![]() |
Oceń osobę powyżej - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Oceń osobę powyżej (/showthread.php?tid=52) |
Re: Oceń osobę powyżej - Miko - 12-04-2008 18:52 Oskar, av - Jakość słaba, ale Cantona to rzadki widok wśród avatarów na RedCafe.pl ![]() Nick - jego ksywka ![]() User - znam go z rozmów na GG. Wydaję się miłym człowiekiem. Mam przyjemność pracować z nim na jednej stronie. Zasługuje na mały plus. Podpis - Ok ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Olis - 12-04-2008 18:59 Miko av - av jak av, nie urzeka mnie specjalnie, bo nie jest to ani Gerard, ani chociażby Bloom, ani Depp. Nick - od imienia user - Pan techniczna bramka, zmianiam opinię, bo nowe czasy nadeszły. Dziwny. I nie kocha ring0 i Lucasa. :cry: Re: Oceń osobę powyżej - Minh - 12-04-2008 19:10 Olis Av - jakaś manga czy anime ;] nic specjalnego. Nick - nick jak nick, wpada w ucho ;] Podpis - Linkin Park <3 już plusik zarobiony ![]() User - większość postów widzę w Hyde Parku, a szkoda, że mało się udziela w tematach stricte piłkarskich, bo naprawdę wiedzę posiada i powinna się nią chwalić. Userka naprawdę na plus, więcej takich na forum prosimy ![]() Pozdrawiam. Re: Oceń osobę powyżej - Anirin - 12-04-2008 19:29 Minhu Av - Fajny, już od dłuższego czasu towarzyszy Minhowi. W sumie się do niego przyzwyczaiłem. ![]() Nick - Coś on tam kiedyś o tym mówił chyba... To w jakimś wschodnim języku jest (bystrzak ze mnie). ![]() Podpis - brak. ![]() User - Fajny. I chodzi z Juchasem do szkoły. ![]() ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Luki - 12-04-2008 20:24 Anirin av - mi się podoba ![]() nick - wpada w ucho, oryginalny. Mi się na początku skojarzył z Anakinem z GW ![]() podpis - ciekawy. user - pisze na redlogu i forum. Ma wiedzę i chęci żeby współtworzyć scenę United w Polsce i chwała mu za to ![]() ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Tomassen - 12-04-2008 20:38 Anirin nick: jakieś takie ani rina ani kina. wieśniacki, więc może być av: Anderson w ładnym wykonaniu... Bobica? podpis: święta trójca aktorów i ładny cytat ![]() user: zgejowiał teraz bo ściął włosy. Kupił jakieś pedalskie okulary i myśli, że wow. No... i dobrze myśli. Też gitaruje; może mniej niż ja, ale też kaleczy. Gbur, a takich lubię :* Plus :* ale nie za duży, bo sie chłopok rozbryka :? Luki av: genialne zdanie, ale ogólnie sygnaturka kiepska jak dla mnie ![]() nick: pewno od imienia podpis: niet user: duża wiedza o piłce i umiejętność dyskutowania sprawia, że tacy ludzie radzą sobie na takich forach ![]() ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Minh - 13-04-2008 13:31 Tomassen Av - też go już ma od dłuższego czasu ;] Za reggae nie przepadam ;] Nick - już nie pamiętam od czego się wziął, wybacz ![]() Podpis - ojj to to nie dla mnie ![]() User- mieliśmy parę zgrzytów, niemniej uważam, że jest osobą ze sporą wiedzą piłkarską. Powinien brać niektóre rzeczy bardziej na luzie IMHO ;] Ale ogólnie w porządeczku, pOzdOOffKA :* Re: Oceń osobę powyżej - lmp2 - 13-04-2008 22:30 Minh Av- 20legend... Wszystko mówi za siebie... :twisted: Nick - kojarzy mi się z mnichem ![]() User- mam nadzieje, że go bardziej poznam ![]() podpis- gdzie jest podpis:?: Re: Oceń osobę powyżej - Minh - 14-04-2008 14:35 lmp2 Av - bardzo mi się podoba ;] Nick - oryginalny. Podpis - mam podobnie, tylko, że inny rok ;p User - neutralny. Niczym się nie wyróżnił, prócz tym, że ocenia osoby dopiero co przychodząc na forum, a co za tym idzie w ogóle ich nie znając. Re: Oceń osobę powyżej - pimpek - 14-04-2008 15:04 Minh Av - Ładny, klimatyczny, jednym słowem fajny. No i z Ole. Nick - Fajny. User - Świetny internetowy przyjaciel, mam nadzieję, że już niedługo będę mógł powiedzieć przyjaciel w pełnym słowa tego znaczeniu, bez internetowy. Szansa ku temu jest. Chciałbym się z nim spotkać, z pewnością byłoby to fajne, wartościowe spotkanie. Bardzo go lubię, bardzo dobrze mi się z nim rozmawia na komunikatorze. Zawsze można sporo wynieść z tych rozmów. Kiedy trzeba, to pomoże i doradzi, cenię jego opinię. Strasznie sympatyczny z niego człowiek, czuć od niego ciepło, serdeczność. Osoba z poczuciem humoru. Potrafi humor także poprawić, jak i podbudować człowieka. Ostatnio z braku czasu, obowiązków, mniej okazji jest do porozmawiania, ale gdy już natrafimy na siebie, to jest fajnie. Na forum także bardzo pozytywnie wypada, wartościowy z niego forumowicz, ciekawe posty pisze, z sensem i pozytywne odczucie towarzyszy, gdy się owe posty czyta. Jak najbardziej osoba na wielkiego plusa. Pozdrawiam ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 20-04-2008 18:57 pimpek Av - brak ![]() Nick - Pozytywnie się kojarzy. User - Mądrze piszący użytkownik, pisze przemyślane wypowiedzi, duża wiedza piłkarska, cenie tego użytkownika już z czasów innej witryny, chociaż kontaktu poważnego nie mieliśmy, oczywiście na plus. Pozdrawiam. Re: Oceń osobę powyżej - mucha - 24-04-2008 15:16 Czaplak Av-brzydki ![]() Nick-normalny, co więcej można powiedzieć ![]() User-często się udziela na forum, ma wiedzę piłkarską, ale nie jakąś szczególnie znakomitą ![]() Re: Oceń osobę powyżej - paolo - 14-05-2008 12:30 muszeq av - nie przepadam za kotami, ale av akurat fajny nick - muszka, mucha pewnie od tego user - dobry moder, zakłada tematy meczowe, traktuje każdego tak samo. Dawno temu odwiedzałem DP no i mozliwe, że czasami coś tam podyskutowaliśmy w komentarzach (o ile to on był much@ czy jakos tak). Ogólnie to nic do zarzucenia, user na plusa. No i fajne okularki na fotce ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Miko - 14-05-2008 12:39 paolo av - Miłość do klubu ![]() nick - Paweł wiadomo. A nick w porządku. podpis - zdecydowanie się z tym zgadzam ![]() user - Kolega z modteamu, kiedyś prowadziliśmy wspólnie forum więc się dobrze znamy ![]() Re: Oceń osobę powyżej - mlody_unw - 14-05-2008 12:58 Miko av - stary dobry Paul Scholes ![]() nick - W porządku, od imienia, ale gdybym nie wiedział, to bym się nie domyślił podpis - 2 część ok, pierwsza za bardzo zalatuje romansem ![]() user - pozytywnie, zawsze chce dobrze, ale czasami tak się nie da |