![]() |
Newton Heath Haxball Club - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43) +----- Dział: Newton Heath Haxball Club (/forumdisplay.php?fid=30) +----- Wątek: Newton Heath Haxball Club (/showthread.php?tid=1034) |
Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - rav10 - 20-09-2011 20:50 Roxanne napisał(a):Która belka? Sucharki <3 Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Roxanne - 20-09-2011 21:41 Za ten suchar należy mi się puchar! <niesforny> Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 21-09-2011 08:11 Myślę, że w piątek i sobotę mógłbym coś pograć, ale jak wcześniej coś ustalicie, a będzie Was (RCB) 5 to grajcie sparingi, ligowe czy co tam jeszcze chcecie. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Kosma - 21-09-2011 14:40 Foster napisał(a):Myślę, że w piątek i sobotę mógłbym coś pograć, ale jak wcześniej coś ustalicie, a będzie Was (RCB) 5 to grajcie sparingi, ligowe czy co tam jeszcze chcecie.Coś nie widzę zapału w twych poczynaniach, o kapitanie. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 21-09-2011 14:47 Najzwyczajniej w świecie nie mam czasu obecnie. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Kosma - 21-09-2011 15:27 Foster napisał(a):Najzwyczajniej w świecie nie mam czasu obecnie.Hmmm, nie zrozum mnie źle, ale jeśli chcesz się czasowo podzielić obowiązkami, to mogę pomóc w choćby ustawianiu meczów. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - mucha - 21-09-2011 15:45 Kris1908 napisał(a):Hmmm, nie zrozum mnie źle, ale jeśli chcesz się czasowo podzielić obowiązkami, to mogę pomóc w choćby ustawianiu meczów. ![]() Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Wróg Arsenalu - 21-09-2011 18:12 To już wiem dlaczego RCB traci tyle głupich bramek. :mrgreen: Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - robaldo - 21-09-2011 18:15 Wróg Arsenalu napisał(a):To już wiem dlaczego RCB traci tyle głupich bramek. :mrgreen: No a co Wy myśleliście, że ja naprawdę tak bronię!? :kox: Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Kosma - 21-09-2011 18:21 Ja się trzymano z dala od boiska, mnie w to nie mieszajcie ![]() Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 21-09-2011 18:40 Jeśli inni nie mają nic przeciwko to możesz przejąć moje obowiązki nie tyle tymczasowo, ale stale. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Kosma - 21-09-2011 22:54 Jeśli tak mówisz... Niech się reszta RCB w takim razie wypowie. Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - sebos_krk - 21-09-2011 22:56 Porządny host na ligowe się dziś ujawnił, więc tera czas zagrać te derby. Na co wy czekacie? Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Intel - 21-09-2011 23:04 Kris1908 napisał(a):Niech się reszta RCB w takim razie wypowie. Mi osobiście jest obojętnie, przyzwyczaiłem się do Fostera-kapitana, ale z Krisem też mam dobry (prawdę mówiąc, może nawet lepszy) kontakt i zmiana większej różnicy mi nie zrobi. Jeśli mam odebrać to, co się stało, jako zrzeknięcie się z funkcji przez Fosta, to jestem za ustanowieniem na to stanowisko Krisa. sebos_krk napisał(a):Porządny host na ligowe się dziś ujawnił. Adisowy host? Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Kosma - 21-09-2011 23:07 sebos_krk napisał(a):Porządny host na ligowe się dziś ujawnił, więc tera czas zagrać te derby. Na co wy czekacie?W sumie mogę grać te derby jutro nawet (sobota, niedziela, poniedziałek pewnie też odpada). Tylko kwestia tego kapitanowania etc. jest do rozwiązania. |