![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Rudii - 01-07-2008 12:22 Deco w Chelsea. To świadczy o tym, że działacze The Blues już się pogodzili z odejściem Lamparda. Wydaję mi się, że będzie to osłabienie naszych rywali. Deco owszem jest bardzo dobrym zawodnikiem, ale ciężko będzie mu zastąpić Anglika. Jestem bardzo ciekawy jak Portugalczyk się zaprezentuje w Premiership. Jego styl gry pasuje do ligi Angielskiej. Wydaje mi się, że szybko się tutaj zaklimatyzuje Cytat:Alonso, niezdecydowany gdzie chce grać, natomiast O'Neill oświadczył, że puszczą Barry'ego. No i hicior z gazet czyli: Benitez, chce Robbiego Keane'a, a w drugą stronę miałby powędrować Krołcz no i pare mln Ł :lol: Ci to kurwa maja wyobraźnie. Crouch jest zawodnikiem bardzo niedocenianym przez Beniteza. W ogóle Hiszpan przeprowadza dziwne transfery. Nie rozumiem jego niektórych ruchów. Xabi Alonso spisuje się bardzo dobrze w Liverpoolu. Nie schodzi poniżej pewnego poziomu, a z tego co widzę to Liverpool chce się go pozbyć. Risse już odszedł. W poprzednim sezonie zazwyczaj grzał ławe, ale jak już grał to spisywał się całkiem nieźle. Z takim podejściem Liverpool niczego nie zwojuje. A co do Keana. Jest to ciekawy zawodnik, ale po co The Reds kolejny napastnik ? Cytat:A Adebayor chce, zarabiać 120 tys Ł tygodniowo. No tak. Pierwszy znakomity sezon, więc normalne że chce podwyżki. Kibice Arsenalu pewnie stracili do niego teraz szacunek. Jest to bardzo podobna saga do tej naszej z Ronaldo. Ale prawde mówiąc wątpie żeby gdzieś odszedł Cytat:czyli wygląda na to, że Hleb pewnie nie ma w planach gry w Arsenalu na przyszły sezon No już od jakiegoś czasu wiadomo, że nie ma. Ponoć w jakimś wywiadze sam powiedział, że chce odejść. Tak w ogole zauważyłem, że nasza konkurencja się osłabia zamiast się wzmacniać. Dobra nasza Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Rafcio - 01-07-2008 12:28 Cytat:Lampard, Ballack i Deco to ofensywni pomocnicy? Grają za napastnikami zaraz? Bo ja tak rozumie ofensywnego pomocnika, bo nie chodzi mi o to, ze są odpowiedzialni za rozgrywanie akcji i stwarzanie sytuacji. No pewnie, że tak. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 01-07-2008 12:56 Rafcio napisał(a):No pewnie, że tak.A no to nie wiedziałem. Myślałem, że to są środkowi pomocnicy usposobieni ofensywnie. No ale będę się kłócił, bo sie nie znam. Rudii napisał(a):ale jak już grał to spisywał się całkiem nieźle.http://pl.youtube.com/watch?v=8ak3_LEEy_o Sorry, ale musiałem. Rudii napisał(a):No już od jakiegoś czasu wiadomo,W jego sprawie nic nie wiadomo. Ma 30 agentów, a każdy mówi co innego, zresztą on sam też nie wie co z nim będzie pewnie. Rudii napisał(a):Z takim podejściem Liverpool niczego nie zwojuje.Bardziej bym powiedział, ze z takim trenerem, nic nie zwojują, a już na pewno w lidze. Rudii napisał(a):działacze The Blues już się pogodzili z odejściem Lamparda. Kod: "This season? I don't think so," Mourinho told Portuguese TV channel TVI. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Rudii - 01-07-2008 13:07 Cytat:Nie wiem, czy bardziej sie Jose nie pogodził z tym, ze go nie wytarmosi ze SB No tak, ale po przyjściu Deco myślę że obie strony się dogadają. Cytat:http://pl.youtube.com/watch?v=8ak3_LEEy_o Mimo wszystko uważam go za lepszego obrońce niż Aurelio. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - pawlo - 01-07-2008 13:22 Rudii napisał(a):Xabi Alonso spisuje się bardzo dobrze w Liverpoolu. Nie schodzi poniżej pewnego poziomu, a z tego co widzę to Liverpool chce się go pozbyć. MIal jeden dobry sezon - pierwszy. Od tamtej pory jest nieprzydatny druzynie. Gra tak jak oshea w pomocy gdy ma rozgrwyac. Podania do boku i do tylu, ktore nic nie wnosza. Widziales ty w tym sezonie jakas asyste Alonso? Albo chociaz podanie otwierajace droge do bramki? Zreszta spytaj kibicow LFC co sadza o alonso ![]() mateksa napisał(a):A no to nie wiedziałem. Myślałem, że to są środkowi pomocnicy usposobieni ofensywnie. No ale będę się kłócił, bo sie nie znam. Deco w barcelonie i w porto, jak rowniez ballack w bayernie i bayerze grali zaraz za napastnikami. Olewali obrone, by skupic sie na ataku. Lampard to typowy srodkowy, choc i tak bardziej skupiajacy sie na ofensywie niz defensywie (scholes teraz tak gra). Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 01-07-2008 13:23 Okno transferowe będzie jeszcze otwarte przez prawie dwa miesiące, to jest bardzo długo. Jeszcze wiele rzeczy się może wydarzyć.... Chelsea kupiła Deco. Nasuwa się pytanie: po co? Odpowiedź jest bardzo prosta, kupili go ponieważ wiedzą Lamps chce odejść. Ten trasnfer dojdzie do skutku jeszcze w tym oknie, jestem tego pewny. A ta wypowiedź Mourinho... ![]() A Liverpool? Mieszają jak zawsze, teraz to pozostaje tylko czekać na zapewnienia Beniteza że w tym sezonie już wygrają ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 01-07-2008 13:29 Pawlo, ale teraz już chyba Ballack tak nie gra, że stanie za napastnikami i tyle. W Chelsea już grał bardziej cofnięty, a na ME prawie w każdym meczu przebiegł najwięcej kilosów ze wszystkich Szwabów, zresztą często go było widać, jak zapierniczał na swojej połowie. Foster26 napisał(a):A ta wypowiedź Mourinho...Możliwe, że mydli oczy, pożygamy zobaczymy. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - pawlo - 01-07-2008 13:43 Nie no, w Chelsea tak nie gra, bo Chelsea gra innym stylem gry. Zresztą i tak zawsze za plecami Ballacka i Lamparda był ktoś od czarnej roboty. W Niemczech tez miał za sobą def mida, który tylko skupiał się na zabezpieczaniu tyłów. A to że robi mnóstwo kilometrów po boisku. Zawsze w sumie dużo biegał, a pewnie i spory wpływ na taka grę ma przeprowadzka do Premiership, gdzie po prostu nie można stać i czekać na piłkę, chyba że się jest Ronaldo ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Rafcio - 01-07-2008 14:07 Ale to czy gra bardziej czy mniej cofnięty to juz kwestia ustawienia i planu na gre trenera. To, że ci zawodnicy byli inaczej ustawiani na boisku nie znaczy, że nie sa dobrymi OP. Przykład (w sumie troche zdupy) Jakby taki Kaka czy Zidane przez rok graliby na DM też uważałbyś, że żadni z nich OP? Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 01-07-2008 14:16 Rafcio napisał(a):też uważałbyś, że żadni z nich OP?No pewnie tak. Nie śledziłem kariery Ballacka w niemczech, a jak przyszedł do Chelsea to już nie grał typowego OP, stąd napisałem, że to nie jest dla mnie OP. Więc jakbym kaki nie oglądał i nagle zobaczył, ze gra na DM, to kto wie moze bym i stwierdził że jest defensywnym pomocnikiem. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 13-07-2008 11:32 Cytat:Jak donosi tabloid Daily Star, Sunderland złożył ofertę w wysokości £4 milionów (5 milionów euro) za obrońcę Steauy Bukareszt - Dorina Goiana. Bardzo dobrze. Sunderland musi szukać wzmocnień. Pierwszy sezon w PL wtrzymali. Niektórzy twierdzą że drugi jest najgorszy... Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 13-07-2008 12:10 Za 4 bańki chcą też wyciągnąć Malbranque'a z Tottenhamu. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - maju - 13-07-2008 12:39 Sunderland ma obszerną listę transferową. Co i róż można czytać o nowych priorytetach tego klubu. Traktujcie wszystko z przymrużeniem oka. Oni chcą utrzymać się w lidze, więc szukają wzmocnień. Nie uda się sprowadzić jednego, to chcą drugiego. Poczekajmy miesiąc. Wtedy będziemy wiedzieli, co jest plotką, a co prawdą w sprawie Sunderlandu. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 15-07-2008 20:42 Cytat:Giovani zadowolony z debiutu : Co myslicie o tym wzmocnieniu?? Cytat:Chelsea daje 60 milionów euro za Robinho!!! Co na to Real? -nie pisz postu pod postem -do wszelkich newsów itp. używaj tagu [quote] -przestań nabijać, bo może się to skończyć ostrzeżeniem /muszeq Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - RedLucas - 16-07-2008 08:37 Wątpię, aby Chelsea oferowała aż tyle kasy za Robinho, raczej plotka. Poza tym Robinho niedawno po raz kolejny zadeklarował, że chce zostać na Santiago Bernabeu. A co do Dos Santosa, to chłopak może się znacząco rozwinąć w Tottenhamie. Według mnie to jest wielki talent i jeśli trenerzy odpowiednio go poprowadzą, wtedy zapewne wiele osiągnie w światowym futbolu. |