![]() |
Ryan Giggs - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Ryan Giggs (/showthread.php?tid=42) |
Re: Ryan Giggs - BartiMU - 29-06-2009 13:44 paolo napisał(a):Trzeba mieć ogromnego farta, żeby dostać oryginał. Ja postarałem się jak mogłem (3 fotki, wycinek z polskiej gazety o nim, znaczek angielski z kopertą i długi list napisany ręcznie), a i tak otrzymałem stamp. Powodzenia! Ja niedawno wysłałem proporczyk FIFA, fotkę i prośbę o jego oficjalną kartę zobaczymy ![]() ![]() Re: Ryan Giggs - dsw_MUszyna - 29-06-2009 21:25 a ja od pana Pola wygrałem koszulkie z autografem Ryana 8-) <niesforny> Re: Ryan Giggs - BartiMU - 30-06-2009 07:29 dsw_MUszyna napisał(a):a ja od pana Pola wygrałem koszulkie z autografem Ryana 8-) <niesforny> Szczęściarz ![]() Re: Ryan Giggs - paolo - 30-06-2009 08:10 BartiMU napisał(a):A co to jakiś konkurs :?: Kiedyś p. Michał Pol przeprowadzał wywiad z Giggsem, a potem zrobił konkurs, gdzie do wygrania była koszulka z jego autografem. Re: Ryan Giggs - dsw_MUszyna - 02-07-2009 15:59 Cytat:Ryan Giggs znalazł się wśród dziesięciu nominowanych do tegorocznej nagrody Golden Foot. Walijczyk stoi tym samym przed szansą dodania kolejnego trofeum do swojej ogromnej kolekcji.Głosujmy na Ryana! Re: Ryan Giggs - sebos_krk - 02-07-2009 16:36 Ciekaw jestem wyników. Ryan nie jest tak popularny jak Becks czy Ronaldinho, ale z całego grona jemu najbardziej należą się nagrody "za za wybitne osiągnięcia piłkarskie, zarówno osobiste i zespołowe, osobowość oraz szacunek jaki wzbudzają wśród rzesz kibiców oraz piłkarskich ekspertów". Pod tym względem trudno znaleźć lepszego kandydata. Ani wśród zwycięzców, ani nominowanych nie ma Maldiniego. Ciekawe. Re: Ryan Giggs - Intel - 02-07-2009 18:32 Giggs będzie miał z kim powalczyć. Jest Raul, który wiele wygrał, Beckham i Ronaldinho z ogromną popularnością (przynajmniej większą niż Ryan), co zauważył też sebos, Henry i Gerrard, którzy zaliczyli znakomite sezony, Figa, który kończy karierę i być może będę chcieli go w ten sposób ukoronować, no i Buffon. Totti raczej tego nie wygra. Obyś ty Ryan wygrał tą nagrodę, bo w moich oczach na nią zasłużyłeś! Re: Ryan Giggs - Tomek91 - 03-07-2009 10:00 Głos oddany ![]() Patrząc na nominowanych to chyba Henry będzie najpoważniejszym rywalem Giggsa ![]() Jednak w tym głosowaniu może brać udział każdy, nawet dzieciak, który na piłce się nie zna, ale zagłosuje na kogoś, bo w Fifie nim ładne gole się strzela ![]() No i tak na marginesie to fajny filmik tam na tej stronce wrzucili ![]() Re: Ryan Giggs - matys - 13-09-2009 10:06 20 sezon z rzędu, w którym Ryana strzela dla United! NIE-SA-MO-WI-TE! Kiedy ostatnio Giggsy trafił z wolnego? Re: Ryan Giggs - Mata - 13-09-2009 11:05 W LM z Lille na 1:0 po rykoszecie ? Trochę to dawno było ale pierwsze co mi na myśl przyszło to właśnie ten gol ![]() Ryan Giggs true legend. Re: Ryan Giggs - dsw_MUszyna - 13-09-2009 12:41 Mata napisał(a):W LM z Lille na 1:0 po rykoszecie ? Trochę to dawno było ale pierwsze co mi na myśl przyszło to właśnie ten gol Chodzi o ten wolny bez gwizdka? Bo jak tak, to tam nie było rykoszetu chyba. Re: Ryan Giggs - Mata - 13-09-2009 12:55 Kurcze, ale Ryan strzelił też bramkę z wolnego z rykoszetu w LM. Poszukałem i znalazłem, w sezonie 05/06 pokonał bramkarza Benfici. Tak czy inaczej ten wolny z Lille był rok później ![]() Cytat:W 39 minucie padła bramka dla Manchesteru. Ronaldo wypracował rzut wolny, a Giggs strzelił, piłka po rykoszecie od muru wpadła do siatki. Re: Ryan Giggs - Lukas - 13-09-2009 13:06 matys napisał(a):20 sezon z rzędu, w którym Ryana strzela dla United! NIE-SA-MO-WI-TE!Dobrze, że nie zapomniał jak się wolne wykonuje ![]() Co ważniejsze Ryan zapowiada, że teraz będzie to robił coraz częściej. Jeśli ma być to z takim skutkiem jak we wczorajszym meczu, albo jak w meczu z Arsenalem to czemu nie. Re: Ryan Giggs - Mata - 21-09-2009 07:29 Giggsy wiecznie w formie. Druga połowa była niczym za dawnych niezapomnianych lat. Wchodził w rywali niczym w masełko. Perfekcyjne dośrodkowania, 3 asysty, a gdyby Berbatow wykorzystał choć jedną ze swoich szans Walijczyk mógł mieć 4, a nawet 5 podań otwierających drogę do bramki w jednym meczu :shock: Fenomenalna postawa ![]() True Legend. Re: Ryan Giggs - Czary - 21-09-2009 16:43 To jest po prostu magia. Wczoraj Ryan biegał z werwą jakiej mógłby mu pozazdrościć nawet 20-latek. Szybkość, łatwość mijania rywali, prostopadłe podania, wrzutki. Świetny początek sezonu Ryana, mam nadzieje, że to nie jest jego ostatnie słowo. :twisted: |