![]() |
Uwagi/opinie na temat strony - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Uwagi/opinie na temat strony (/showthread.php?tid=397) |
- WoLaK - 01-09-2007 23:11 mam taka prosbe,czy moznaby w dziale download zamiescic wszystkie bramki United z tego sezonu ? ![]() - szakall_manutd - 29-10-2007 15:35 Mam pytako czy nie bylo by mozliwosci stworzenia profili uzytkownikom strony i logowania sie. Oczywiscie nie chce dokladac roboty moderatorom strony, bo i tak wiele dla nas robia. Pozdro dla redakcji. - Pejter - 29-10-2007 19:11 szakall_manutd napisał(a):Mam pytako czy nie bylo by mozliwosci stworzenia profili uzytkownikom strony i logowania sie. Ja rozumiem, że to jest modne, ale tak szczerze: do czego jest ci to potrzebne? - szakall_manutd - 29-10-2007 21:48 Nie chodzi o to by bylo modne. Profile uzytkownikow przydaly by sie, poniewaz: *mozna by w profilu umieszczac swoj kontakt, co moze sie przydac przy porozumiewaniu miedzy uzytkownikami *blokady kont lub opcji np. czacie, za uzywanie wulgaryzmow, obrazanie innych uzytkownikow, zasmiecanie strony glupimi komentarzami itp. Jak jeszcze przypomna mi sie jakies zalety profili dam znac ![]() (jesli jest to mozliwe, jestem za) Prosze o komentarze innych uzytkownikow strony na ten temat Pozdrawiam redakcje i kibicow - Ciampel - 02-11-2007 15:19 Zmieniliśmy trochę "szablony" na głównej, ściślej mówiąc - wygląd newsów. Jest wiadomość dnia, która utrzymuje się na szczycie, zazwyczaj to ważna informacja, stąd tak będzie zdecydowanie lepiej. A jak wasze odczucia? Przy okazji, może ktoś jest chętny do prowadzenia relacji live? ![]() - Grzeho - 02-11-2007 16:57 Ciampel napisał(a):A jak wasze odczucia? Teraz zrobilo sie jeszcze bardziej przejzyscie i latwiej jest znalesc starsze newsy, bo wielkosc obrazkow zminiejszala liczbe newsow na jednej stronie. Ogolnie to tylko kosmetyczna zmiana, malo istatna :wink: - Joanna - 03-11-2007 10:36 Nowy system newsów zdecydowanie na plus. Strona jest dzięki temu bardziej przejrzysta i czytelna. Lepiej się prezentuje, a wiadomości dłużej zostają świeże. Kolejny krok na przód, jednak cały czas brakuje mi grafiki na stronie (chodzi mi o brak zdjęć w takich działach jak Old Trafford, czy FC United)... - Pejter - 07-12-2007 14:22 Futbolowa napisał(a):Wciąż jednak martwi mnie ubogość działu z felietonami. Znacznie odbiegacie pod tym względem od innych serwisów... Pierwszy i podstawowy powód to brak felietonistów. 2 powód: jak patrzę na dużo pseudo-felietonów na innych stronach to wolę mieć ich mniej, ale lepsze. Nie chcemy wstawiać tam byle czego. A może ty jesteś chętna do pisania? Zdaje się, że kiedyś coś obiecywałaś ![]() - Futbolowa - 07-12-2007 14:39 Ja niestety odpadam ![]() Wciąż mam ważną 'umowę' z redlog.pl, pomimo przerwy w pisaniu. Poza tym dostałam propozycję pisania o piłce w jednej z częstochowskich gazet, więc sądzę, że ciężko mi się będzie podzielić ![]() Ale lubię poczytać trochę dobrej publicystyki. A w porządnym serwisie chociaż raz w miesiącu powinien pojawić się jakiś tekst... - marcelo - 07-12-2007 19:56 No generalnie, to oficjalnym felietonistą serwisu jestem ja, czasem coś Valverde skrobnie i to tyle. Ja nie jestem jakimś zawodowym publicystą, piszę dla przyjemności, kiedy mnie najdzie jakaś wena. Potem tekst trafia do Pejtera, no a ten jest dość surowy surowy w ocenie no i w wyniku czego nie wszystkie moje teksty pojawiają się na stronie. Można powiedzieć, że odrzucam więcej niż 50% niestety. Może jestem za surowy? ![]() - Roy_v_beck - 08-12-2007 20:07 A nie lepiej poddać surowej korekcie tekst, zamiast go odrzucać? - Pejter - 08-12-2007 20:15 Jeśli jest za dużo do poprawiania to taka korekta nie ma sensu. Oczywiście, jeśli są jakieś drobne niedociągnięcia to tekst jest poprawiany, tak jak napisałeś. Niedługo nowy felieton na stronie - autor: Skull 8) - Skull - 09-12-2007 00:55 Futbolowa napisał(a):Wciąż jednak martwi mnie ubogość działu z felietonami Pejter napisał(a):Niedługo nowy felieton na stronie - autor: Skull Nigdy nie byłem w tym dobry,ale chciałem coś napisac bo Futbolowa narzeka :lol: Nie jest to nic specjalnego,już własciwie jest gotowe,tylko kilka poprawek :wink: Mam nadzieje że nie zostane skrytykowany :lol: jeśli mnie to ominie to może w przyszłosci spróbuje coś naskrobac... - Maro11 - 09-12-2007 01:40 Skull i felietony :lol: zartuje , kiedy bedzie Twoj tekst ? - Skull - 12-12-2007 12:29 Maro11 napisał(a):kiedy bedzie Twoj tekst ? Powinien byc dzisiaj,przynajmniej tak poinformował mnie Pejter :wink: Miłego czytania , pamietajcie że to mój debiut jesli chodzi o felietony! Już jest jakby co :wink: |