Pamiątkowe koszulki! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Pamiątkowe koszulki! (/showthread.php?tid=181) |
Re: Pamiątkowe koszulki! - Kisia92 - 10-06-2008 13:13 Przecież pisałam już tutaj posta o tym całym strajku. Poczty, w sensie okienka pocztowe działaja jak zawsze, ale sortownie gdzie trafiają przesyłki i paczki nie. Więc dopóki strajk się nie skończy to nie ma szans na dojście przesyłki. Podobno dzisiaj maja cos gadać ci związkowcy, żeby zaprzestać strajku i sie dogadać. Nawet jak strajk sie skończy, to zanim kochana Poczta sie uwikła z zaległościami minie trochę czasu, bo na pewno najpierw poleca paczki i przesyłki z wszelakimi rachunkami. Potem polecone i expresy, a zwykłe na samym końcu. Dochodzi do tego prawdopodobieństwo zaginięcia przesyłki w tym całym obecnym syfie. Więc co tu duzo gadać, fatalny okres wybralismy na zamawianie. Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 10-06-2008 13:19 Kisia92 napisał(a):Dochodzi do tego prawdopodobieństwo zaginięcia przesyłki w tym całym obecnym syfie. Więc co tu duzo gadać, fatalny okres wybralismy na zamawianie.Kto mógł przewidzieć strajk :/ grrr. Re: Pamiątkowe koszulki! - Kisia92 - 10-06-2008 13:23 Wiem to przecież. Nie obwiniam ciebie, firmy ani nikogo kto zamówił te koszulkę. Po prostu mamy ogromnego pecha. Musimy wykazać się cierpliwością. Innego sposobu nie widzę. My wydaliśmy po 40zł, a jak ludzie na allegro wydaja mi kilkaset złotych i czekają na przesyłki... Re: Pamiątkowe koszulki! - Tomassen - 10-06-2008 15:24 To czemu u nas już normalnie roznoszą listy i inne pierdoły? Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 10-06-2008 16:47 Tomassen napisał(a):To czemu u nas już normalnie roznoszą listy i inne pierdoły?Pamiętaj, że są różne sortownie ;-) może oddział rzeszowski skapitulował już. Ja tam w to nie wnikam. Jak za parę dni nie zacznie przychodzić to sobie porozmawiam z tą firmą od koszulek. Re: Pamiątkowe koszulki! - Aenain - 10-06-2008 16:52 radzio tylko nie rob im krzywdy Re: Pamiątkowe koszulki! - Duras - 10-06-2008 17:48 Na przykład u mnie w Ciechanowie nie ma strajku tylko, że żadne przesyłki nie dochodzą i listonosz nie ma nic do roboty i roznosi lokalne przesyłki. (W obrębie miasta) Re: Pamiątkowe koszulki! - lmp2 - 10-06-2008 18:53 Dzisiaj pytałem się listonoszki czy roznoszą paczki i powiedziała, że nie. Zapytałem również czy można odebrać paczkę z poczty, a ona powiedziała że oni sami nie przyjmują poczty. Dopiero jutro ma coś ruszyć. Re: Pamiątkowe koszulki! - Kisia92 - 10-06-2008 19:09 Bo Rzeszowski rejon działa normalnie. Pisałam już, że najbardziej zaangażowane są sortownie na zachodzie Polski. W Gorzowie Wlkp. i we Wrocławiu. Czyli zachodnia i południowo zachodnia Polska stoi. Duras- pisałam, że paczki nie dochodzą do oddziałów bo sortownie nie działają. Przesyłki lokalne, albo nawet w obrębie powiatu, mogą działać bo nie przechodzą przez te całe sortownie. radzio- a czy ta rozmowa coś da? Oni chyba tez są bezsilni w sytuacji strajku. Re: Pamiątkowe koszulki! - sebos_krk - 10-06-2008 20:44 radzio napisał(a):Kto mógł przewidzieć strajk :/ grrr.Kto mógł przewidzieć, że na forum piłkarskim będzie toczona zagorzała dyskusja na temat... poczty polskiej Re: Pamiątkowe koszulki! - Carlito - 10-06-2008 20:51 No i chyba nie wypali chodzenie w koszuleczce po szkole jeszcze w tym roku szkolnym :cry: Re: Pamiątkowe koszulki! - radzio - 10-06-2008 21:03 Kisia92 napisał(a):radzio- a czy ta rozmowa coś da? Oni chyba tez są bezsilni w sytuacji strajku.Da, bo takie firmy mają dowód/kwitek wysłania, więc jak nie dojdzie (odpukać) to poczta ma wtedy lipę. Ale to nie nasz problem tylko poczty polskiej oraz firmy, która te koszulki robi i wysyła . Re: Pamiątkowe koszulki! - Miko - 10-06-2008 21:03 Carlitoss napisał(a):No i chyba nie wypali chodzenie w koszuleczce po szkole jeszcze w tym roku szkolnym Pochodzisz sobie w koszulce we wrześniu Re: Pamiątkowe koszulki! - Kisia92 - 10-06-2008 21:15 Carlitoss, jeśli kupujesz koszulkę na pokaz to masz chyba bułe. Mi teraz zależy tylko na tym by ta koszulka w ogóle do mnie dotarła, w nienaruszonym stanie. Kiedy, już mnie w takiej sytuacji mniej obchodzi. Radzio, masz zamiar się sądzić z Pocztą Polską w takim wypadku? Bo do tego chyba by dojść musiało. ( nie wiem dokładnie, na prawie sie nie znam Re: Pamiątkowe koszulki! - sebos_krk - 11-06-2008 11:06 <a class="postlink" href="http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,5299876,Poczta_Polska__Przetarg_na_zagubione_paczki.html">http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,529 ... aczki.html</a> |