![]() |
Szkoła/Studia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Szkoła/Studia (/showthread.php?tid=78) |
Re: Szkoła - Wazza - 08-05-2008 20:19 No wiesz jeżeli mowa o chemii to mnie się na pewno nie przyda do projektowania ogrodów.A co innego mata. :lol: Re: Szkoła - Miko - 08-05-2008 20:26 Ja też jestem ten rocznik, który musi pisać matmę jako obowiązkowy na maturze ![]() Pytam się po co?! Re: Szkoła - Lukas - 08-05-2008 20:46 Wiele osób uważa, że dobrze iż jest obowiązkowa matma na maturze, bo dzieki temu ludzie zaczną logiczniej myśleć... Matma kazdemu w życiu na pewno się przyda- bez względu na wykonywany zawód,wiadomo że nie wszystko, ale dobrze jest mieć pojęcie nawet o podst. rzeczach;-) Każdy ma swój przedmiot, który mu 'nieleży' tak już jest... ale przy w miarę dobrym nastawieniu da się nauczyć wszystkiego:-) Nie lubiłem chemii w szkole-nigdy do mnie nie przemawiała, a matmę bardzo lubiłem zdawałem na maturze ![]() Re: Szkoła - radzio - 08-05-2008 20:58 Miko napisał(a):Ja też jestem ten rocznik, który musi pisać matmę jako obowiązkowy na maturzeI bardzo dobrze, niech humaniści męczą się z matmą tak jak ja musiałem męczyć się z polskim i pisaniem WEDŁUG KLUCZA a nie to co myślę :| Nie mówiąc już o tym że polski w liceum (podstawowy polski) to chu**, lektury wybrane - tragedia jest o wiele lepszych książek z klasyki literatury... Re: Szkoła - Olis - 08-05-2008 21:06 Ja jestem zdania, że w życiu nam się przyda wszystko, czego sie uczyliśmy, nawet "głupia" (kochana) chemia. Czasem istnieją pewne sytuacje, w których akurat ta wiedza, którą uważaliśmy za kompletnie nieużyteczną okaże się wartościowa. Dlatego chłonę jak najwięcej w szkole ![]() Uczyc się i nie marudzic :lol: Re: Szkoła - Tomassen - 08-05-2008 21:40 radzio napisał(a):I bardzo dobrze, niech humaniści męczą się z matmą tak jak ja musiałem męczyć się z polskim i pisaniem WEDŁUG KLUCZA a nie to co myślę :| Jako humanista, nie mogę skarcić - muszę się pod tym pogrubionym podpisać... Pod pierwszą częścią to może po pijaku... :? Re: Szkoła - radzio - 08-05-2008 21:47 Tomassen napisał(a):Ej no sorry, przez 3 lata uczą mnie jak pisać według klucza, każą czytać książki które ssą pałkę (Granica Nałkowskiej - ja pierdolę) a potem zdać z tego maturę, a czegoś nie nauczę z takiego polskiego -gówno.radzio napisał(a):I bardzo dobrze, niech humaniści męczą się z matmą tak jak ja musiałem męczyć się z polskim i pisaniem WEDŁUG KLUCZA a nie to co myślę :| A matma się każdemu przyda ![]() Re: Szkoła - paolo - 27-05-2008 17:15 Jak tam u was, nauczyciele strajkowali? U mnie nie ![]() Re: Szkoła - Oskar - 27-05-2008 17:42 U mnie był strajk i wolne dzisiaj ![]() Re: Szkoła - Tomassen - 27-05-2008 19:42 U nas też ![]() ![]() Re: Szkoła - dende - 27-05-2008 21:20 Ja też dzisiaj nie miałem lekcji ![]() Re: Szkoła - Miko - 27-05-2008 22:07 Ja też nie miałem. Widocznie ciągle im mało kasy ![]() Re: Szkoła - mucha - 27-05-2008 22:27 Ja miałem jakieś zajęcia na luzie. Czyli jakieś atrakcje czy cuś. Ale poszedłem z kumplami pograć w tenisa. Teraz się będzie trzeba postarać o zwolnienie... ![]() Re: Szkoła - Luki - 28-05-2008 20:11 U mnie nauczyciele nie strajkowali, ale ja zastrajkowałem i w rezultacie mam nieobecności, których już nie usprawiedliwię :? Mam nadzieję, że następnym razem zastrajkują :mrgreen: Re: Szkoła - lmp2 - 28-05-2008 22:15 Hehe U mnie cała szkoła strajkowała, oprócz mojej nauczycielki od matmy, stwierdziła że nie będzie strajkować... Kumple z klasy co mają nie ciekawą sytuację z matmy(w sumie 11-tu na 22), to musieli przyjść na matmę, reszta klasy ją olała. Reszta nauczycieli miała z niej polew... Ona jak nie postawi jednej pały z matmy dziennie to jest chora... Co się dziwić matematyczka na dodatek panna... |