![]() |
Czy gracie w jakimś klubie piłkarskim? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Czy gracie w jakimś klubie piłkarskim? (/showthread.php?tid=244) |
- ziomo - 26-08-2007 19:05 Thevil napisał(a):Założę się, że opaskę daje się osobie, która najlepiej się kiwa itp. To byś przegrał zakład.U nas kapitanem jest gościu imieniem Karol.Jest on najbardziej doświadczony i dlatego mial opaske kapitana.W moim przypadku było tak samo. - Thevil - 26-08-2007 19:15 ziomo napisał(a):U nas kapitanem jest gościu imieniem KarolNo, to już jest wystarczający powód żeby być kapitanem :o ziomo napisał(a):Jest on najbardziej doświadczony i dlatego mial opaske kapitana.W moim przypadku było tak samo.Dobra, ale co to za doświadczenie? Opieprzy kolegę jak będzie się opierdzielał lub pochwali za dobre zagranie? Pograsz trochę dłużej i zrozumiesz o co mi chodzi. - ziomo - 26-08-2007 19:21 Thevil napisał(a):Opieprzy kolegę jak będzie się opierdzielał lub pochwali za dobre zagranie? No ależ oczywiscie ze tak,przecież to w końcu kapitan. Thevil napisał(a):Dobra, ale co to za doświadczenie? 5,5 lat gry,wystarczający powód? Thevil napisał(a):Pograsz trochę dłużej i zrozumiesz o co mi chodzi. Gram prawie cztery lata,to wiem o co Ci chodzi i cie nie popieram. - Thevil - 26-08-2007 19:36 ziomo napisał(a):Thevil napisał:Już to widzę, prędzej cała drużyna zacznie się wydzierać na biedaka i zamiast wziąć się do roboty, chłopak będzie pragnął wziąć szybko rzeczy z szatni i iść do domu ![]() ziomo napisał(a):Thevil napisał: Pewnie, boiskowy wyjadacz. Widzę, że to nie ma sensu, twoje argumenty są śmieszne i tak jak pisałem wyżej, za parę lat to pojmiesz - matimanutd - 27-08-2007 09:08 ziomo napisał(a):Czemu?Kontuzja czy zawieszenie czy co? mam coś z kostką nie mogę stanąć na całej stopie ![]() ![]() - ScoobyM - 12-09-2007 21:18 Na poczatku napisze na temat kapitana w juniorach ,trampkarzach itp. Moim zdaniem jest on potrzebny tak samo jak w druzynie seniorskiej , to on ma poderwać drużyne do walki, wiadomo ze trampkarz nie ma duzego doswiadczenia ale trzeba zwrócić uwage ze pzreciwnicy nie są jakimiś starymi wyjadaczami. Teraz drugi temat który chciałem poruszyć tez zwiazany z drużynami juniorskimi , nie zawsze juniorskie drużyny pierwszoligowych klubów sa tak znakomite jak ich pierwsze zespoły.Grałem w Optimusie Siemianowice ,puźniej w Stadionei Ślaskim w Ślaskiej lidze juniorów i wygrawyalismyz ruchem chorzów ,gksem katowice, górnikiem zabrze i innymiklubami. CZytałem tutaj posty i zauważyłem że niektórzy pisza że graja np w pierwszoligowej drużynie przypuścmy Ruchu Chorzów ale przeciez z juniorów jeszcze daleka droga do pierwszej drużyny a po drugie jak sie gra np w juniorach Ruchu to nie gra sie w pierwszej lidze bo w juniorach przeciez czegos takiego nie ma, na koniec jest bycia juniorem najwyzsza liga junorow i zwyciescy z wojewodzctw walcza o mistrzostwo polski, w takiej lidze to juz nparawde jest poziom a teraz do tego doszła młodziezowa orange ekstraklasa . A teraz cos o sobie ![]() Gram w Inpulsie Alpolu Siemianowice I liga Futsalu Mks Siemianowice Okregowa liga i tu raczej nie ma sie czym chwalic ale teraz piosrytetem jets dla mnie hala wiec na duzym boisku nie ma co probowac wyzej. - Diabeł - 28-11-2007 20:04 Witam wszystkich kopaczy, tez pomimo paru wiosen na karku gram w B klasie w zespole Salos Częstochowa tabela na serwisie 90min - budyń7 - 26-06-2008 16:22 gram w 4 lidze w uni racibórz staraj się pisać dłuższe i więcej wnoszące do dyskusji posty, bo inaczej będziemy je kasować. // Kuba |