![]() |
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248) |
- Maciek - 10-01-2008 22:01 Skull napisał(a):DziwneEhh Skull przeczytaj jeszcze raz, albo ze dwa razy ![]() - salami97 - 11-01-2008 15:50 CHCIAŁ BYM NA OLD TRAFORD WIDZEĆ HUNTELARA Ja chciałbym, żebyś pisał dłuższe, a przede wszystkim mądrzejsze posty. Kolejne takie będą już bezwzględnie usuwane. // Pejter - Bigos - 12-01-2008 10:49 Ja najbardziej chcialbym w Manchesterze Joa Moutniho, jest to napawde świetny gracz! Jeszcze młody, ale juz bardzo doświadczony ![]() ![]() - bela - 12-01-2008 11:07 Bigos napisał(a):Oczywiscie nie narzekam tu na naszych rozgrywających bo są fenomenalni, ale przydal by sie nam Moutniho w najbnlizszym czasie Smile Wink Wink Wink Do czego by sie nam przydal ?^^ Chyba do grzania lawy ^^ Mamy swietnych zawodnikow drugiej lini wiec ten tranfser bylby jedna wielka glupota ... Nie wiem czemu prawie wszyscy kibicie patrza tylko na formacje ofensywne ? Po co zmieniac dobre na lepsze skoro mozna zniszczy przy okazji dobre ? Potrzebujemy zmiennika dla Evry na lewa strone - to jedyny transfer nad jakim bym sie zastanowil - salami97 - 12-01-2008 14:08 Bigos napisał(a):Ja najbardziej chcialbym w Manchesterze Joa Moutniho, jest to napawde świetny gracz Masz racje ,ale zawsze jest jakies ale . Grzał by lawe albo zastepowal carricka lub scholsa a na srodek pomocy mamy juz nadmiar np anderson fletcher - Maro11 - 12-01-2008 14:08 Teraz to potrzebny jest napastnik bo nasza laleczka sie znowu połamała, ciezka sprawa kupic kogos kto moze grac w LM. Jestem ciekaw jak rozwiaze to Alex bo ma powazny kłopot. - bela - 12-01-2008 17:29 Salami97 pisz troszeczke ciekawsze posty lub wiecej wnoszace do tematu Szczerze to nie znam tego zawodnika - Palacjo ? Manchester obecnie potrzebuje wytrzymalego i sprawdzonego zawodnika , do wychowania mamy sporo talentow na pozycje napastnika ale teraz potrzebujemy juz kogos sprawdzonego ... Czy nie przychodzi na mysl odrazu nazwisko Berbatova ![]() - zaga92 - 12-01-2008 18:17 salami97 napisał(a):z mlodzianow to mamy manucho On to ma chyba 23 lata. I w koncu zdecyduj sie kogo bys chcial bo teraz piszesz o Benzemie, a pare postow wyzej o Huntelarze. - Ciampel - 13-01-2008 10:54 Pan krucha kość vel Louis Saha znów nabawił się kontuzji, tym razem kolana i obawiam się, że Fergie będzie musiał zmienić swoje zamiary i sięgnąć po jakiegoś napastnika. Posiadanie dwóch snajperów w okresie, gdy wraca Liga Mistrzów, będą kolejne rundy FA Cup, byłoby dość ryzykownym posunięciem. Marzy mi się kilkutygodniowe ściągnięcie Larssona ![]() Jeśli natomiast trafi do nas ktoś z wyższej półki za grube miliony, to Louisowi zostaną dwa wyjścia - pakować manatki i czym prędzej grzać z Old Trafford (choć kto weźmie pod skrzydła chodzącego inwalidę?) albo zrobić coś z tymi swoimi cholernymi gnatami... - dawisek - 13-01-2008 12:23 Co do spraw transferowych to dla mnie sa tylko 2 opcje. Napewno Benzema z Lyoznu i ja bym rowniez postawil na Alfonso Alvesa z Hereveen. Alves to naprawde fantastyczny pilkarz (napastnik) zawsze strzela bramki. Jak patrze na jego obecna sytuacje w klubie to mam przeczucie ze bysmy go mogli zodboyc gdyby Fergie zaproponowal ladna sume ![]() - salami97 - 13-01-2008 16:08 dawisek napisał(a):Co do spraw transferowych to dla mnie sa tylko 2 opcje. Napewno Benzema z Lyoznu i ja bym rowniez postawil na Alfonso Alvesa z Hereveen. Alves to naprawde fantastyczny pilkarz (napastnik) zawsze strzela bramki. Alfons strzelił chyba 34 gole w 32 meczach jego transfer jest prawdobodoby dlatego że sc herenven chce sie go pozbyć i matusiak mogl by grac w pierwszym skladzie a co do benzemy to utalentowany napastnik ale bylo by trzeba wydac za niego dużo ale najprawdopodobniej jesli dojdzie do transferu berbatova lub huttona albo na 20 % d.alvesa z sevilli sa prawymi obroncami a gary ma swoje lata brown ma odejsc a simpson jest niedoswiadczony - Zashi - 13-01-2008 16:25 salami nie wiem czy wiesz, ale Middlesbrough jest w stanie zaoferowac 18mln euro za Alfesa. Interesuje sie nim takze Heerenvenn, ManCity, Fenerbahce i AZ. Zresztą - ma on juz 27 lat i uwazam, ze nie warto dawac za niego tyle kasy. Nie jest tego wart. - Maro11 - 13-01-2008 16:42 Salami wypowiadaj sie bardziej szczegołowo bo piszesz o wszystkim i o nieczym, nie praktykuj tego co na Devilpage Co dla Alesa dla mnie bedzie gorsza wersja kezmana, przejdzie do Middles i słuch o nim zaginie. - Red - 13-01-2008 16:50 I ostatecznie bedzie chciał zostac mnichem ;p - Maciek - 13-01-2008 18:54 Alves zaczął ten sezon z tego co pamiętam tak, że po 11 kolejkach miał na koncie 8 bramek, z czego 7 zaaplikował kolejkę wcześniej jednej druznie... Zastanówcie się troche zanim coś napiszecie, bo tego typu propozycje to jak Maro zauważył, nadają się co najwyżej na dp W Eredivisie jest jeden napastnik,który jest godny grać u nas i mam nadzieje (bo teraz dowiaduje się o kontuzji Louisa), że do nas dołączy jeszcze zimą ![]() ![]() |