![]() |
Kupię, sprzedam, zamienię... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Kupię, sprzedam, zamienię... (/showthread.php?tid=721) |
Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - luisss - 11-06-2011 16:28 ^podbijam ale jego koszulka jego cena ![]() Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - sebos_krk - 11-06-2011 20:44 <hahaha> dobra cena jak za trykot sprzed paru lat. Ja bym jeszcze dopisał, że sam Cantona w niej grał to wtedy można pomyśleć ileż będzie warta. Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - kdrm - 11-06-2011 21:46 Do Wojtek3 : Spokojnie nie obrażam się ![]() Myślałem że może jakiś kibic z tego forum będzie chciał mieć coś unikalnego, mam dwie koszulki a jedną na sprzedaż. Ps. jeżeli ktoś chciałby nabyć coś prosto z szatni United to niech pisze, mam dostęp prawie do wszystkich koszulek, spodenek i getrów (wszystko meczowe, czego normalnie nie można kupić). Pozdrawiam. Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - sebos_krk - 12-06-2011 06:40 Dają certyfikat, że leżała w szatni albo ktoś w niej grał? Bo ja czegoś nie rozumiem. W czym owa koszulka jest lepsza od tej kupionej w megastore? W lepszą jakość jak twierdzisz nie uwierzę, bo akurat taką posiadam i jako osoba z branży odzieżowej zapewniam iż oryginalna koszulka ze sklepu jest już najwyższej próby, również w technologi nike fit. Pytam, bo dla mnie to nic unikalnego. Rozumiem, jakby ją zdobyć od piłkarza po meczu, ale nawet jeśli jest z pudła przeznaczonego dla zespołu to nie wyjaśnia takiej ceny. Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - kdrm - 12-06-2011 10:11 Certyfikatu nie dają ![]() Koszulki meczowe, są lepiej wykonane (z większą dbałością ponieważ każda koszulka przechodzi indywidualną kontrole jakości -przez co mamy pewność że się nie zacznie pruć sama z siebie itp itd). Jest też lżejsza niż te które można kupić chociażby w megastore, są bardziej przewiewne i lepiej przylegają do ciała (chodzi o to że koszulka meczowa np M bliżej przylega do ciała niż koszulka nie meczowa w tym samym rozmiarze). Jestem również obeznaną osobą co chodzi o sprzęt piłkarski, mniemam że nawet bardziej od Ciebie (ale nie chodzi mi tutaj o przechwalanie się). Ceny są dyktowane poprzez rynek, koszulkę już sprzedałem na ebay za 195 zł. Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - sebos_krk - 12-06-2011 10:21 To ileż te koszulki kosztują jak są nazwijmy to aktualne? A może dostęp do nich jest tylko jak już nie są nikomu potrzebne? Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - kdrm - 12-06-2011 10:37 Sytuacja wygląda tak : Od 2008 roku w oficjalnym sklepie United można kupować koszulki meczowe, są one ładnie pakowane w takie kartonowe pudełko itp itd i one kosztują około 450 - 500 zł. Można również nabyć koszulki meczowe ale bez tego pudełka kartonowego itp itd i takie kosztują w granicy 300 - 350 zł - tylko to już trzeba indywidualnie szukać ponieważ oficjalnie w sklepie United w takiej opcji ich nie sprzedają. Podobnie wygląda sytuacja ze spodenkami i getrami meczowymi (tych też nie kupimy oficjalnie w sklepie United) Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - rps91 - 23-06-2011 09:39 Jeśli byli byście zainteresowani ORYGINALNYMI koszulkami to piszcie do mnie gg 6998382 (niewidoczny) Koszulki są przywiezione z Anglii kupione w sklepie !! Co prawda cena nieco wyższa niż tych na allegro, ale koledzy na prawdę warto bo tanie podróbki są słabej jakości lepiej dołożyć te kilka złotych i cieszyć się oryginalną koszulką. Ponadto mam też koszulki z finału ligi mistrzów z haftem pod kołnierzykiem. Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - Tomassen - 23-06-2011 13:41 :lol: Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - wicior - 24-06-2011 14:58 ma ktoś do sprzedania koszulkę(używaną, stan dobry/b.dobry) czarną 'V'? rozmiar XXL, albo L - coś powyżej 171 cm Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - santi - 24-06-2011 20:13 Najłatwiej na allegro: pierwszy wynik, ale koszulek jest naprawdę sporo <a class="postlink" href="http://allegro.pl/nike-koszulka-manchester-united-2010-rozm-xl-i1648143615.html">http://allegro.pl/nike-koszulka-manches ... 43615.html</a> ![]() Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - DoDo12 - 30-06-2011 09:06 <a class="postlink" href="http://allegro.pl/manchester-united-2-podkoszulki-plus-autografy-i1685313943.html">http://allegro.pl/manchester-united-2-p ... 13943.html</a> Polówka Lacoste - długi rękaw, oryginalna, koszulki UNITED - Wojtek3 - 04-07-2011 12:40 Witam wszystkich. Pomyślałem, że zanim będę chciał sprzedawać gdzieś po allegro to sprzedam może tutaj. 2 tyg temu ciocia z USA przywiozła mi prezent, polówke Lacoste'a, długo rękaw. Jako, że lubie markowe ciuchy, pomyślała o mnie i przywiozła mi dobry ciuch. Niestety rękawy są za krótke ![]() Jak ktoś będzie chciał dokładne rozmiary i zdjęcia to pisać i wrzuce. Zaniedługo na allegro wystawie też 2 koszulki United, jedną XXL ( troche workowata na mnie ![]() ![]() Jak co to piszcie. Mam też kable USB do telefonów Nokia, do iPodów itp zestaw chyba z 10 kabli, też wystawie to piszcie moze ktos będzie chciał za grosze :lol: EDIT Zdjęcia polówki ![]() ![]() Jakby ktoś chciał to sprzedam za 45 zł... czemu tak tanio? bo polówka jest z outletu, czyli koncówek kolekcji albo resztek z magazynów, sklepów ktore nie zeszły. Normalna cena takiej polówki w oryginalnym sklepie to ok 150 euro, ta kupiona została za 45 dolarów. Ja sprzedam za grosze bo u mnie bedzie tylko leżec.. Prosze modów o wyrozumiałość, za kilka dni prosze wyjebac do śmietnika temat ![]() Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - Tomasson - 05-07-2011 16:46 Jak dla mnie ceny za ciuchy Lacoste są niewiarygodne. Jak zobaczyłem na bezcłówce na Okęciu ich koszulkę za 100 euro to mało co się nie obsrałem. ![]() Re: Kupię, sprzedam, zamienię... - EsDe - 05-07-2011 17:00 W ogóle te rzeczy Lacoste to śmiech na sali. Zwykła koszulka polo w kolorowe paski, która na byle bazarze mogę kupić za 20 zł, po doszyciu krokodylka dostaje nagle +300 do ceny :plask: . |