![]() |
CL: Inter 0-0 Manchester United (24.02.2009) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2008/2009 (/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: CL: Inter 0-0 Manchester United (24.02.2009) (/showthread.php?tid=626) |
Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - M.T. - 21-02-2009 11:19 Foster26 napisał(a):Gary/O'SheaNa pewno nie, jak już to Gary/Wes Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - michal85 - 21-02-2009 12:50 Wcale nie byłbym tego taki pewien. Niemało wskazuje na to, że to właśnie John wystapi w Mediolanie. Wesley odpada już w przedbiegach z prostego powodu - za mało grał, żeby ryzykować wystawieniem go do składu. Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - Foster - 21-02-2009 14:11 Cytat:Sir Alex Ferguson jest przekonany, iż Gary Neville zdąży wrócić do gry na finałowy mecz Carling Cup. Angielski obrońca opuścił kilka spotkań z powodu choroby. Czyli wychodzi na to, że z Interem zagramy: O'Shea - Rio - Evans - Evra M.T napisał(a):Na pewno nie, jak już to Gary/WesA jednak na to wygląda ![]() Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - M.T. - 21-02-2009 15:42 Kurde... O'shea to drewno -.- osobiście dla mnie nie jest pewnym obrońcą ![]() Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - Damian91 - 21-02-2009 16:17 M.T. napisał(a):Kurde... O'shea to drewno Bez przesady, moim zdaniem w ostatnim meczu dobrze sie spisał na prawej obronie, nawet zaliczył asystę. No i dla mnie to nie jest drewno bo w każdym meczu gdy gra spisuje sie przyzwoicie. Jak Evra miał kontuzję to godnie go zastępował. No i najwidoczniej z Interem to właśnie on zagra z prawej strony. Na pewno sobie poradzi. Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - Vego4 - 21-02-2009 16:48 Z tym, że Fulham to nie jest Inter i do tego pierwszy mecz z Włochami jest bardzo ważny bo potem zostaje nam rewanż, a nie jak w lidze, gdzie potem starty możemy odrobic w kilku spotkaniach.Tutaj są ''tylko'' dwa mecze. Więc nawet najmniejszy błąd może wiele kosztować. Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - matys - 21-02-2009 16:57 Prawdę mówiąc, nieważne na kogo SAF postawi, to i tak będą pewne obawy, jak sobie tam zawodnik x poradzi. Ani Rafael, ani Brown, ani O'Shea, ani Gary(gdyby był zdrowy), nie są w chwili obecnej graczami, którzy gwarantują najwyższą jakość. Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - Damian91 - 21-02-2009 16:58 Ale Gary nie będzie jeszcze gotowy na ten mecz, Brown też raczej nie zagra bo mało grał i pozostaje tylko Rafael. A moim zdaniem wystawienie go na San Siro byłoby bardziej ryzykowne niż O'Shea. Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - dsw_MUszyna - 22-02-2009 00:11 Cytat:Sir Alex will face a serious selection dilemma should Jonny Evans be ruled out of United’s Champions League clash with Inter Milan on Tuesday. To się nam w obronie pojebało akurat na Inter. Już mam przed oczami ten koślawy uśmiech Zlatana. Jeśli badania Jonnego wykażą coś poważniejszego, to w obronie zostają nam: Ferdinand, Evra (2 pewniaki), Rafael, Fabio, Eckersley, Fletcher (tonący brzytwy się chwyta) i miejmy nadzieję że wykuruje się O'Shea. Po dzisiejszym występie Rafaela, nie chcę go widzieć choćby minuty na boisku w meczu o taką stawkę. Typuję takie ustawienie: Fletcher-O'Shea-Ferdinand-Evra. Natomiast jeśli zabraknie i Johna, to nie ma chyba innej opcji niż ta podana przez Lou + wystawienie ultradefensywnego czyściciela Darrena przed przed linią obrony. Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - Foster - 22-02-2009 09:53 Nie wygląda to najlepiej.... wierzę jednak że John O'Shea będzie zdolny do gry... Rafael - Rio - O'Shea - Evra Fletcher - Rio - O'Shea - Evra O'Shea - Rio Evans - Evra - najmniej prawdopodobne... Evans mówi że gdy chciał wybić piłkę, kopnął w murawę, więc może nie będzie to jakiś poważny uraz i da rade zagrać z Interem... Trzeba wierzyć w naszych lekarzy Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - RedLucas - 22-02-2009 11:20 manusite.pl napisał(a):Manchester United ma nie lada problem z ustawieniem swojej linii defensywy przed zbliżającym się wyjazdowym spotkaniem z Interem Mediolan. Po dzisiejszym meczu do listy kontuzjowanych dołączył Jonny Evans. No i nie zagra także Evans... Rafaela to ja w tym meczu nie chce widzieć. Był taki moment, że wydawało się, że w tej obronie jest coraz lepiej, jednak teraz znów nic tylko siąść i płakać... Żeby tylko ten O'Shea był zdrowy, jeśli nie będzie to nawet nie chcę myśleć, jak zestawiona zostanie obrona na mecz z Interem. Lecz jeśli John będzie zdrowy to innej opcji, niż taka nie widzę: Fletcher - Rio - O'Shea - Evra Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - Kula - 22-02-2009 12:09 Masakra, co mnie wczoraj przestraszyło to, że żaden nasz obrońca nie ma w zwyczaju wychodzić przed napastnika i odcinać go od piłki, firmowe zagranie Vidica to jest atak na piłkę jeszcze za nim ta dotrze do napastnika, a reszta naszych defensorów czeka na przyjęcie piłki przez przeciwnika. Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - sebos_krk - 22-02-2009 12:50 Macari wymyślił braci da Silva na bokach oraz Evrę i Rio w środku. Ja bym się jeszcze wstrzymał, bo liczę, że O'Shea lub Evans jeszcze dadzą radę się wykurować. Nie widzą mi się brazylijczycy na bokach w takim spotkaniu. Na prawej w ostateczności może zagrać Fletch, na lewej... Giggs. Ale to zaczyna przypominać kombinowanie pod górkę. Poczekajmy na jakieś wiadomości o stanie zdrowia naszych obrońców. W takim dwumeczu jeden, jedyny błąd może załatwić wszystko. Dlatego mam pewne obawy co do tych młodziaków. Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - maju - 22-02-2009 12:59 Idąc takip tropem myślenia zmarnujamy kolejny (po Rossim, Richardsonie, Martinie, Pique - choć temu dano szansę teraz w Barcelonie) talent ostatnich lat. No w jakich meczach, jak nie takich rodzili się Beckhcham, Scholes, Neville czy Giggs? Ciągle narzekamy, że nasza szkółka nie potrafi wyprodukować kolejnych Solskjaer'ów czy Giggs'ów. Teraz jest szansa, aby to zmienić - Evans, Da Sivla x2, Welbeck, Campbell, Gibson, Possebon... Tylko trzeba dawać im więcej szans. Evans już pokazał, że w krytycznym momencie można zaufać młodziakowi. Wczorajszy mecz może Rafaelowi nie wyszedł, ale pokazał już niejednokrotnie w tym sezonie, że potrafi bronić. Niestety, ale nie widzi mi się bardziej FLetch na prawej niż tobie Rafael ![]() Re: CL: Inter - Manchester United (24.02.2009; 20:45) - michal85 - 22-02-2009 13:29 Cytat:Idąc takip tropem myślenia zmarnujamy kolejny (po Rossim, Richardsonie, Martinie, Pique - choć temu dano szansę teraz w Barcelonie) talent ostatnich lat. No w jakich meczach, jak nie takich rodzili się Beckhcham, Scholes, Neville czy Giggs? Ciągle narzekamy, że nasza szkółka nie potrafi wyprodukować kolejnych Solskjaer'ów czy Giggs'ów. Teraz jest szansa, aby to zmienić - Evans, Da Sivla x2, Welbeck, Campbell, Gibson, Possebon...Wyjdzie, że się czepiam, ale co wspólnego z naszą szkółką mają Solskjaer, czy bracia da Silva ? ![]() |