![]() |
Reakcja otoczenia na United - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Reakcja otoczenia na United (/showthread.php?tid=95) |
Re: Reakcja otoczenia na United - Peneros - 18-09-2010 11:33 Janek Turoń napisał(a):premislav napisał(a):Ja na szczęście miałem kumpla to raźniej było w dwóch koszulkach. Ale ludzie patrzyli na nas jak na debili... Sic! Musieli byście widzieć, jak patrzą się ludzie gdy idzie 3-4 ludzi na strzelanke ASG. Ubranych w mundury, z plecakami, i walizkami. Spojrzenia przechodniów, bezcenne ![]() Re: Reakcja otoczenia na United - Janek Turoń - 18-09-2010 11:34 Nie wierzę. Naprawdę się tego nie spodziewałem. Re: Reakcja otoczenia na United - ZasadKG - 18-09-2010 11:38 Nie czaje tutaj niektórych ludzi w temacie sie wypowiadających - idziesz w koszulce United i patrza sie jak na debila? ciekawe kto : O ja normalnie smigam do szkoly itp, i jeszcze nikt nigdy nic nie powiedzial chyba ze znajomy kibic innej druzyny Re: Reakcja otoczenia na United - matys - 18-09-2010 11:43 Janek Turoń napisał(a):A ja byłem ostatnio w Bielsku-Białej. Również przez całą noc szukałem ludzi, meczu, czerwonych koszulek i jedzenia.Pewnie temu, że przez noc szukałeś. W dzień łatwiej znaleźć. All Star's Pub, Sport's Pub Liverpool, CAMPIONE PUB czy Siódemki, wszędzie lecą mecze. Zjeść też jest gdzie przez całą dobę. Z czerwonymi koszulkami trochę gorzej. Re: Reakcja otoczenia na United - luisss - 18-09-2010 11:46 także nie czaje . Kiedyś w meczówkach UNITED poszliśmy na disco i też było dobrze . Re: Reakcja otoczenia na United - premislav - 18-09-2010 14:57 ZasadKG napisał(a):Nie czaje tutaj niektórych ludzi w temacie sie wypowiadających - idziesz w koszulce United i patrza sie jak na debila? ciekawe kto : O ja normalnie smigam do szkoly itp, i jeszcze nikt nigdy nic nie powiedzial chyba ze znajomy kibic innej druzynyJa też tego nie kumam, bo bardzo często chodzę w meczówkach po Krakowie i Warszawie i nigdy nie miałem żadnych problemów chyba że w knajpie z Angolami ![]() Re: Reakcja otoczenia na United - daniel - 18-09-2010 16:56 Dla mnie generalnie temat z dupy. Re: Reakcja otoczenia na United - Peneros - 30-12-2010 09:28 W mojej szkole raczej nikt nie kibicuje MU, przynajmniej nie znam. Jeden qmpel jest za nimi ale to za moją sprawą, nieraz niektórzy wypytują o wynik ale kibicują Barcie, Realowi itp. W otoczeniu też nie za bardzo, chodź wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka ^^. Jechałem do miasta nakupić różnych rzeczy, jedzenia między innymi itp na sylwestra. No i wchodzimy do autobusu, ja i moich 3 kolegów z czego jeden miał czapkę Barcelony a ja Manchesteru. Zakupili bilet, poszli na tył. Podszedłem i mówię "Bilet do Ostrowa poproszę" a usłyszałem odpowiedź "Nie, Ty nie płacisz. Kibice Manchesteru nie płacą. Usiądź gdzieś blisko, gdyby wszedł kanar to Ci kiwnę żebyś przyszedł po bilet." Dojechaliśmy, wychodząc podziękowałem ![]() 4,50 zł w kieszeni, później za tą kwotę kupiłem hamburgera więc gdyby to czytał ten kierowca, to wielkie dzięki ![]() Re: Reakcja otoczenia na United - ZasadKG - 30-12-2010 10:22 Cool story bro <cwaniak> Re: Reakcja otoczenia na United - Czary - 31-12-2010 01:10 Peneros - jesteś z okolic OSW?! żeby nie było offtopa - mój największy kumpel kibicuje poolowi, ale wybaczyłem mu to, każdy popełnia w życiu jakieśtam błędy, mniejsze lub jak w tym przypadku większe. Re: Reakcja otoczenia na United - Sirius - 01-01-2011 16:07 U mnie z kumpli tylko jeden kibicuje United poza tym nikt w angielskiej nie gustuje więc nie ma nawet z kim podyskutować ![]() Ostatnio za to z coraz większymi sukcesami przekonuję dziewczynę do ManUtd :-D nie narzeka jak musi oglądać ze mną mecze (a to już postęp) i co najważniejsze sama zaczęła interesować się co dzieję się w klubie i coraz lepiej orientuje się w składzie 8-) Re: Reakcja otoczenia na United - Peneros - 01-01-2011 16:16 Czary napisał(a):Peneros - jesteś z okolic OSW?! No, jestem. Pomiędzy Kaliszem a Ostrowem, blisko Skalmierzyc ![]() Tutaj w okolicach spotkać kogoś w bluzce Manchesteru to rzadkość. Byłem mile zaskoczony jak kierowca autobusu coś takiego powiedział ![]() Dokładniej? //Czary |