blagoewgrad...Ktoś gdzieś napisał że w bułgarskim nie ma litery "v"...ale skoro wszędzie używa się "Berbatov" i nawet ten zawodnik ma tak napisane na koszulce (!) to chyba powinniśmy używać tej formy? Wiem że to szczegół który nic nie znaczy wobec zagadnień boiskowych-jego formy strzeleckiej itd. ale to też dobrze byłoby wyjaśnić 8-) |