Pośmiejmy się z przeciwników - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Pośmiejmy się z przeciwników (/showthread.php?tid=130) |
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - samcro - 28-02-2012 15:57 Kris1908 napisał(a):faktycznego stanu inteligencji. To w takim razie od Ballotelliego się odczep bo od niego mniej inteligentny jest idę o zakład Rooney Bez Mario byłoby nudniej. Ja go lubię bo talent ma nieprzeciętny, jest zabawny i nie aktorzy . Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Kosma - 28-02-2012 16:10 A to, że bez niego byłoby nudniej, to zupełnie inna para kaloszy Musi być różnorodność Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Lasq - 28-02-2012 19:47 Rooney umie założyć koszulkę treningową Re: Pośmiejmy się z przeciwników - samcro - 28-02-2012 20:58 Ale nie umie mówić poprawnie we własnym języku, Mario mówi w dwóch. Cytat:Założę się, że przynajmniej w jednym niepoprawnieW Anglii jest krótko więc nie wymagajmy by mówił jak rodowity angol. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Kosma - 28-02-2012 21:05 samcro napisał(a):le nie umie mówić poprawnie we własnym języku, Mario mówi w dwóch.Założę się, że przynajmniej w jednym niepoprawnie Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Lasq - 28-02-2012 21:30 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_k4Ez0kv-ZI[/youtube] Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Hubson - 28-02-2012 23:49 Przypomina mi się mój pierwszy gol w mojej przygodzie z piłką :cry: Ahh wspomnienia Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Rossinho - 28-02-2012 23:56 Jak by to powiedział Didi Drogba: "Fucking disgrace" Podczas bramki 'nadpiłkarza' Messi'ego w meczu z Atleti. Warto wspomnieć, że Courtois (bramkarz Atleti) ustawiał akurat murek <ściana> Re: Pośmiejmy się z przeciwników - daniel - 29-02-2012 00:01 Słabooo. Kutas! Re: Pośmiejmy się z przeciwników - lmp2 - 29-02-2012 00:11 Szczerze powiedziawszy Messi wykonał zachował się prawidłowo, według przepisów. Giggs tak samo strzelił z Lille i zapewnił awans. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Jaceks_21 - 29-02-2012 00:30 Ile takich bramek strzelił Henry dla Arsenalu Re: Pośmiejmy się z przeciwników - daniel - 29-02-2012 00:34 Tu chodzi o zachowanie sędziego :? Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Rossinho - 29-02-2012 00:34 Nie chodzi mi o Messi'ego czy tą całą porąbaną Barcelonkę, ale o sędziego, który wyraźnie pokazuje żeby Messi strzelał, gdy Courtois ustawia murek. Bramka prawidłowa, ale wkurwia mnie, że w meczu Atletico, które lubię Barca dostała taki prezent od sędziego... Na innych powtórkach dokładnie widać jak Courtois stoi przy słupku ustawiając murek bardziej w prawą stronę, bodajże Falcao, który jest w murku jest odwrócony w stronę bramki i ustawia się, a Adrian patrzy na Falcao w którą stronę ma się ustawić. Jedynie Salvio jakkolwiek zareagował wyskakując, ale przy jego 170 w kapeluszu nie miał nic do powiedzenia. W tym tygodniu zarówno Barcelonka jak i Realek mnie wnerwili, sami zobaczcie Ramosa i (znów gracza Atletico, wypożyczonego tym razem do Rayo) Diego Costę: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hgGO1NR1Wkw[/youtube] Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Jaceks_21 - 29-02-2012 00:56 Wiem że chodzi o zachowanie, ale jakoś tak przypomniał mi się spec od takich wolnych Chociaż po tym meczu też było dużo szumu właśnie nie ze względu na zachowanie sędziego, a sposób zdobycia gola. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Breakthru - 29-02-2012 19:05 |