![]() |
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669) |
Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Miko - 16-03-2008 13:18 Po raz kolejny wykonana świetna robota. Bardzo ciekawe opcje, jeśli pojawi się typer to będzie fantastycznie. ![]() Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Minh - 16-03-2008 13:22 Noo, to mi się podoba ![]() ![]() Tak do egzaminu gimnazjalnego mam troszeczkę ograniczony czas tak więc nie dziwcie się, że mało jestem na forum. ![]() ![]() Pozdrawiam. Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 16-03-2008 13:26 Miko napisał(a):Po raz kolejny wykonana świetna robota. Bardzo ciekawe opcje, jeśli pojawi się typer to będzie fantastycznie. Dobra to ja zdradzę top secret tajemnicę, która już nie będzie tajemnicą - typer (wersja testowa) będzie wprowadzona na Świętach ;-) Dodam tylko, że w <a class="postlink" href="http://calendar.redcafe.pl">http://calendar.redcafe.pl</a> można dodawać terminy spotkań i jak ktoś może sobie skonfigurować telefon i otrzymywać przypomnienia za free smsem :-) Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Luki - 16-03-2008 22:25 Brawa dla radzia ![]() Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 17-03-2008 09:03 Tak apropos kalendarza, to już dostępny jest termninarz meczów United: <a class="postlink" href="http://www.google.com/calendar/hosted/redcafe.pl/embed?src=redcafe.pl_ag79btjof5e0lsb9ga9a5cuv0o%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Warsaw">http://www.google.com/calendar/hosted/r ... ope/Warsaw</a> W dolnym prawym rogu jest taki obrazek : ![]() Jak coś nie pójdzie ok, to po prostu dodajcie kalendarz publiczny, wpiszcie w wyszukiwarce "Redcafe" i Wam wyskoczy nasz kalendarz :-) Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Oskar - 13-04-2008 19:42 Dlaczego, gdy klikam:: "oznacz wszystkie fora jako przeczytane", niezależnie czy na stronie głównej, czy samym forum "Off-Topic", to posty właśnie z tego działu pokazują mi się na nieprzeczytane? Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 13-04-2008 20:01 Oskar napisał(a):Dlaczego, gdy klikam:: "oznacz wszystkie fora jako przeczytane", niezależnie czy na stronie głównej, czy samym forum "Off-Topic", to posty właśnie z tego działu pokazują mi się na nieprzeczytane?Sprawdzę to na dniach ;-) Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 17-04-2008 22:29 Dodałem info o nowych postach: Cytat: * Zobacz posty bez odpowiedzi • Zobacz nowe posty (14) • Zobacz aktywne tematyCzyli ile jest nowych postów (nie jest to to samo co posty nie przeczytane), posty nieprzeczytane dodam trochę później ;-) Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomassen - 17-04-2008 22:30 Panie adminie, a gdzie obiecany panel lewostronny? Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 17-04-2008 22:36 I jeszcze przydałoby się te odnośniki co na górze są (np. Strona główna < Redlog.pl <Uwagi i sugestie), żeby też były na dole, bo jak sie czyta temat to sie schodzi w dół i żeby wrócić do danego forum trzeba spowrotem wjechać na górę ![]() Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 17-04-2008 22:36 Tomassen napisał(a):Panie adminie, a gdzie obiecany panel lewostronny?Mówiłem wyraźnie, że pierw muszę ten design dopieścić, jak już zrobię to co chcę zrobić... wtedy szybciutko wprowadzę 2 design z avami po lewej :* Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 18-04-2008 08:19 Ja bym wolał liczbę nieprzeczytanych postów, bo co mi daje liczba nowych? Przeczytałem wszystkie, a nadal mam 15, póki się nie wyloguje. Panel lewostronny to już dla tych co chcą, bo mi pasuje tak jak teraz, przyzwyczaiłem się. Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 18-04-2008 09:20 sebos_krk napisał(a):Ja bym wolał liczbę nieprzeczytanych postów, bo co mi daje liczba nowych? Przeczytałem wszystkie, a nadal mam 15, póki się nie wyloguje.Nie trzeba się wylogować, tutaj to liczy od ostatniej wizyty ;-). Co do nieprzeczytanych to myślę, że zrobię to dzisiaj (jest to o wiele bardziej praco i czasochłonne). Tak więc chill ![]() Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lukas - 18-04-2008 09:51 a właśnie radziu, z tym panelem to będzie możliwość wyboru, czy już będzie na "amen" po prawej stronie :?: bo mi też pasuje po prawej ![]() Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 18-04-2008 10:46 Lukas napisał(a):a właśnie radziu, z tym panelem to będzie możliwość wyboru, czy już będzie na "amen" po prawej stronie :?: bo mi też pasuje po prawejBędzie możliwość wyboru xD. Nie należę do osób, które robią coś na siłę czy coś ![]() Zrobiłbym to już dawno temu (bo to jest zmiana 10 - 20 linijek), ale wtedy każdą zmianę na redcafe musiałbym robić w 2 designach, zamiast na jednym. Więc wolę pierw pododawać te "nieprzeczytane posty" i inne ulepszenia, a potem w 5 minut zrobić 2 wersję designu z avami po lewej i mieć święty spokój na dłuższy czas ![]() |