![]() |
Reprezentacja Polski - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Reprezentacja Polski (/showthread.php?tid=65) |
RE: Reprezentacja Polski - Mata - 08-10-2013 15:12 Król Artur nigdy nie przestanie zadziwiać ![]() RE: Reprezentacja Polski - Under - 08-10-2013 16:26 Nazywanie go królem jest śmieszne niezależnie od formy sportowej, bo to marny człowiek. RE: Reprezentacja Polski - Mata - 08-10-2013 16:42 Ponieważ? Za każdą krzywą akcję wymienioną przez Ciebie podam dwa pozytywy ![]() RE: Reprezentacja Polski - samcro - 08-10-2013 17:04 Undermine napisał(a):Nazywanie go królem jest śmieszne niezależnie od formy sportowej, bo to marny człowiek.Jest różnica między królem a krulem. Tym pierwszym jest Boruc tym drugim Pikej. Znam graczy wynoszonych pod tytuł szlachecki a prywatnie są najgorszymi śmieciami ale Boruc? Co on takiego zrobił że go nazywasz marnym człowiekiem? Wypił lampkę wina w samolocie i smuda go ukarał? RE: Reprezentacja Polski - Under - 08-10-2013 17:36 (08-10-2013 16:42)Mata napisał(a): Ponieważ? Za każdą krzywą akcję wymienioną przez Ciebie podam dwa pozytywy Picie alkoholu na zgrupowaniu. Zostawienie żony i dziecka dla jakiejś młodej dziuni - na to nie znajdziesz kontrargumentu. Pomijam fakt, że swoimi błędami zawalił eliminacje do mś w RPA. RE: Reprezentacja Polski - samcro - 08-10-2013 17:52 Undermine napisał(a):Pomijam fakt, że swoimi błędami zawalił eliminacje do mś w RPAa Lewy swoimi spartaczonymi sytuacja mi zapewnił nam brak gry w brazylii ![]() RE: Reprezentacja Polski - Under - 08-10-2013 18:36 (08-10-2013 17:52)samcro napisał(a):Undermine napisał(a):Pomijam fakt, że swoimi błędami zawalił eliminacje do mś w RPAa Lewy swoimi spartaczonymi sytuacja mi zapewnił nam brak gry w brazylii Tu wina rozkłada się na całą reprezentację, bo wszyscy grają słabo, łącznie z Lewym. W tamtych eliminacjach w kluczowych momentach zawalał właśnie Boruc. RE: Reprezentacja Polski - samcro - 08-10-2013 18:58 Jak w futbolu, napastnik zawala, winny zespół. bramkarz nie ma tego komfortu. Co nie zmienia faktu że to mineła się dyskusja o marnym człowieku. To że rzucił żonę dla młodszej to jedyny zły wybryk jaki znam bo to o alkoholu w samolocie czy to że popełnił parę błędów w meczach to rozumiem tekst na rozweselenie RE: Reprezentacja Polski - Under - 08-10-2013 19:14 Samcro gdyby Lewy w dwóch meczach zrobił nie wiem, to co Rooney i RvP w meczu z Bayerem i przez to awans się oddalił to bym zrozumiał. Ale w tej nędznej drużynie to ona ma ile sytuacji na mecz? Z Anglią chyba żadnej, z Ukrainą 1... Nie jestem jego fanem ani antyfanem, ot obiektywnie patrząc zawala cała kadra. RE: Reprezentacja Polski - Kosma - 08-10-2013 19:29 A ja rozumiem, o co chodzi z alkoholem. Trener ustala zasady i zawodnik jest od tego, by się do nich dostosowywać, a nie olewać, choćby uważał je za głupie. RE: Reprezentacja Polski - samcro - 08-10-2013 19:52 Undermine napisał(a):, ot obiektywnie patrząc zawala cała kadra.jak zawala cała kadra to również MS w RPA zawaliła cała kadra a nie tylko Boruc. RE: Reprezentacja Polski - Mata - 09-10-2013 00:03 Borubar i Perejro na ME 08', szczególnie ten drugi to jedna wielka groteska. Boruc to klasa sama w sobie, mimo wielu przeciwwskazań udowadnia klasę światową ![]() RE: Reprezentacja Polski - RedLucas - 12-10-2013 15:25 ![]() RE: Reprezentacja Polski - Hubson - 16-10-2013 20:14 No i Fornalik jak można się było spodziewać poleciał po meczu z Anglią. Ponoć nowy trener ma być znany w ciągu dwóch tygodni. Mam tylko nadzieję, że to jednak będzie gość nie z Polski bo sam Beenhaker pokazał, że zagraniczny trener poskładał najlepiej te klocki. RE: Reprezentacja Polski - allfanmu - 16-10-2013 20:40 Ferguson jest wolny... ;> |