![]() |
Nemanja Vidic - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Nemanja Vidic (/showthread.php?tid=27) |
Re: Nemanja Vidic - Kwas - 18-08-2009 21:35 ryba napisał(a):Mam nadzieję, że Vidic nas nie opuści, chociaż mamy na jego miejsce chociażby Evansa ...Tylko, kto zastąpiłby Evansa w razie urazu i nie obniżył znacząco poziomu sportowego naszego zespołu? Ciężko w tej chwili znaleźć drugiego takie obrońcę, właściwie takiego nie ma. Na ten sezon raczej na pewno zostanie, ale mam obawy co będzie za rok... Re: Nemanja Vidic - paolo - 19-08-2009 09:51 Agent Vidicia napisał(a):Nigdy nie wypowiedziałem takich słów. Nemanja jest szczęśliwy w Manchesterze. Jeżeli Barcelona zdecyduje się złożyć za niego ofertę, to decyzja będzie należała do United. <a class="postlink" href="http://mufc.pl/aktualnosci/12489/agent-vidicia-zaprzecza/">http://mufc.pl/aktualnosci/12489/agent- ... zaprzecza/</a> 8-) Re: Nemanja Vidic - Foster - 25-08-2009 08:03 Cytat:- Nigdy nie wspominałem nic o Barcelonie, Realu Madryt, Milanie lub jakimkolwiek innym klubie - powiedział Vidić. - Nigdy nie mówiłem o przyszłości, więc nie wiem, dlaczego ktoś inny to robi. Fani United muszą tylko zobaczyć jak gram, by zrozumieć moje przywiązanie do klubu. ![]() Re: Nemanja Vidic - Tomek91 - 25-08-2009 08:27 Miło słyszeć taką wypowiedź. ![]() On jest w stanie walczyć dla United nawet nie w znaczeniu piłkarskim ![]() ![]() Re: Nemanja Vidic - matys - 05-01-2010 12:26 Sir Alex Ferguson sees red over Nemanja Vidic Nemanja Vidic: new passenger for gravy train to Madrid Kolejna saga z udziałem piłkarza United i Realu? Niewykluczone. Mam nadzieję, że mu zaoferują nowy, wyższy kontrakt i mu Hiszpanię wybiją skutecznie z głowy, aczkolwiek nie będę jakoś specjalnie zaskoczony jeśli jednak Vida latem odejdzie. Re: Nemanja Vidic - paolo - 05-01-2010 15:09 Agent Vidicia zaprzeczył, zresztą ja tam The Times nie ufam. manusite.pl napisał(a):"Początki w Anglii były dla mnie bardzo trudne, lecz wówczas bardzo pomógł mi Ferguson, który dodał mi wiele pewności siebie" - powiedział Serb. Re: Nemanja Vidic - Foster - 05-01-2010 15:15 paolo napisał(a):Agent Vidicia zaprzeczyłVidic zaprzeczył, nie jego agent ![]() Re: Nemanja Vidic - paolo - 05-01-2010 21:17 Vidic owszem zaprzeczył, ale plotki rozwiał również jego agent (wiem, wiem mój wcześniejszy post trochę niejasny). ![]() Re: Nemanja Vidic - RedLucas - 13-02-2010 14:53 Cytat:Jak donosi dzisiejsze wydanie Daily Mail umowa warta 20 milionów funtów na mocy, której Nemanja Vidić z Manchesteru United odejdzie do Realu Madryt na dniach zostanie w pełni sfinalizowania. No nie wiem, nie wiem... Normalnie bym się tym nie przejął, ale martwi mnie ta długa nieobecność Vidicia. Ile to już razy miał wrócić na boisko, a my nadal go na nim nie ujrzeliśmy. O kwocie nawet nie będę się wypowiadał :lol: Re: Nemanja Vidic - Minh - 14-02-2010 03:54 RedLucas napisał(a):20 milionów funtów:lol: RedLucas napisał(a):Daily Mail:lol: Bez przesady ![]() Re: Nemanja Vidic - Mata - 14-02-2010 03:59 Barca za anonima dała 25 przed sezonem więc jak tą sumę pomnożyć przez 2, to można rozważyć ofertę ![]() Re: Nemanja Vidic - panopticum - 14-02-2010 09:06 Vida przechodzi do Kasztelana Sierpc, kupiliśmy go za nowe piłki. Oryginały, nie podróbki, żeby nie było. Najki funkiel nówki. Re: Nemanja Vidic - michal85 - 14-02-2010 11:16 Dadzą 35 mln to brać i nie oglądać się za siebie 8-) W mojej opinii znacznie bardziej ucierpielibyśmy na stracie Rio. Zalety Vidica są dużo częściej spotykane u stopera niż atrybuty Ferdinanda. Jestem pewien, że w innej lidze Nemanja nie będzie tak błyszczał. Re: Nemanja Vidic - Chudy - 14-02-2010 13:56 To kogo mozemy kupic na jego miejsce za 35 milionów ? Re: Nemanja Vidic - sebos_krk - 14-02-2010 14:06 Należy zadać pytanie czy koniecznie musimy kogoś kupować. A co do defensora wciąż pojawia się temat Simona Kjaera. |