![]() |
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248) |
- Maciek - 03-01-2008 20:00 Manucho raczej Colem ani Yorkiem sie nie okaże i analogii tu trudno szukać, bo tamta dwójka była kupowana do United gdy była już znana w Anglii A jeśli już mówisz o tamtych czasach to zauważ jedno - teraz mamy Roo, Teveza i Saha, Manucho jak zagra to najprędzej w przyszłym sezonie ![]() ![]() ![]() Czy tu naprawdę nie ma żadnej, ale to żadnej potrzeby sciagniecia napastnika? Wtedy moglismy sobie pozwolic na to, by wymienic caly atak i grac na tym samym poziomie, wchodzilo nastepnych dwoch i nawet nam to czasem na dobre wychodzilo, a teraz? Zakladajac ze zawsze jeden z trzech jest kontuzjowany, a Manucho pojawil sie kilka dni temu w ogole, a na boisku to juz niewiadomo kiedy sie pojawi, mamy przewaznie dwoch napastnikow do grania... faktycznie, jesli kupimy to bedzie to piaty napastnik Większość liczących sie klubów w Europie ma czterech równorzędnych napastników z których w dowolnej kombinacji można ułożyć groźny atak (vide Inter), my z tą swoją kontuzjogennością też powinniśmy sobie jednego napastnika sprawić i nie patrzeć na to, czy Manucho będzie płakał czy nie edit: Branislav Ivanović już w Chelsea - Pieczarek - 04-01-2008 00:13 Co myślicie o tym Phillippe Coutinho? Coprawda nie widziałem go nigdy w akcjii ale z nieba się porównania do Messiego nie wzięły. Mam nadzieje, że wybierze Old Trafford i będziemy mieli z nigo jeszcze pożytek. Jak już napisałem, nic tylko brać brać brać. - Valverde - 04-01-2008 00:24 Pieczarek napisał(a):ale z nieba się porównania do Messiego nie wzięłyA skąd? 3/4 bardziej utalentowanych dzieciaków jest porównywanych do Messiego czy tam Teveza, 3/4 młodych Brazylijczyków to nowi Ronaldo, Kaka, a każdy Angol, który stanowi ważną część składu drużyny z Championship albo nawet Premier League jest nowym Rooneyem czy Ferdinandem. Oczywiście nie wykluczam, że ten chłopak coś w Europie osiągnie, ale jestem daleki od zachwytu nad nim po jakimś wątpliwym newsie z tribala. - Maciek - 04-01-2008 02:07 Coutinho? Przecież to dziadek jest, grał z Pele i Garrinchą w ataku reprezentacji Brazylii lata temu, czemu go porównują do Messiego? Żadnego innego piłkarza Coutinho chyba nie znam, a tego Phillippe to już w ogóle... Nie moge go ocenić bo wiem o nim tyle, że nic nie wiem i bez sensu jest rozmowa tego typu, że dobry jest bo go do Messiego porównują :roll: tutaj zgadzam się w dużej mierze z Valverde - Stojkovic - 04-01-2008 11:53 Czytałem ostatnio na WP że do CFC przeszedł Anelka a do MU Berbatov :lol: Z tego co się orientuje, To ani Berbatov ani Tottenham niebardzo chcą robi z nami interesy. A Anelka w CFC to już wogóle jakieś nieprorozumienie jak narazie, bo trener Boltonu zarzeka się, że nie ma na to szans. Zresztą po co Chelsea kolejny napastnik? - Skull - 04-01-2008 12:09 Maciek napisał(a):Coutinho? Przecież to dziadek jest 15-16 lat ma :wink: Co miesiac pojawia sie jakis mlody chlopaczyna ktory jest niby kolejnym talentem,szybko wszyscy zapomna o nim. Maciek napisał(a):Branislav Ivanović już w Chelsea Rąbneli nam kolejnego zawodnika... to pewne juz? - Maro11 - 06-01-2008 15:28 Brytyjska prasa donosi, że Darren Fletcher już wkrótce może opuścić Manchester United i przenieść się do Glasgow Rangers. - pewnie plotka choc szkoda ze nieprawdziwa :wink: - zaga92 - 06-01-2008 16:16 Maro11 napisał(a):pewnie plotka choc szkoda ze nieprawdziwa Tak samo jak to co pisali na wp, ze Real daje za Crisa 60 mln Euro, ale UNITED sprzeda go za minimum 100 i takie tam inne sranie w banie. - WoLaK - 06-01-2008 17:26 Maro11 napisał(a):Brytyjska prasa donosi, że Darren Fletcher już wkrótce może opuścić Manchester United i przenieść się do Glasgow Rangers. - Maro,czytaj newsy na stronie.W jednym z nich była informacja na ten temat.Manager Rangers kategorycznie wykluczył taką ewentualność. - Maro11 - 06-01-2008 19:38 panowie zarzucajac mi czytanie newsow pragnie zwrocic na przyszłosc uwage na tekst komentowany przez Was. przeciez napisalem ze pewnie plotka, ale transfer tego leszcza marzy mi sie od dawna. - bela - 06-01-2008 21:06 Pan o którym bylo ostatnio tutaj głosno - czyli Benzema skompletował dzisiaj hat -tricka w meczu Coupe De France (:>) miedzy Lyonem a Creteil ( Lyon wygral 0 - 4 ) - Zashi - 07-01-2008 15:36 bela napisał(a):( Lyon wygral 0 - 4 Jak juz to wygrał 4-0 :wink: Osobiście Benzeme bym widział u nas ... ale wole Berbatov`a. Sprawdzony "chop" Maro11 napisał(a):Brytyjska prasa donosi, że Darren Fletcher już wkrótce może opuścić Manchester United i przenieść się do Glasgow Rangers. - Jak śmiesz tak mowić. Tak jak do O`shea, takze do niego mam pewien sentyment. Juz jakis czas temu opuscic szeregi United. Ale zgadza się na role rezerwowego. Nie słyszałem, aby była o nim jakas wieksza informacja o ewentualnym odejsciu. Bo kto by go chciał :lol: //P. - Valverde - 07-01-2008 16:57 Pejter napisał(a):Bo kto by go chciał Laughing Villa, Boro, Fulham, Everton, Newcastle, Rangers, Celtic, Blackburn, West Ham, Reading, Bolton... Darren prezentuje solidny poziom i ma umiejętności, które predysponują go do gry w prawie każdym klubie Premier League - od Pucharu UEFA w dół, a w połowie tych klubów stanowiłby ważny element zespołu. Oczywiście, do pierwszego składu United się nie nadaje, ale sprawdza się jako któryś tam rezerwowy. Chodziło mi o O'Shea i to raczej tak w formie żartów, bo chętni by się pewnie znaleźli. Co do Darrena się zgadzam // P. - Maro11 - 08-01-2008 14:50 co najwyzej w derby. Aston Villi? Everonie? raczysz zartowac. - Morgan - 08-01-2008 15:49 nie przesadzaj Maro, Fletcher w formie jest naprawdę niezłym defensywnym pomocnikiem (i tylko nim, żadnym skrzydłowym czy obrońcą) który miałby pewne miejsce w składzie choćby Rangersów czy rzeczonego Evertonu |