Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

Re: Komentarze - Foster - 17-07-2011 15:20

Z tego co pamiętam, to w takiej sytuacji do bierzesz innego zawodnika, który nie został jeszcze wybrany.

Re: Komentarze - Mata - 17-07-2011 15:24

Foster napisał(a):Z tego co pamiętam, to w takiej sytuacji do bierzesz innego zawodnika, który nie został jeszcze wybrany.
Dokładnie tak!

- W przypadku gdy wybrany przez gracza zawodnik opuści swój zespół i przejdzie do ligi z której nie kompletowaliśmy składu piłkarz automatycznie zostaje wykluczony z gry, a gracz musi zastąpić go kimś innym; (wybieramy Teveza, ten tydzień po drafcie trafia do Rumunii, zostaje on skreślony ze składu gracza, a ten może wybrać innego piłkarza w jego miejsce);

Re: Komentarze - Jaroldz - 17-07-2011 16:06

A dlaczego jest rozważana kwestia zastąpienie ligi szkockiej przez inne :?: Nie sprawdziła się ta liga w Piłkarzykach :?:

Re: Komentarze - Mata - 17-07-2011 16:42

Bo 2 drużyny i tyle samo piłkarzy, to nie liga Tongue

Re: Komentarze - Kosma - 17-07-2011 19:20

Mata - a miałeś w studiu Komisje Kontroli Gier i Zakładów jak w studiu Lotto?

Re: Komentarze - Mata - 17-07-2011 19:51

pfff :mrgreen:

Re: Komentarze - Czary - 18-07-2011 09:07

Pawlik się nie zgłosił do tego sezonu ;o?

Re: Komentarze - Mata - 18-07-2011 17:52

Gada, że na ma czasu :/

Tylko dupy mu w głowie ostatnio, w sumie i dobrze :mrgreen:

Re: Komentarze - Kosma - 18-07-2011 23:41

Kurde, przebrnąłem przez wybór zawodników z ligi angielskiej tylko i było trudno. Ja nie wiem, co będzie we francuskiej nie mówiąc o tureckiej (o ile będzie).

Chociaż w tureckiej mam faworyta :twisted:

Re: Komentarze - Almatziol - 19-07-2011 10:01

Ja już przebrnąłem przez angielską i polską i przyznam Ci racje Kris - ciężko... A to były wg mnie 2 najłatwiejsze ligi... Ale jest jeszcze sporo czasu... Jeszcze resztę się przerobi...

Re: Komentarze - Intel - 19-07-2011 10:04

Nie bądźcie nadgorliwi, przerażacie mnie...

Bo ja swoją listę planuję robić w dzień draftu, może jeden, dwa dni przed, w końcu jeszcze mnóstwo czasu.

Kris1908 napisał(a):Chociaż w tureckiej mam faworyta :twisted:

Ja też, Pawła Brożka. Mam nadzieję, że mi go nie podbierzesz.

Przy okazji mam dwa pytania, dotyczące kwestii, których nie jestem pewien, a chciałbym być.

Czy można wybrać do swojego składu także obrońcę (w końcu np. taki Vidić strzela więcej goli niż Carrick)?
Czy można w składzie wystawić dwóch pomocników, skoro z natury są oni mniej bramkostrzelni niż napastnicy?

Wiem, że generalnie jest to zdefiniowane w regulaminie, ale chciałbym się ostatecznie upewnić.

Re: Komentarze - kaka - 19-07-2011 10:12

O co chodzi z tym przerobieniem i układaniem jakiejś listy przed draftem?
Wytłumaczy mi ktoś bo jestem jeszcze zielony, a nie chce spierdolić wam i sobie zabawy i przyjść nieprzygotowany do draftu.
Dodatkowo przecież draft dopiero w sierpniu, a ludzie już teraz coś kminią?

Re: Komentarze - Foster - 19-07-2011 12:05

Chodzi o to by mieć przygotowaną listę zawodników bu przyspieszyć przebieg draftu. Sortujesz sobie tam z każdej ligi napastników i pomocników w kolejności jakiej chcesz i potem wybierasz. Chodzi by potem nie trzeba było czekać 5 min aż się zastanowisz kogo teraz wybrać.

Cytat:Czy można wybrać do swojego składu także obrońcę (w końcu np. taki Vidić strzela więcej goli niż Carrick)?
Czy można w składzie wystawić dwóch pomocników, skoro z natury są oni mniej bramkostrzelni niż napastnicy?
1) nie
2) nie

Pomocnik - Napastnik, Napastnik
Tak wyglądała zawsze u nas meczowa trójka i tak będzie wyglądać nadal.

Mata - puchar też będziemy organizować tak jak w zeszłym roku, czy tylko liga?

Z takich zasad główny, to trzeba podkreślić, że w meczowej trójce KAŻDY ZAWODNIK MUSI BYĆ Z INNEJ LIGI, tzn. nie może być np. Carrick - Rooney, Chcharito, tylko musi być np. pomocnik z Anglii - napastnik z Niemiec, napastnik z Włoch.

Re: Komentarze - Kosma - 19-07-2011 12:25

Intel napisał(a):Kris1908 napisał(a):Chociaż w tureckiej mam faworyta :twisted:

Ja też, Pawła Brożka. Mam nadzieję, że mi go nie podbierzesz.

To dobrze. Ja mam inną przebojowość :>

Re: Komentarze - Czary - 19-07-2011 13:53

Foster napisał(a):Mata - puchar też będziemy organizować tak jak w zeszłym roku, czy tylko liga?

Na 100% zorganizujemy puchar.