Redcafe.pl - Manchester United Forum
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248)

- Morgan - 10-06-2008 09:42

Ramsey jednak w Arsenalu... no niech to szlag

- Wojtek3 - 10-06-2008 10:29

Chlopak ma glowe, w Arsenalu bedzie na pewno wiecej gral niz u nas. Taka prawda...

- Maciek - 10-06-2008 10:34

Lepszego klubu na to, by spieprzyć/zastopować na dłuższy czas sobie karierę wybrać nie mógł Smile

- Wojtek3 - 10-06-2008 12:58

Maciek napisał(a):Lepszego klubu na to, by spieprzyć/zastopować na dłuższy czas sobie karierę wybrać nie mógł Smile

Szkoda, ze zapomniales dodac, ze u nas tez by ja spieprzyl i zastopowal, w Arsenalu bedzie mial 2x lepiej niz u nas.

- Danny93 - 10-06-2008 14:26

Maciek napisał(a):Lepszego klubu na to, by spieprzyć/zastopować na dłuższy czas sobie karierę wybrać nie mógł Smile

Dlaczego uważasz że Ramsey,zrobił źle wybierając ofertę Arsenalu?

- El'Toro - 10-06-2008 20:43

Danny93 napisał(a):

Dlaczego uważasz że Ramsey,zrobił źle wybierając ofertę Arsenalu?
Nikt nie ukrywa, że Aaron miał rację wybierając Arsenal.
Btw - jak myślicie, kto przejdzie na Old Trafford w tym okienku transferowym? Wg mnie będzie to Roque, ale liczę po cichu na Huntelaara lub Benzeme.

- Maciek - 10-06-2008 22:41

Ramsey zrobił źle ponieważ:
a) Nie jest czarnym młodzieńcem z Afryki, który przyszedł z jakiegoś prowincjonalnego klubu
b) będzie sporo kosztował

Te dwa czynniki wskazują na to, że zrobił źle, a uczy tego doświadczenie. Pójdzie w ślady Jeffersa prawdopodobnie

- El'Toro - 11-06-2008 06:15

Maciek napisał(a):Ramsey zrobił źle ponieważ:
a) Nie jest czarnym młodzieńcem z Afryki, który przyszedł z jakiegoś prowincjonalnego klubu
b) będzie sporo kosztował

Te dwa czynniki wskazują na to, że zrobił źle, a uczy tego doświadczenie. Pójdzie w ślady Jeffersa prawdopodobnie
a) Jeżeli jest tak utalentowany jak mówią, i tak cenny - to sobie poradzi. Jeśli nie to po prostu Aaron nie był taki rewelacyjny.
b) Arsenal nigdy nie ukrywał że nie żałuje kasy na młodzików.
I znowu zagrają super sezon, 3-4 zawodników okaże się super talentami ale i tak skończą na 2-3 pozycji z powodu braku doświadczenia i ogrania.

Powracając do mojego pytania - jak myślicie - kto tego lata zasili szeregi United?

- $FA$ - 11-06-2008 07:37

El'Toro napisał(a):Nikt nie ukrywa, że Aaron miał rację wybierając Arsenal.
Btw - jak myślicie, kto przejdzie na Old Trafford w tym okienku transferowym? Wg mnie będzie to Roque, ale liczę po cichu na Huntelaara lub Benzeme.

Jeżeli o mnie chodzi to chciałbym zobaczyć w trykocie Diabłów w przyszłym sezonie Huntelaara, Benzeme lub Ville. Ale to raczej mało prawdopodobne. Santa Cruz też byłby dla nas wzmocnieniem Wink

- El'Toro - 11-06-2008 14:13

$FA$ napisał(a):
El'Toro napisał(a):Nikt nie ukrywa, że Aaron miał rację wybierając Arsenal.

Jeżeli o mnie chodzi to chciałbym zobaczyć w trykocie Diabłów w przyszłym sezonie Huntelaara, Benzeme lub Ville. Ale to raczej mało prawdopodobne. Santa Cruz też byłby dla nas wzmocnieniem Wink
Całe życie byłem optymistą, ale szalony nie jestem.
Villi, Benzemy, Huntelaara, Kaki itp itd w United nie uświadczysz - nie teraz.

- Kuba_^^ - 11-06-2008 14:43

Huntelaar wydaje się najprawdopodobniejszy, lecz sam ponoć zapowiedział, że jeszcze jeden sezon będzie chciał grać w Ajaxie. Reszta rzeczywiście trudna do zdobycia, trzeba włożyć sporą kasę, a nie wiadomo jak się jeszcze tacy zawodnicy sprawdzą w Premiership.

Berbatov i koniec.

- El'Toro - 11-06-2008 14:51

Kuba_^^ napisał(a):Huntelaar wydaje się najprawdopodobniejszy, lecz sam ponoć zapowiedział, że jeszcze jeden sezon będzie chciał grać w Ajaxie. Reszta rzeczywiście trudna do zdobycia, trzeba włożyć sporą kasę, a nie wiadomo jak się jeszcze tacy zawodnicy sprawdzą w Premiership.

Berbatov i koniec.
Oj, Berbatov też nie jest taki pewny. Żebyśmy tylko nie skończyli z samym Roo i Tevezem (którego de facto też trzeba wykupić). Mam wielką nadzieję na jakiś większy transfer do United, ale jeżeli miałbym założyć się o to - to raczej bym się nie zakładał.

- Maciek - 11-06-2008 22:20

Huntelaar powiedział, że zostaje jeszcze w Ajaxie? :shock: Gdzie? Jestem w ciężkim szoku

- kapszti - 11-06-2008 23:11

Valencia podobno ma kłopoty finansowe i przy obrej propozycji można by wykupić Ville

- Skull - 12-06-2008 01:21

Kuba_^^ napisał(a):Huntelaar ponoć zapowiedział, że jeszcze jeden sezon będzie chciał grać w Ajaxie.

Maciek napisał(a):Huntelaar powiedział, że zostaje jeszcze w Ajaxie? Gdzie? Jestem w ciężkim szoku

Jeśli wierzyc w to co pisze prasa to Holender chce grac w Realu ,to już kolejny ktory deklaruje chęc gry w Hiszpanii. Tak sie kurwa zastanawiam co ich wszystkich tam ciągnie?