![]() |
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248) |
- Morgan - 10-06-2008 09:42 Ramsey jednak w Arsenalu... no niech to szlag - Wojtek3 - 10-06-2008 10:29 Chlopak ma glowe, w Arsenalu bedzie na pewno wiecej gral niz u nas. Taka prawda... - Maciek - 10-06-2008 10:34 Lepszego klubu na to, by spieprzyć/zastopować na dłuższy czas sobie karierę wybrać nie mógł ![]() - Wojtek3 - 10-06-2008 12:58 Maciek napisał(a):Lepszego klubu na to, by spieprzyć/zastopować na dłuższy czas sobie karierę wybrać nie mógł Szkoda, ze zapomniales dodac, ze u nas tez by ja spieprzyl i zastopowal, w Arsenalu bedzie mial 2x lepiej niz u nas. - Danny93 - 10-06-2008 14:26 Maciek napisał(a):Lepszego klubu na to, by spieprzyć/zastopować na dłuższy czas sobie karierę wybrać nie mógł Smile Dlaczego uważasz że Ramsey,zrobił źle wybierając ofertę Arsenalu? - El'Toro - 10-06-2008 20:43 Danny93 napisał(a):Nikt nie ukrywa, że Aaron miał rację wybierając Arsenal.Maciek napisał(a):Lepszego klubu na to, by spieprzyć/zastopować na dłuższy czas sobie karierę wybrać nie mógł Smile Btw - jak myślicie, kto przejdzie na Old Trafford w tym okienku transferowym? Wg mnie będzie to Roque, ale liczę po cichu na Huntelaara lub Benzeme. - Maciek - 10-06-2008 22:41 Ramsey zrobił źle ponieważ: a) Nie jest czarnym młodzieńcem z Afryki, który przyszedł z jakiegoś prowincjonalnego klubu b) będzie sporo kosztował Te dwa czynniki wskazują na to, że zrobił źle, a uczy tego doświadczenie. Pójdzie w ślady Jeffersa prawdopodobnie - El'Toro - 11-06-2008 06:15 Maciek napisał(a):Ramsey zrobił źle ponieważ:a) Jeżeli jest tak utalentowany jak mówią, i tak cenny - to sobie poradzi. Jeśli nie to po prostu Aaron nie był taki rewelacyjny. b) Arsenal nigdy nie ukrywał że nie żałuje kasy na młodzików. I znowu zagrają super sezon, 3-4 zawodników okaże się super talentami ale i tak skończą na 2-3 pozycji z powodu braku doświadczenia i ogrania. Powracając do mojego pytania - jak myślicie - kto tego lata zasili szeregi United? - $FA$ - 11-06-2008 07:37 El'Toro napisał(a):Nikt nie ukrywa, że Aaron miał rację wybierając Arsenal. Jeżeli o mnie chodzi to chciałbym zobaczyć w trykocie Diabłów w przyszłym sezonie Huntelaara, Benzeme lub Ville. Ale to raczej mało prawdopodobne. Santa Cruz też byłby dla nas wzmocnieniem ![]() - El'Toro - 11-06-2008 14:13 $FA$ napisał(a):Całe życie byłem optymistą, ale szalony nie jestem.El'Toro napisał(a):Nikt nie ukrywa, że Aaron miał rację wybierając Arsenal. Villi, Benzemy, Huntelaara, Kaki itp itd w United nie uświadczysz - nie teraz. - Kuba_^^ - 11-06-2008 14:43 Huntelaar wydaje się najprawdopodobniejszy, lecz sam ponoć zapowiedział, że jeszcze jeden sezon będzie chciał grać w Ajaxie. Reszta rzeczywiście trudna do zdobycia, trzeba włożyć sporą kasę, a nie wiadomo jak się jeszcze tacy zawodnicy sprawdzą w Premiership. Berbatov i koniec. - El'Toro - 11-06-2008 14:51 Kuba_^^ napisał(a):Huntelaar wydaje się najprawdopodobniejszy, lecz sam ponoć zapowiedział, że jeszcze jeden sezon będzie chciał grać w Ajaxie. Reszta rzeczywiście trudna do zdobycia, trzeba włożyć sporą kasę, a nie wiadomo jak się jeszcze tacy zawodnicy sprawdzą w Premiership.Oj, Berbatov też nie jest taki pewny. Żebyśmy tylko nie skończyli z samym Roo i Tevezem (którego de facto też trzeba wykupić). Mam wielką nadzieję na jakiś większy transfer do United, ale jeżeli miałbym założyć się o to - to raczej bym się nie zakładał. - Maciek - 11-06-2008 22:20 Huntelaar powiedział, że zostaje jeszcze w Ajaxie? :shock: Gdzie? Jestem w ciężkim szoku - kapszti - 11-06-2008 23:11 Valencia podobno ma kłopoty finansowe i przy obrej propozycji można by wykupić Ville - Skull - 12-06-2008 01:21 Kuba_^^ napisał(a):Huntelaar ponoć zapowiedział, że jeszcze jeden sezon będzie chciał grać w Ajaxie. Maciek napisał(a):Huntelaar powiedział, że zostaje jeszcze w Ajaxie? Gdzie? Jestem w ciężkim szoku Jeśli wierzyc w to co pisze prasa to Holender chce grac w Realu ,to już kolejny ktory deklaruje chęc gry w Hiszpanii. Tak sie kurwa zastanawiam co ich wszystkich tam ciągnie? |