Redcafe.pl - Manchester United Forum
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248)

- Morgan - 04-03-2008 18:47

Cytat:Allan Hutton z Glasgow Rangers

Tottenham Hotspur

- spalacz - 04-03-2008 18:51

A rzeczywiście o tym zapomniałem. Więc pozostaje Lahm lub jeszcze ktoś inny...

- ziomo - 04-03-2008 19:33

spalacz napisał(a):Więc pozostaje Lahm lub jeszcze ktoś inny...

Lahm?Z tego co wiem,to on występuje raczej na lewej stronie obrony.

- spalacz - 04-03-2008 19:37

W tym sezonie częściej było widać go z prawej strony, bo z lewej biega Jansen. Szczególnie na początku sezonu kiedy kontuzjowany był Sagnol, który też był łączony z transferem do United, Lahm grał z prawej.

- Skull - 08-03-2008 00:31

Benzema podpisał nowy kontrakt z Lyonem,do tego się zapiera że nigdzie nie idzie narazie,wydaje mi sie że to słuszne.
Zostaje Huntelaar ,no i tak na nową rozmowe zaproponowałbym Palacio 8) Saha odejdzie, byłby Rooney,Tevez,Palacio i Manucho :roll: ciekawe ,bo Berbatov i Ibrahimovic są raczej nie do wydarcia ,tym bardziej że czeka ich ławka :wink:

- Wojtek3 - 08-03-2008 13:00

Czyli sytuacja z Kamenim wyjasniona, nie przejdzie do UNITED. I dzieki Bogu Wink

- ziomo - 08-03-2008 17:18

Kto to ten cały Palacio?Nigdy o nim nie słyszałem.

Ja bym proponował Palladini'ego z Juve.

- Pejter - 08-03-2008 17:33

Jeśli Brown odejdzie i Ferguson będzie chciał ściągnąć prawego obrońcę to pewnie w kręgu zainteresowań będzie Johnson, który dzisiaj rozegrał przeciwko nam bardzo dobre spotkanie.

- Skull - 08-03-2008 18:01

ziomo napisał(a):Kto to ten cały Palacio?

Czołowy strzelec ligi Argentynskiej i napastnik Boca Juniors
Już dawno Barcelona wyrazala checi pozyskania go,zdziwilo mnie ze latem nigdzie nie przeszedl ,chodzi mi o Europe.

Pejter napisał(a):pewnie w kręgu zainteresowań będzie Johnson,

Już dawno o nim pisałem ,no i dzis potwierdzil ze gral potrafi ,tak samo Diarra

- Thevil - 08-03-2008 18:18

Skull napisał(a):
ziomo napisał(a):Kto to ten cały Palacio?

Czołowy strzelec ligi Argentynskiej i napastnik Boca Juniors
Już dawno Barcelona wyrazala checi pozyskania go,zdziwilo mnie ze latem nigdzie nie przeszedl ,chodzi mi o Europe.

Pejter napisał(a):pewnie w kręgu zainteresowań będzie Johnson,

Już dawno o nim pisałem ,no i dzis potwierdzil ze gral potrafi ,tak samo Diarra

Z Palacio były nawet głosy, że przejdzie do Arsenalu, ale że musieliby trochę sypnąć groszem to od razu sprawa ucichła :lol:

Jeśli chodzi o Portsmouth to ja jestem coraz bardziej przekonany do Muntariego, ale pomoc mamy obsadzoną.

A co do Palladino to niedawno przedłużył kontakt ze starą damą, więc nic z tego.

- spalacz - 08-03-2008 21:20

Wcześniej wspominałem o Lahmie i Huntelarze. Ostatnio częściej oglądam spotkania ligi argentyńskiej i od kilku kolejek z zaciekawieniem obserwuję grę Pablo Piattiego. Ciekawy zawodnik. Może grać jako ofensywny pomocnik lub napastnik. Niski (163 cm), świetny technicznie i bardzo młody (1989) Argentyńczyk. Ma na swoim koncie zwycięstwo w turnieju otwarcia (Apertura) Primera Division Argentina, a także tytuł mistrza świata U-20 zdobyty w zeszłym roku na boiskach w Kanadzie. Chłopak ma przed sobą przyszłość...

- Ciampel - 08-03-2008 21:24

spalacz napisał(a):Wcześniej wspominałem o Lahmie i Huntelarze. Ostatnio częściej oglądam spotkania ligi argentyńskiej i od kilku kolejek z zaciekawieniem obserwuję grę Pablo Piattiego. Ciekawy zawodnik. Może grać jako ofensywny pomocnik lub napastnik. Niski (163 cm), świetny technicznie i bardzo młody (1989) Argentyńczyk. Ma na swoim koncie zwycięstwo w turnieju otwarcia (Apertura) Primera Division Argentina, a także tytuł mistrza świata U-20 zdobyty w zeszłym roku na boiskach w Kanadzie. Chłopak ma przed sobą przyszłość...

Czyli już na starcie jego transfer do UNITED nie jest możliwy. Powody? Niscy snajperzy to nie to, czego nam potrzeba, w dodatku w kwestii południowców proponowałbym spasować. England, England, England! 8)

- spalacz - 08-03-2008 21:25

Ciampel napisał(a):Niscy snajperzy to nie to, czego nam potrzeba
On jest przede wszystkim pomocnikiem, jak już zresztą pisałem...

- Ciampel - 08-03-2008 21:36

spalacz napisał(a):On jest przede wszystkim pomocnikiem, jak już zresztą pisałem...

To tym bardziej Tongue

Scholes, OH, Fletch, Anderson, Carrick, a miejsca są tylko 2, ewentualnie 3 przy znienawidzonym 451.

- spalacz - 08-03-2008 21:53

Ale to jest zawodnik młody a Scholes już długo nie pogra. Góra rok, dwa...