![]() |
Anderson Luis de Abreu Oliveira - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Anderson Luis de Abreu Oliveira (/showthread.php?tid=443) |
- ziomo - 14-04-2008 18:14 Trochę się przestraszyłem,gdy Adebayor MU taką kosę od tyłu zapodał.Anderson aż się zwijał.Naprawdę było to bardzo niebezpieczne wejście. - Kuba_^^ - 14-04-2008 19:37 ziomo napisał(a):Trochę się przestraszyłem,gdy Adebayor MU taką kosę od tyłu zapodał Anderson to twardy chłop, chwilę tylko potrzymał się za nogę po czym wstał i zaczął grać dalej 8) - ziomo - 15-04-2008 14:50 Cytat:Anderson to twardy chłop, chwilę tylko potrzymał się za nogę po czym wstał i zaczął grać dalej W sumie tak,ale wygladało to groźnie,na szczęście pozory mylą. - Skull - 19-06-2008 11:47 Ostatnie rozmowy w tym temacie widze na temat fauli no i stało sie, Anderson kontuzjowany ,w meczu Brazylii z Argentyną jebany Mascherano go poturbował, na początku podali że to może byc cos poważnego,teraz niby lekarze uspokajają ,wkurwia mnie cos takiego,bo bardzo czesto piłkarze łapią jakies urazy w swoich reprezentacjach. Mam nadzieje że to jakiś drobny problem i Andy bedzie gotowy na początek sezonu! - Grzeho - 19-06-2008 13:03 O tym zdarzeniu dowiedzialem sie od swojego kolegi, fana scouserow. Jesli widzimy takie sytuacje, jak teraz to wiemy dlaczego Fergie tak zawsze walczy z selekcjonerami reprezetnacji. Ostatni podobny przyklad - Darren Fletcher. - Danny93 - 19-06-2008 13:12 Może zlikwidujmy reprezentacje?Nie dajmy się zwariować,tak bywa że piłkarze doznają kontuzji w czasie meczu,a drużyna narodowa powinna być najważniejsza dla każdego zawodnika. - Wojtek3 - 19-06-2008 13:17 Walka z wiatrakami. Zawodnicy beda grac zawsze w rep przede wszystkim dlatego bo tego chca. Nic nie poradzimy. Nie ma co sie spinac, sezon zaczyna sie dopiero 16 sierpnia ![]() - Kuba_^^ - 19-06-2008 13:34 Właśnie, ja tam jestem spokojny, do sezonu jeszcze mnóstwo czasu i Andy zdąży się na pewno wykurować do sierpnia, trochę szkoda, żeby ominął okres przygotowawczy, jednak ja się jakoś o to za bardzo nie martwię, będzie dobrze ![]() - Greggy - 30-06-2008 17:58 Skoro potrafił po tym wejściu Adebayora wstać po paru minutach i grać dalej...Anderson to mimo złudzeń bardzo twardy zawodnik , ale cieszę sie , ze nie uzywa swojej siły na przeciwnikach bo miałby w papierach same "as kiery" 8) - Zashi - 10-08-2008 12:28 Nasz chłopak strzelił bramke dla swojej reprezentacji na Igrzyskach juz w 4. minucie meczu :wink: Gol zdobyty po akcji zespołu, niby nic specjalnego, ale dobrze znalazł sie we własciwym miejscu. A tak w ogole to Brazylia rozgomiła 5-0 Nową Zelandie. - Racanel - 10-08-2008 14:13 I bardzo dobrze niech Anderson rozsławia Manchester United w Pekinie. - Kuba_^^ - 10-08-2008 14:53 Racanel napisał(a):I bardzo dobrze niech Anderson rozsławia Manchester United w Pekinie. Zdaje mi się, że już nie musi tego robić 8) - woyteq - 10-08-2008 15:12 A mnie sie wydaje ze w tym "momencie" smiga z innym herbem na piersi i slawi Brazylie. - Pejter - 10-08-2008 17:11 Zashi napisał(a):Gol zdobyty po akcji zespołu, niby nic specjalnego, ale dobrze znalazł sie we własciwym miejscu. Zobacz sobie jeszcze raz powtórkę ![]() |