![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Transfery rywali w Premier League - Cepilek - 01-09-2012 13:28 To Levy pociąga za sznurki, Lloris jest ruchem przyszłościowym. Teraz może mieć parę klopsów ale to jest absolutna czołówka bramkarzy i jego transfer jeśli nie już to w następnym sezonie się spłaci. Kadrowo Tottki wyglądają lepiej od Chelsea, są bardziej zbalansowani a nie jak w Chelsea masa dobrych piłkarzy na jedną pozycje a w środku dziura. Oby Boas nie spalił tego. Re: Transfery rywali w Premier League - allfanmu - 01-09-2012 13:41 Zgadzam się. To Tottenham wyszedł najlepiej na tym oknie. Owszem, sprzedali dwóch piłkarzy stanowiących o sile w zeszłym sezonie, ale za to załatali te dziury ze zdwojoną siłą. Za Modricia dostali taką kasę, że mogli sobie na to pozwolić. Lloris, Dempsey, Dembele, wcześniej Siggurdson to naprawdę dobre transfery. Ciekawe transfery przeprowadziło także QPR. Wszyscy zawodnicy doświadczeni, pozwalający z łatwością (o ile się wkomponują i zaaklimatyzują) utrzymać się w lidze, bo widmo spadku zajrzało im głęboko w oczy po pierwszej kolejce. Re: Transfery rywali w Premier League - FanaticMU - 01-09-2012 18:59 Po takich transferach w naszej lidze angielskiej bedzie jeszcze ciekawiej... Tylko czy menadżer Tottenhamu da sobie radę nawet z takim składem? ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - Under - 03-09-2012 07:09 Jeśli chodzi o Tottenham(który w ostatnich latach naprawdę polubiłem) to dobre ruchy, poza sprzedażą Van der Vaarta, to uważam za decyzję nietrafioną. O ile sprzedaż Modrica - wiadomo, on naciskał to zupełnie nie wiem co kierowało osobami które podjęły decyzję o sprzedaży Holendra. A przed AVB wielki sprawdzian, jak nie da sobie rady w Spurs, to chyba tylko powrót do Portugalii mu zostanie. RE: Transfery rywali w Premier League - Adis - 22-09-2012 20:17 ![]() W końcu Artur trafił do Premier League! Umowa do końca sezonu. RE: Transfery rywali w Premier League - Hubson - 22-09-2012 21:10 Patrząc na to co robił Davis w meczu z nami jak kiepsko rozgrywał piłkę z obrońcami to przyda się Boruc, który te zagrania ma nogami dużo lepsze. Jestem ciekaw jego formy, no i niestety Southampton musi teraz zostać w Premiership bo jakoś nie wydaje mi się, żeby po sezonie ktoś go chciał, więc dobrze by było, żeby jego klub się utrzymał. RE: Transfery rywali w Premier League - allfanmu - 22-09-2012 21:24 No to biedne wątroby piłkarzy Southampton... A tak poważnie, to nigdy nie przepadałem za Borubarem, więc będzie przeze mnie przemawiać lekki sarkazm. Dziwnie się mu potoczyła kariera. Taki genialny bramkarz a ciągle ma problemy ze znalezieniem klubu i w końcu trafił do Premier League. Do beniaminka, który ma charakter a jednocześnie brakuje mu doświadczenia, żeby to przekładać na rezultaty. Czy Artur doda tego doświadczenia? Chyba nie, bo rywal na pozycji bramkarza jest jeszcze starszy. Szkoda mi Daviesa. Troszkę podobna sytuacja jak z Friedelem i Llorisem, ale oczywiście dużo mniejszego kalibru. Ja od pierwszego spotkania w sezonie kibicowałem Southampton, bo grają bardzo fajnie, ale nie łapią punktów. Dzisiaj zaliczyli swoje pierwsze zwycięstwo w sezonie i oby to był dobry nawyk. Nie obchodzi mnie czy z Borucem czy bez. RE: Transfery rywali w Premier League - samcro - 22-09-2012 22:23 A ja się stałem fanem Southampton bo Boruc to najlepszy polski bramkarz i z charakterem. Zawsze go ceniłem bardziej niż inne współczesne polskie gwiazdki, RE: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 30-12-2012 19:16 Jak informuje Sky Sports, agenci Demby Ba dzisiaj wieczorem spotykają się z działaczami Chelsea i będą rozmawiać na temat przenosin napastnika Newcastle na Stamford Bridge. Niezły transfer zrobiłaby Chelsea kupując Ba za zaledwie 7,5 mln funtów. RE: Transfery rywali w Premier League - RedLucas - 30-12-2012 19:21 Dla mnie gość przereklamowany i jeśli tam przejdzie, to kariery nie zrobi. Wspomnicie moje słowa ![]() RE: Transfery rywali w Premier League - Under - 30-12-2012 21:44 Boruc jeden z najbardziej przereklamowanych piłkarzy* ostatnich lat. Jego poziom pokazuje to, że ma problem z załapaniem się na ławkę w Southampton. A niektórzy go widzieli w 2008 roku w Barcelonie, lol. Co do Demby Ba to nie zgadzam się. Jest dobrym napastnikiem, 8 baniek to okazyjna cena ale zgadzam się z RedLucasem - nie sądzę, żeby zrobił tam karierę. *polskich RE: Transfery rywali w Premier League - Foster - 02-01-2013 17:09 Cytat:Daniel Sturridge został piłkarzem LiverpooluPo udanym wypożyczeniu w Boltonie wydawało się, że będzie z niego świetny grajek. Później przyszła zniżka formy i ławka. Jak na Liverpool to ciekawy transfer. Mówi się, że dali za niego 12 mln funtów. RE: Transfery rywali w Premier League - Adis - 02-01-2013 17:56 RedLucas napisał(a):Dla mnie gość przereklamowanyProblemem Chelsea jest, że aktualnie w napadzie też mają przereklamowanego i przepłaconego grajka ![]() Foster napisał(a):Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że w ataku był Suarez i długo, długo nic.Cytat:Daniel Sturridge został piłkarzem LiverpooluJak na Liverpool to ciekawy transfer. RE: Transfery rywali w Premier League - Under - 02-01-2013 19:16 Dla mnie Sturridge to przeciętniak. Jak Chelsea weźmie teraz Ba za 7 to zrobią złoty interes. RE: Transfery rywali w Premier League - mat.ka - 02-01-2013 19:47 Złoty interes owszem, ale mi najzwyczajniej w świecie żal Srok. Musieli wypuścić znakomitego grajka za śmieszne pieniądze, które w dodatku rozejdą się jeszcze na prowizję dla wszelakich agentów i samego piłkarza. No ale cóż, ktoś widać za mało w FM'a grał i się jeszcze nie nauczył, że klauzule transferowe, szczególnie te dot. kwoty sprzedaży, to zło. A co do Liverpoolu, to w West Hamie już pewnie szykują szafke dla Sturridgea, zaraz obok tej należącej do Carolla. Tyle powiem. |