Reprezentacja Anglii - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Reprezentacja Anglii (/showthread.php?tid=743) |
Re: Reprezentacja Anglii - samcro - 08-09-2010 08:31 Ukryty tekst:
Działa? Re: Reprezentacja Anglii - Mata - 08-09-2010 08:44 Działa. Kolejna nieprzyjemna kontuzja, szkoda Theo. Re: Reprezentacja Anglii - Foster - 04-10-2010 14:43 Kadra Anglików, na najbliższe mecze: Cytat:Ben Foster (Birmingham City), Robert Green (West Ham United), Joe Hart (Manchester City);Mam tylko nadzieję, że Ferdinand wróci w całości do Manchesteru. G. Johnson - R. Ferdinand - J. Terry - A. Cole A. Young - J. Wilshere - S. Gerrard - A. Johnson W. Rooney/D. Bent - P. Crouch Re: Reprezentacja Anglii - Kwas - 04-10-2010 15:51 Tego się obawiałem... :/ Pojedzie, zagra, wróci z kontuzją. Chyba znamy już ten scenariusz. Pomoc teraz prezentuje się zajebiście, a będzie jeszcze lepiej jeśli gerrard utrzyma formę z kadry, a nie z klubu. Kevin Davies :o Re: Reprezentacja Anglii - Czary - 04-10-2010 16:29 Kwas napisał(a):Kevin Davies :o Nie tylko on dziwi mnie w kadrze, bo Wright-Phillips, Joe Cole też nie zasługują na powołanie. Mam nadzieję, że Roo nie zagra przynajmniej w tym pierwszym meczu. Nie chciałbym, żeby powtórzyła się sytuacja z poprzedniego sezonu, gdzie nie zdążył skutecznie wyleczyć kontuzji kostki i później pauzował zdecydowanie dłużej. Re: Reprezentacja Anglii - Kwas - 04-10-2010 16:39 Czary napisał(a):Mam nadzieję, że Roo nie zagra przynajmniej w tym pierwszym meczu.Zagra na pewno, w końcu Anglicy grają tylko jedno spotkanie. Dobre jest to, że mecz odbędzie się dopiero za tydzień we wtorek. Re: Reprezentacja Anglii - Czary - 04-10-2010 16:44 A to w takim razie dobrze, bo myślałem, że grają też jakieś spotkanie w weekend. W takim razie skład kadry zapewne będzie wyglądać tak: Johnson - Ferdinand - Terry - A.Cole Wright Phillips - Barry - Gerrard - Johnson Bent - Rooney Re: Reprezentacja Anglii - daniel - 04-10-2010 18:21 Kwas napisał(a):Kevin Davies :o Równie dobrze można napisać Wayne Rooney :o raz, że nie wyleczył jeszcze do końca kontuzji (no chyba, że coś mnie ominęło), dwa, że jest bez formy. Fakt można powiedzieć, że jak nie w klubie to w reprze się przełamie, no i na pewno tak czy inaczej ma większe skillsy od Davies'a. Na powołanie w moim odczuciu zasłużył Kenwyne Jones. Standardowo nie mam bladego pojęcia co w składzie robi SWP. Re: Reprezentacja Anglii - Czary - 04-10-2010 18:24 daniel napisał(a):Na powołanie w moim odczuciu zasłużył Kenwyne Jones. Chyba do reprezentacji Trynidadu i Tobago. Re: Reprezentacja Anglii - daniel - 04-10-2010 18:29 Czary napisał(a):Chyba do reprezentacji Trynidadu i Tobago. Łosz kurwa Nie wiem czemu ale jakoś zawsze sądziłem, że to Angol, to Jones mnie zmyliło. Tak czy inaczej mogłem zerknąć w byle google zamiast robić z siebie parówę Re: Reprezentacja Anglii - Kwas - 04-10-2010 18:55 daniel napisał(a):Równie dobrze można napisać Wayne Rooney :oTak jak powiedziałeś daniel napisał(a):ma większe skillsy od Davies'a.A poza tym ( uwaga, miażdżący argument ) Rooney to Rooney. To jest właśnie totalnie popierdolone. Piłkarz nie grał kilka miesięcy, następnie tylko trzy razy pojawił się na boisku i od razu każą mu lecieć na kadrę. A przecież trener klubowy sam podkreślał, że takiego gościa należy wprowadzać do drużyny powoli. I nie interesuje mnie zagranie w dwóch meczach pod rząd. Teraz jest dobry moment, aby nabrać lepszej formy, ale nie, bo selekcjoner musi mieć takiego zawodnika już, natychmiast. Z Rooney'em trochę inna sprawa. Pauzuje zaledwie tydzień z hakiem, a sir Alex sam mówi o włączeniu do do kadry po meczach reprezentacyjnych. Re: Reprezentacja Anglii - rav10 - 15-03-2011 23:52 Cytat:Fabio Capello is considering giving the England captaincy back to John Terry for this month's Euro 2012 qualifier against Wales - and beyond. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1365450/John-Terry-wanted-England-captain-Fabio-Capello.html? John Terry, Uniting Dressing Rooms Since 1998 <hahaha> Re: Reprezentacja Anglii - Intel - 09-08-2011 10:55 Cytat:Zgodnie z wcześniejszymi obawami Football Association po rozmowach z policją zdecydowała się odwołać zaplanowane na środę towarzyskie spotkanie reprezentacji Anglii z Holandią. Wszystko z powodu zamieszek, które od kilku dni toczą się na ulicach Londynu. Z jednej strony szkoda, że hitowe spotkanie, na które oczekiwałem, zostało odwołane, z drugiej strony dobrze, że nasze Diabły po tygodniu odpoczynku przystąpią do inauguracji ligi z WBA. Mimo wszystko, źle się dzieje, skoro sprawy polityczne wpływają na wydarzenia sportowe. Re: Reprezentacja Anglii - Hubson - 09-08-2011 11:07 Mi szkoda tylko Toma, że nie zadebituje, bo na następne powołanie może poczekać dłużej. No i spotkanie mogło by być ciekawe. Może nie to jak Hiszpania 0-4 Portugalia ale napewno trochę fajerwerków by było. Niemniej nie ma tego złego i dzięki temu rozniesiemy WBA na inaugrację Re: Reprezentacja Anglii - Tomek91 - 09-02-2012 10:30 Benitez na selekcjonera Anglików <jupi> |