Pamiątkowe koszulki! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Pamiątkowe koszulki! (/showthread.php?tid=181) |
Re: Pamiątkowe koszulki! - bela - 01-06-2008 19:15 Wyslalem kase . Mysle ze w Poniedziałek bedzie u Ciebie najpozniej we wtorek Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 01-06-2008 20:16 bela napisał(a):Wyslalem kase . Mysle ze w Poniedziałek bedzie u Ciebie najpozniej we wtorekKasa nie idzie do mnie, a do firmy, która te koszulki robi ;-). Jak kasa do nich wpłynie to wyślą do Ciebie koszulkę, na adres, który podałeś mi na PW. Re: Pamiątkowe koszulki! - Kisia92 - 03-06-2008 11:48 Nie chce nic mówić, ale w całej Polsce trwa strajk Poczty Polskiej. Poszczególne odziały działają, lecz sortownie przesyłek strajkują. Szczególnie na zachodzie. Sortownie w Gorzowie i Wrocławiu nie funkcjonują więc, osoby z zachodu Polski (w tym niestety ja) raczej otrzymają koszulki z opóźnieniem. Strajk jest określony jako bezterminowy więc nie wiadomo kiedy się zakończy. Re: Pamiątkowe koszulki! - lmp2 - 04-06-2008 11:13 No właśnie, lekko się zdenerwowałem jak się o tym dowiedziałem... Skocze chyba sobie w piątek na pocztę i sprawdzę czy coś nie przyszło... Re: Pamiątkowe koszulki! - Aenain - 04-06-2008 13:56 Radzio czy możesz sie dowiedzieć czy ta firma przyjęła moja wpłatę i czy wysłała koszulki już ? Re: Pamiątkowe koszulki! - abduls - 04-06-2008 14:23 i moją też z góry dzięki Re: Pamiątkowe koszulki! - mareksg - 04-06-2008 14:34 Ci co wysłali w piątek mogą być już chyba pewni że koszulka jest w drodze Tylko poczta polska ma jakieś akcje i pewnie dojdą z opóźnieniem Mam nadzieję tylko że dojdzie do 11 żeby w szkole wkurzać kolege który jest za chelsea, a 11 będę miał wystawione wszystkie oceny co wiąże się z wagarami Re: Pamiątkowe koszulki! - Aenain - 06-06-2008 12:49 dostał juz ktos koszulke? Re: Pamiątkowe koszulki! - Carlito - 06-06-2008 14:18 Aenain napisał(a):dostał juz ktos koszulke? Na pewno jak ktoś by dostał, napisałby w tym temacie Re: Pamiątkowe koszulki! - msasiad - 06-06-2008 14:53 Nick:msasiad Rozmiar: L Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 06-06-2008 15:27 Osoby, które wysłały mi PW powinny sprawdzić swoje skrzynki ;-) znajduje się tam numer konta, na które trzeba wpłacić te 39zł. Na adres który podaliście zostanie wysłana koszulka (zostanie wysłana po potwierdzeniu wpłaty na konto). Za przesyłkę JUŻ NIC NIE PŁACICIE! Osoby, które podały niekompletne dane lub nie podały ich jeszcze proszone są o wysyłanie PW w takiej formie: Kod: Imię Nazwisko JEśLI KTOś NIE DOSTAł PW, A WYSLAL WSZYSTKIE DANE TO PROSZE O WYSLANIE PW PONOWNIE ;-)) i przypomnienie! PRZYPOMINAM, że napisanie w tym temacie, że chcecie koszulkę o niczym nie świadczy, trzeba mi wysłać PW, którego wzór podany jest wyżej ;-) Edit: Dodam tylko, że osoby, które wysłały mi PW z adresem przez ostatnie dni dostaną odpowiedź dzisiaj koło 21 - 22 ;] Re: Pamiątkowe koszulki! - wojtek2320 - 09-06-2008 21:09 tak w ogóle dostał ktoś już tą koszulke? Bo ja sie obawiam czy nie wyrzuciłem tych 40 zł w błoto. Mam nadzieje na rychłe jej dojście ale znając poczte to różnie może być... Re: Pamiątkowe koszulki! - Tomassen - 09-06-2008 22:27 No mnie już też powoli to zaczyna irytować, przecież poczty już robią, a koszulki jak nie było tak nie ma Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 09-06-2008 23:22 Tomassen napisał(a):No mnie już też powoli to zaczyna irytować, przecież poczty już robią, a koszulki jak nie było tak nie maNo szkoda, że nie mam na to wpływu. Zajrzałem na ich konto na allegro i jakoś nie widać, żeby ktoś miał tam do nich zastrzeżenia. Więc albo poczta się wlecze, albo firma ma jakieś opóźnienia w produkcji. Tak więc spokojnie i trzymajcie dowody wpłaty/przelewu jak coś ;-) no i cierpliwości nie takie numery poczta polska potrafi robić ;D Re: Pamiątkowe koszulki! - wojtek2320 - 10-06-2008 10:00 Spoko Radek, osobiście podejrzewam, że to jednak poczta odpiernicza coś jak zawsze. Ostatnio czekałem dwa tygodnie na przesyłke, która przez jakieś 6 dni leżała na poczcie i nikt mi o tym nie powiedział... Dla pewności jak do końca tego tyg nie dojdzie to napisz do nich |