Haxball Club Redcafe - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43) +----- Dział: Reprezentacja Redcafe (/forumdisplay.php?fid=40) +----- Wątek: Haxball Club Redcafe (/showthread.php?tid=1175) |
Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 20-11-2011 14:52 Dziękuje za odpowiedź dotycząca dzisiejszego dnia... Napisał dzisiaj do mnie kapitan PL-HB z propozycją rozegrania naszego spotkania jutro o godzinie 21. Jako, że do końca tygodnia musimy rozegrać wszystkie 3 mecze jakie mamy dobrze by było klepnąć to w tym terminie. Pisać komu termin pasuje, a później Roksana zadecyduje czy w ogóle gramy i wybierze odpowiednią piątkę. Mi termin ten pasuje. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Roxanne - 20-11-2011 15:02 Ludzie, żyjemy! Halo, ziemia do Red Cafe! Co z Wami? Na dzisiaj, 21:00, ile osób się wypowiedziało o swojej dyspozycyjności? Raptem Foster, Sebos, Intel, Adaś, no i w sumie ja - bo mnie taka godzina zawsze prawie pasuje. Intel napisał, że nie da rady przyjść, więc jestem ja, Foster, Adaś i Sebos. Z 11 osób mniej niż połowa graczy odpowiada na post Fostera. Co z resztą? Macie to w dupie, czy jak? Bo nie bardzo wiem, jak mamy poćwiczyć, rozegrać się i jak mam zadecydować, którą piątkę biorę na mecz w Bola Cup, skoro w 4 osoby raczej nie poćwiczymy 4v4... Mam zrobić losowanie lotto i wyjść nawet 5 napastnikami, czy jak to sobie mam zrobić? Bo nie bardzo wiem... Jeśli tak bardzo chcecie odpaść już w fazie grupowej, to może odpuśćmy w ogóle żeby się nie ośmieszyć i nie dostać na dzień dobry dwucyfrowego wyniku w dupę nie strzelając przy tym żadnej bramki? Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - RedLucas - 20-11-2011 16:01 Wszystko pasuje. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Wróg Arsenalu - 20-11-2011 16:29 Pani kapitan jaka ostra; to lubię. :mrgreen: Mi też raczej pasuje zarówno dzisiejszy sparing jak i jutrzejszy mecz. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Intel - 20-11-2011 16:42 Mi termin jutrzejszy pasuje. I proponuję, by niektórzy przestali sobie brać do serca nazwę działu, w którym znajduje się poddział "Haxball" - "Na luzie". Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - kojot - 20-11-2011 16:52 Powinienem być na 80 %. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 20-11-2011 18:06 Rywal prosi o zmianę godziny, 20 Wam odpowiada? Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Ruuuuuuuuuud - 20-11-2011 18:08 Dzisiaj powinienem być, ale jutro o 20 na pewno nie.O 21 też bardzo wątpliwe :/ Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - RedLucas - 20-11-2011 18:15 Foster napisał(a):Rywal prosi o zmianę godziny, 20 Wam odpowiada? Yhy. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - sebos_krk - 20-11-2011 23:09 Z kim my w ogóle jutro gramy? Coache - captainy mają jakiś pomysł na ustawienie wyjściowe? Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Intel - 20-11-2011 23:12 O 20:00 pasuje również, ale pewnie i tak się w kadrze nie zmieszczę. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 21-11-2011 07:09 PL-HB Co do ustawienia to pytanie do Roksany. Gramy o 20:30 Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Roxanne - 21-11-2011 16:56 Wyjdziemy tak jak wczoraj przez chwilę graliście: Foster na GK, sbs weźmie DM, w ataku zagra duet Adis + Red. Zobaczymy jak Redor sobie będzie radził, najwyżej się go podmieni w razie W. Bo wczoraj szło mu całkiem całkiem i szły niezłe piły, dlatego trzeba zobaczyć. ;] Jeśli ktoś ma jakieś uwagi i zastrzeżenia, to słucham. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - RedLucas - 21-11-2011 16:58 Tak jest! Wraca postrach haxballowych boisk - RED! :mrgreen: Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 21-11-2011 17:08 Roksana to nie jest dobry pomysł, żebym ja wychodził jako GK... daje sobie rękę uciąć, że przez te 20 min strzele z kilka gaf i mecz źle się dla nas skończy - to naprawdę nie jest dobry pomysł. |