![]() |
Transfery - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Transfery (/showthread.php?tid=289) |
- Pejter - 04-05-2007 13:21 Zashi napisał(a):i ten jeden w drugiej lidze szkockiej co teraz awansuje ? Ja wiem, że jeszcze kiedyś Małkowski bronił w Hibernian, ale nie wiem, jak jest teraz. Poza tym w Arsenalu jest również Wojciech Szczęsny, syn wszystkim dobrze znanego Macieja. Polska rywalizacja w Arsenalu? ![]() - Wojtek3 - 04-05-2007 20:25 Zashi napisał(a):Fabianski przejdzie do Arsenalu. Wszystko dogadane. Ma kosztowac 3 mln euro. Arsene Wenger twierdzi, ze nastepny sezon zagra jako "ten drugi" ale juz za 2 ma byc głownym goalkipperem The Gunners. Gówno prawda, nigdzie nie przechodzi, na arsenal.com nic nie pisze, a przegląd sportowy sprzedawał juz do United Jacka Bąka i Jerzego Dudka.. - marcelo - 05-05-2007 09:27 Oto, co przeczytałem na Interii: LINK Z tego wynika, że przejście Fabiańskiego nie jest jeszcze takie pewne. No chyba, że to tylko taka gadka, a potem sie okaże, że chłopak jest już w Londynie. No nic, zobaczymy. Przecież różnie juz z tymi transferami bywało. - Zashi - 05-05-2007 10:31 Na WP jest wywiadm z Fabiańskim. Jest tajemniczy i nie chce mowic o transferze do The Gunners. Byc moze cos za tym kryje. Na WP jes tez drugie info stwierdzajace ze Fabian ma w najblizszym czasie podpisac 4-letni kontrakt. Łukasz otrzymał zgode na opuszczenie Legii, poniewaz maja tam być zmiany kadrowe. Tak przynajmniej jest napisane... - Pejter - 06-05-2007 15:39 Zashi napisał(a):Na WP jest wywiadm z Fabiańskim. Jest tajemniczy i nie chce mowic o transferze do The Gunners. Był to wywiad z Faktu, więc o czym my w ogóle rozmawiamy? Nie ma konkretów, więc nic nie jest pewne. Ja byłbym jednak za jego transferem do Arsenalu. Tam miałby szansę na pokazanie pełni swoich umiejętności. - ziomo - 06-05-2007 15:46 Pejter napisał(a):Ja byłbym jednak za jego transferem do Arsenalu. Tam miałby szansę na pokazanie pełni swoich umiejętności. Też jestem za tym transferem Łukasza do "Kanonierów".Tam będzie mógł pokazać pełnię swoich umiejętności które w nim drzemią.A Fabiański ma trochę zdolności bramkarskich.Nie robi głupich błędów. Jestem też za tym transferem bo osłabi to Legię a ja kibic Lecha lubie osłabianie wroga 8) - Guest - 06-05-2007 16:03 Valverde napisał(a):W Derby, nie Brondby. W Southampton grał prawie cały czas, jest najlepszym strzelcem drużyny, jednak ostatnio rzeczywiście idzie mu gorzej. Mnie tam mało ciekawi, co się z nim stanie. Wielkiej kariery nie zrobi, chyba, że na poziomie Championship. I ta liga Championchip jest lepsza od naszej ich przynajmniej stać na takich piłkarzy oscylujacych w cenie do 2mln a nie u nas tylko sie sprzedaje i KORUPCJA - gollaz - 08-05-2007 13:37 Pejter napisał(a):Ja wiem, że jeszcze kiedyś Małkowski bronił w Hibernian, ale nie wiem, jak jest teraz. Jest wypożyczony do szkockiej rewelacji ($$$) Gretny, która ma budżet taki, że za rok będzie mieszać w 1 lidze szkockiej. - Stojkovic - 08-05-2007 21:48 Słyszeliście może o Igorze Sypniewskim? Miał robić oszałamiającą karierę... niestety hazard i alkohol go zniszczyły... Co do tematu, to ciekawi mnie, czy Sheva zostanie w Chelsea... krążą pogłoski, że zostanie gdzieś wypożyczony tak jak Crespo swego czasu... - Grzeho - 09-05-2007 16:02 Stojkovic napisał(a):wypożyczony tak jak Crespo swego czasu... Pewnie tak jak Crespo do Milanu. Ostatnio czytalem,ze prezes Milanu Silvio Berlusconi powiedzial, ze czeka na Ukrainca z otwartymi ramionami. - Stojkovic - 09-05-2007 16:08 W sumie, takie to troszkę byłoby dziwne... zawodnik zostaje wypożyczony do klubu z którego przeszedłwcześniej do innego... Cuż tak to już bywa... Szkoda Shevy bo się zeszmacił bardzo w Chelsea jest cieniem gracza sprzed 2 lat... - Kuba_^^ - 11-05-2007 14:24 Transfer Łukasza Fabiańskiego już przesądzony, oficjalana strona Arsenalu Londyn już podała, że polski bramkarz przechodzi właśnie do tego klubu. Na pewno golkiper Legii będzie miał szanse się rozwijać w Arsenalu, szanse zaprezentować swoje umiejętności. Jestem ciekaw czy będzie dostawał szanse gry w pierwszym zespole, z pewnością zacznie powoli od pucharowych meczów i przedsezonowych spotkań przygotowawczych. Życzę mu jak najlepiej. - Pejter - 11-05-2007 15:11 Kuba_^^ napisał(a):Jestem ciekaw czy będzie dostawał szanse gry w pierwszym zespole, z pewnością zacznie powoli od pucharowych meczów i przedsezonowych spotkań przygotowawczych. Pierwszy sezon na pewno ława. Lehmanna od razu nie wygryzie. Później prawdopodobnie Niemiec już odejdzie i zostaną Almunia i być może Poom. Z tymi zawodnikami Łukasz już ma dużą szansę, aby sobie poradzić, choć nie jest przesądzone, że zostanie pierwszym bramkarzem w sezonie 2008/09. - Stojkovic - 12-05-2007 07:55 Niby przesądzone, ale cos tam Legia o cenę się nieco skarżyła. Ciekawe jak to z tym transferem jest... Co do Arsenalu, to dopuero będzie ciekawie... bo widac, że zrobiła się moda na Polskich bramkarzy. - ziomo - 12-05-2007 08:44 Stojkovic napisał(a):ale cos tam Legia o cenę się nieco skarżyła. Chyba raczej się nie kłócili bo wszystkie wiadomości,interie,wp i te inne mówią o cenie 3milionów euro(!).Myśle że "Kanonierzy"trochę przedobrzyli z tą cena ja bym dał 2-2,5 miliona euro. |