![]() |
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248) |
- El'Toro - 12-06-2008 05:44 Skull napisał(a):Tak sie kurwa zastanawiam co ich wszystkich tam ciągnie?Jak to co? * Wyższe zarobki * Lepsza pogoda * Plaże ![]() * Piękne kobiety * Łatwiejsza liga (nie tak ostra jak np. angielska) * Samo miasto - wolałbym mieszkać w Barcelonie albo Madrycie zamiast w Liverpoolu. - Danny93 - 12-06-2008 08:02 El'Toro napisał(a):* Wyższe zarobki Tu bym się nie zgodził,to zawodnicy Premiership są najlepiej opłacani.Zawodnicy Realu i Barcelony zarabiają na podobnym poziomie co piłkarze Chelsea,Man United czy Liverpoolu.Mało tego Rooney,Ferdinand,Ronaldo,Gerrard czy Terry dostają chyba nawet więcej kasy niż tacy Raul,Robinho czy Messi. - Kuba_^^ - 12-06-2008 15:06 No ja jeszcze nie tak dawno gdzieś czytałem (już nie pamiętam gdzie), że chciałby jeszcze rok zagrać w Ajaxie i dopiero później będzie myślał nad odejściem, teraz się czyta, że chce iść do Realu. Nie wiadomo czemu/komu wierzyć. - Skull - 12-06-2008 17:00 El'Toro napisał(a):* Wyższe zarobki Chyba tylko co do pogody moge sie zgodzic :roll: Pieniążki to tylko kwestia dogadania sie z klubem,w Anglii zawodnicy dostają wysokie wynagodzenia jak juz wspomnial Danny. Kobiety? Wiekszosc pilkarzy ma stałe kobity,a chcac sie zabawic, majac tyle siana to nawet na najwiekszym zadupiu znajdą sie jakies laski,plaża i miasto? Taki piłkarz może sobie jechac na urlop przeciez, zreszta idzie sie do klubu dla takich rzeczy? chyba sie powinno wybierac najlepszy klub dla siebie a nie zmieniac otoczenie dla rzeczy drugich... Huntelaar,Benzema i Ronaldo - co ich łączy? - El'Toro - 12-06-2008 18:02 Skull napisał(a):Co racja to racja, ale teraz tak zupełnie obiektywnie, nie patrząc na kluby itp - wolałbyś mieszkać w takim Liverpoolu czy w Barcelonie? W Anglii czy w Hiszpanii?El'Toro napisał(a):* Wyższe zarobki Poza tym - prawda jest taka że Real ma wielką historię i wyrobił sobie niesamowitą markę - i jakby nie grał, ile lat by nic nie wygrywał ma stałe miejsce w grupie najlepszych zespołów świata. Podobnie Barca. - roo1410 - 12-06-2008 19:46 El'Toro napisał(a):W Anglii czy w Hiszpanii?w anglii !!! do hiszpanii to na wakacje moge jechać. - Stojkovic - 12-06-2008 22:49 El'Toro napisał(a):Poza tym - prawda jest taka że Real ma wielką historię i wyrobił sobie niesamowitą markę - i jakby nie grał, ile lat by nic nie wygrywał ma stałe miejsce w grupie najlepszych zespołów świata. Podobnie Barca.A znasz historię MAn Utd? My niby mark wyrobionej nie mamy i historii? A jak już to gorsza od Realu czy Barcelony? Idąc takim tokiem, to ja chce by Ronaldo i wszyscy pchali się do Nottingham Forest, bo oni 4 razy z rzędu o ile się nie mylę LM zdobywali... - Aquarius - 12-06-2008 23:25 Jzeli chodzi o miejsce zamieszkania to Anglia i Hiszpania to tak jak Niemcy i Francja...tylko kto jezdzi nad morze do Angli albo do Niemiec. - Maciek - 13-06-2008 08:18 Stojkovic napisał(a):Idąc takim tokiem, to ja chce by Ronaldo i wszyscy pchali się do Nottingham Forest, bo oni 4 razy z rzędu o ile się nie mylę LM zdobywali...Heh...no raczej się mylisz...ani to była Liga Mistrzów, ani 4 razy zdobyta - Stojkovic - 13-06-2008 12:13 No racja, 2 razy z rzędu i Puchar mistrzów więc odpowiednik LM kiedyś... - El'Toro - 13-06-2008 14:06 Stojkovic napisał(a):Bez przesady, United ma piękną historię ale co do marki - naprawdę, nie ujmując United - wydaje mi się że większą markę wyrobiła sobie Barcelona czy Real, i chyba coś w tym musi być.El'Toro napisał(a):Poza tym - prawda jest taka że Real ma wielką historię i wyrobił sobie niesamowitą markę - i jakby nie grał, ile lat by nic nie wygrywał ma stałe miejsce w grupie najlepszych zespołów świata. Podobnie Barca.A znasz historię MAn Utd? My niby mark wyrobionej nie mamy i historii? A jak już to gorsza od Realu czy Barcelony? Idąc takim tokiem, to ja chce by Ronaldo i wszyscy pchali się do Nottingham Forest, bo oni 4 razy z rzędu o ile się nie mylę LM zdobywali... - spalacz - 19-06-2008 09:19 <a class="postlink" href="http://manutd.pl/content.php?address=news&id=2073">http://manutd.pl/content.php?address=news&id=2073</a> Pablo Piatti, o którym pisałem jakiś czas temu przeszedł do Almerii. Do końca o podpis młodego Argentyńczyka walczył ManUtd. Czyli jednak SAF chciał znaleźć kogoś kto może zastąpić w przyszłości Scholes'a. A nie mówiłem... - Skull - 22-06-2008 00:17 ![]() Świetny na trzeciego... - Zashi - 22-06-2008 11:54 Cytat:Świetny na trzeciego... Hmm... No może, ale ja wolałbym tego pana: ![]() Z tym, ze pierwszego będzie łatwiej ściągnąc... - Skull - 22-06-2008 14:41 Zashi napisał(a):No może, ale ja wolałbym tego pana Arshavinem bardzo sie Wenger zainteresowal, jak dla mnie bardziej jest nam potrzebny taki typowy snajper jak Roman. Dobra szybkosc,swietnie czyta gre i potrafi dobrze uderzyc z kazdej pozycji, waleczny i niesamowity,kogos takiego nam trzeba na 3 napastnika... |