![]() |
Nie złote, a platynowe myśli... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Nie złote, a platynowe myśli... (/showthread.php?tid=111) |
Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Kisia92 - 19-02-2009 21:48 gratuluje, majstersztyk! już dawno nie umieszczono tutaj odpowiedniego, takiego cytatu chyba zacznę się od ciebie uczyć <niesforny> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lasq - 25-04-2009 19:41 To musi tu trafić, rozłożyło mnie na łopatki: Tomek91 napisał(a):Ponoć też ma dołączyć do nas niejaki Dodo matys napisał(a):A ponoć wymarły. Widać musiał się jebany jakoś zabalsamować. <rotfl> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Kula - 01-05-2009 17:56 ~jak reagujecie na stwierdzenie, że gra United opiera się na Ronaldo~ pan_opticum napisał(a):Należy wtedy uważnie spojrzeć na delikwenta znad okularów i powiedzieć: ty chyba w gównach spałeś. Ładnie w ten sposób określamy prawdziwość tego twierdzenia. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - dsw_MUszyna - 24-05-2009 22:24 O tym co jest śmieszne a co nie ![]() dende napisał(a):Filmik z tańczącymi kibicami Widzewa rozjebał mnie na łopatki, a link który wrzuciłeś jest wg mnie żałosny i tyle. truered napisał(a):Aha, czyli łatwiej zaakceptować skrajny antysemityzm, niz skłonność do nadmiernej masturbacji? Przenieśmy ten temat do działu politka albo kontrowersyjne tematy.to się nazywa riposta ![]() Re: Nie złote, a platynowe myśli... - truered - 24-05-2009 23:27 pan_opticum napisał(a):A np. pomysł z "userem miesiąca" nie sprawdził się bo ani razu nie wygrałem, mimo głosowania na siebie z fake`owych kont.Rozbrajająca szczerość <hahaha> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lasq - 28-05-2009 22:38 Must be there: pan_opticum napisał(a):Nie no, Messi jest bogiem, unosi się nad ziemią i sra złotem. Zero konkurecji. :lol: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - RedLucas - 03-06-2009 14:08 matys napisał(a):Na moje to chuj w bombki strzelił. Po Hargo. Coś to długo trwa, za długo. Potem się okaże, że aby zniwelować ryzyko zbyt szybkiego powrotu na boisko, Owen będzie gotowy do gry dopiero na sezon 2012/2013. Niestety, ale to też nie będzie ostateczna data powrotu, bo się okaże, że jak siedzi na kiblu, czyta gazetę i opiera łokciami się o kolana to mu nogi drętwieją, co na pewno da mu do myślenia, jemu oraz lekarzom z OT. Postanowią, że przejdzie jeszcze jedną operacje, skoro tyle już czekał na powrót do zdrowia, to jeszcze trochę wytrzymie. I znowu: operacja, rehabilitacja, czekanie na powrót do formy. To musiało się tu znaleźć :lol: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - dsw_MUszyna - 22-06-2009 16:11 Cytat:Dla mnie to mogą grać nawet w różowych i pedalskich strojach, byleby każdego łoili. ;pwiem że raczej nie pisane z premedytacją, ale wybiłem sobie zęby o klawiaturę <rotfl> <hahaha> :lol: :lol: <hahaha> <rotfl> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lukas - 13-07-2009 18:21 Smudge17 napisał(a):To w skrócie taka moja wizja United. Sam nie do końca się z nią zgadzam ![]() Re: Nie złote, a platynowe myśli... - matys - 13-07-2009 18:30 Miszcz :lol: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - matys - 18-08-2009 22:17 popek w temacie o reakcji otoczenia na kibicowanie United napisał(a):kolega jest ' ugodowy ' ale ja niee gralo nie pamiętam już kiedy Manchester vs. Barca dostałem baty lekkie bo 'na głos' kibicowałem xDD lipa spodnie mi sie rozdarły :/ Ahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: I do tego to, że nie pamięta kiedy MU grało z Barcą :lol: Spodnie mi się rozdarły <hahaha> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - matys - 08-09-2009 22:14 pan_opticum napisał(a):Mnie się przypomina powiedzenie o tym że polska reprezentacja jest jak dziecko z zespołem Downa. Należy ją kochać, ale nie należy spodziewać się zbyt wiele.:lol: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - paolo - 12-12-2009 13:21 Shoutbox po walce Pudzian - Najman: Kod: Wiewior Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Lasq - 06-01-2010 00:09 Czas odświeżyć temat: dsw_MUszyna napisał(a):Są trzy grupy społeczne których szczerze nienawidzę: :lol: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Kwas - 18-01-2010 01:49 Może będzie skasowany, ale nie mogłem się powstrzymać :lol: niecierpiecebuli napisał(a):Teraz u nas gra Berbatov, ale on jest słaby i taki, no, że tak powiem... drewniany (...) Przydałby się jeszcze ktoś trochę bardziej doświadczony, może Nuno Gomes? niecierpiecebuli napisał(a):Moim zdaniem wybór może być tylko jeden - Jose Murinho! |