Pośmiejmy się z przeciwników - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Pośmiejmy się z przeciwników (/showthread.php?tid=130) |
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - dende - 16-08-2008 20:51 pedały ? Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Sarni - 18-08-2008 11:02 Cytat:Skoro to się wam podoba to czemu nie zrobicie czegoś iście głupiego w głównej roli z Manchester United? Ktoś tu nie ma poczucia humoru i ma przypuszczalnie nudne życie. Powinieneś pisać dramaty, po samym powyższym poście da się już stwierdzić, że masz spory potencjał. Od początku tematu nie widziałem nic obraźliwego w kierunku żadnej drużyny, ale jak się ma tak szerokie pojęcie "obraźliwego" jak ty, to rzeczywiście można się z osiem razy w trakcie życia zamknąć w szafie i zapić na śmierć z rozpaczy. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - panopticum - 18-08-2008 11:28 Cytat:nie mam zamiaru na was zwaćŻe co? <hahaha> Po mojemu to świetny temat jest. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Miko - 31-08-2008 18:14 Cytat:Manchester United wczoraj nic nie pokazało. Mecz z Zenitem to był po prostu śmiech na sali. Ja wierzę w Liverpool i wiem, że już niedługo chłopaki zbiorą wszystkie siły i pokażą, że w tym sezonie będą rządzić. Nie mazać się YNWa mimo wszystko. Cytat:Nie ma się co bać mułow, to co pokazali z zenitem to byl smiech na sali lfc.pl || Cały fanklub Lose... Liverpoolu :roll: Nowe ManCity - radzio - 05-09-2008 13:28 Trzeba troszkę temat odświeżyć ]:-> Re: Pośmiejmy się z przeciwników - pimpek - 05-09-2008 16:35 Cytat:Nowy piłkarz Manchesteru City Robinho dość niefortunnie rozpoczął swoją przygodę z "The Citizens". Brazylijski napastnik na konferencji prasowej pomylił swój klub z Chelsea Londyn. Buhehe. <hahaha> Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Miko - 05-09-2008 17:00 Mascherano też miał podobną wpadkę Re: Pośmiejmy się z przeciwników - sebos_krk - 05-09-2008 18:58 To niestety świadczy, że takiemu piłkarzowi obojętne jest gdzie będzie grał, byle dobrze płacili. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Olle - 05-09-2008 19:26 A tam. Mi też by się pomyliło. Chelsea czy Manchester City - różnica to tylko jedno mistrzostwo więcej <hahaha> Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Olle - 06-09-2008 10:44 whoateallthepies.tv napisał(a):FAIL: Roman Pavlyuchenko's dodgy entrance to the country:lol: Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Kula - 09-09-2008 22:34 Pamiętacie kiedy ostatnio okradziono jakiegoś zawodnika z Manchesteru ? W Liverpoolu padło na Keana Cytat:First it was Jerzy Dudek. Then it was Peter Crouch and Daniel Agger in the same month. Florent Sinama-Pongolle then had his name added to the list. Then it was Pepe Rene. Then Steven Gerrard, followed by Dirk Kuyt. To już ósmy zawodnik, sześciu zostało okradzionych w ciągu ostatnich dwóch lat. Kto ich tak okrada? kibice Evertonu ? Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Kula - 15-09-2008 12:42 To taki wiecie uśmiech odrazy i politowania. Historię o piosence obrażającej i naśmiewającej się z piłkarzy, którzy zginęli w pamiętnej katastrofie lotniczej znają wszyscy. Śpiewali ją "m.in. o gnijących trupach" wspaniali kibice liverpoolu. Najlepsi na świecie itp. Na przedwczorajszym meczu dali kolejny popis dobrego smaku. Cytat:“His neck scars prove he lost his head Re: Pośmiejmy się z przeciwników - pawlo - 15-09-2008 15:13 Kula co w tym takiego strasznego? Mamy dużo w podobnym stylu piesni... Na tym polega piekno angielskich trybun wlasnie. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Kula - 15-09-2008 17:14 pawlo napisał(a):Kula co w tym takiego strasznego? Mamy dużo w podobnym stylu piesni... Na tym polega piekno angielskich trybun wlasnie. To żyłem w błogiej nieświadomości. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - pawlo - 16-09-2008 14:28 Adebayor Adebayoooooooooooor His dad waschin elephant his mother's a whore Co prawda wymyślili to kibice Tottenhamu, ale podłapaliśmy to bardzo szybko. Do tego pieśni o Eduardo i innych zawodnikach. |