Newton Heath Haxball Club - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43) +----- Dział: Newton Heath Haxball Club (/forumdisplay.php?fid=30) +----- Wątek: Newton Heath Haxball Club (/showthread.php?tid=1034) |
Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 22-08-2011 12:07 Im szybciej tym lepiej. Niech będzie, że do piątku. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - kaka - 22-08-2011 12:17 A szkielet obu kadr pozostaje bez zmian? Przewidujecie drobne kosmetyki czy mocną przebudowę? Są już jakieś wizje czy czekacie na pełną listę chętnych? Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Roxanne - 22-08-2011 13:21 A do kiedy trzeba zgłosić kadry drużyn do tej ligi? Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 22-08-2011 13:40 Kaka Skoro Sebastian będzie grał dalej, to tworzenie kadr od nowa mija się dla mnie z celem. Jakieś kosmetyczne zmiany są niewykluczone. Rox Skoro od września mamy grać, to z pewnością lada chwila Randama będzie pisał do mnie i Wiewióra by podać nasze składy. Jeszcze co do zmian, to jak macie jakieś propozycje to walcie śmiało. Możemy dokonać jakiś kosmetycznych zmian, ale rozwalać człony obu kadr mija się z celem. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Angelito - 22-08-2011 19:08 Foster napisał(a):Kaka Już nie będzie pisał do mnie ;] Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 22-08-2011 19:33 Bo nie chcesz być już kapitanem? Tak trudno to było normalnie napisać? Nie rozumiem w sumie z czym masz problem, ale jak tam chcesz. Ktoś inny, a na pewno już Roksana się tym zajmie Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Roxanne - 22-08-2011 19:38 Misie, słuchać mnie uważnie teraz! < puk puk w mikrofon > Do 25 sierpnia mamy mało czasu, bardzo mało, bo to wypada w czwartek. Co jest 25 sierpnia? Pisałam na gg do Randamy i trzeba podać skład na ligę, dlatego w środę chcę mieć RCA w komplecie na papierze. Sami widzicie - czas nagli. Dlaczego chcę? Skoro Wiewiór rezygnuje z kapitanowania, to jeśli nikt nie ma nic przeciwko, zajmę się kadrą i postaram się godnie zastąpić Wiewióra. Cieszę się, że Sebastian będzie grał i strzegł naszej bramki. Chwała mu. Oprócz niego w kadrze, jeśli chodzi o pewniaki, jest mucha, Adis, ja. Sprawa Wiewióra jest trochę skomplikowana <gafa>, dlatego też chcę się uporać w sprawie tego, jak będzie wyglądać nasza kadra do ligi. Redcafe A: mucha, sebos_krk, Roxanne, Adis, Wiewiór (?) Póki co mamy pewną jedynie czwórkę graczy. Czekam przede wszystkim na określenie się Ruuda w sprawie jego gry dla kadry. Czas nagli, więc Misie moje drogie, proszę - nie ma "przeczytam, zamknę", tylko "czytam, ODPOWIADAM, zamykam". Foster, trzeba ostatecznie się dogadać, co i jak. Jeśli jakieś zmiany będą konieczne, to trzeba będzie je przeprowadzić i koniec kropka. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Wróg Arsenalu - 22-08-2011 19:42 Rox na prezydenta! Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - sebos_krk - 23-08-2011 10:14 Roxanne napisał(a):Czekam przede wszystkim na określenie się RuudaMusi być, bo nas mało na tak długie rozgrywki. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Roxanne - 23-08-2011 10:41 Kaka zdecydował się grać. Cieszy mnie, że mamy w kadrze kolejnego pewnego gracza. Redcafe A: mucha, sebos_krk, Roxanne, Adis, Wiewiór, Kaka Wiew, mam nadzieję, że chcesz z nami zostać. Nadal czekam na decyzję Ruuda co do gry w kadrze A. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Ruuuuuuuuuud - 23-08-2011 12:19 Proszę o dopisanie mnie do listy grających Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Roxanne - 23-08-2011 12:20 Chwała Ci. <jupi> Obecny stan Redcafe A: mucha, Sbs, Roxanne, Adis, Angelito, kaka, Ruud Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 23-08-2011 15:43 Redcafe A: mucha, Sbs, Roxanne, Adis, Angelito, kaka, Ruud Redcafe B: Wróg, Intel, Red, robak, Kris, Foster, kojot (w razie W) Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Roxanne - 24-08-2011 09:57 Kadra A została zgłoszona Randamie w takim samym składzie, jak w poście Fostera powyżej. Jeśli nadal macie do mnie jakieś pytania/prośby/uwagi etc., to pisać. Wiedzieć, wiecie chyba wszystko, Misie. Ja przejmuję po Angelito opaskę kapitana, a w razie mojej nagłej śmierci bądź innego szczęśliwego w skutkach wypadku zastępuje mnie sebos. :-D Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 24-08-2011 15:44 Kadra B również przed momentem została zgłoszona. Szkoda tylko że nie będzie takich zespołów jak Real czy Barcelona, bo fajnie się z nimi grało. |