![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - BartiMU - 16-07-2008 08:48 Dos Santos, Dos Santos.... biorąc pod uwagę to był sparing a nie mecz o punkt fakt 2 bramki można powiedzieć w jakimkolwiek meczu to i tak coś ale nie róbmy od razu z niego takiej gwiazdy gdyż Spurs grali z zespołem słabszym przynajmniej o dwie klasy... W lidze się wszystko okaże. Co do Robinho to nie sądzę aby Real oddał swojego klasowego zawodnika nawet za takie ogromne pieniądze, gdyby Chelsea dała np. Drogbę zapłaciła 15 mln i chciała Robinho no to może ale jakoś nie sądzę żeby Real był aż tak głupi... Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - sebos_krk - 16-07-2008 10:23 Aston Villa na 2 może 3 sezony powinna pozbyć się problemów z obsadą bramki, gdyż O'Neill chce jeszcze w tym tygodniu sfinalizować transfer Brada Friedela. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - rimas - 16-07-2008 17:43 BartiMU napisał(a):Co do Robinho to nie sądzę aby Real oddał swojego klasowego zawodnika nawet za takie ogromne pieniądze,A ja sądzę że jest to możliwe dlatego że, jeśli Ronaldo przejdzie do Madrytu to Robinho na ławe a taki zawodnik na ławce siedzieć nie chce. I jeszcze biorąc pod uwagę że Robinho nie jest w najwyższej w formie i jeszcze w poprzednim sezonie siedział na ławce i nie było Ronaldo to pokazuje że bardzo trudno będzie mu przebić się do pierwszego składu Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 16-07-2008 20:49 rimas napisał(a):A ja sądzę że jest to możliwe dlatego że, jeśli Ronaldo przejdzie do Madrytu to Robinho na ławe a taki zawodnik na ławce siedzieć nie chce. I jeszcze biorąc pod uwagę że Robinho nie jest w najwyższej w formie i jeszcze w poprzednim sezonie siedział na ławce i nie było Ronaldo to pokazuje że bardzo trudno będzie mu przebić się do pierwszego składu A ja mysle ze masz absolutna racje. Jezeli Ronaldo jednak przejdzie do Realu to Robinho formy na lawce raczej nie odzyska. A wiec Chelsea jest w stanie wyciagnac Robinho z Realu,tym bardziej ze pilkarz na pewno tez by wolal odejsc niz grzac lawe... Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - maju - 17-07-2008 11:54 U nas też tej formy nei odzyska, bo Fergie woli Naniego czy Parka i ma rację. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 17-07-2008 12:38 maju1309 napisał(a):U nas też tej formy nei odzyska, bo Fergie woli Naniego czy Parka i ma rację. Nie wiem czy wiesz ale rozmawialismy o ewentualnym transferze Robinho do Chelsea,a nie do nas... Wiec nie rozumiem twojego posta... :? ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - maju - 18-07-2008 08:59 To po co wtrącacie wątek o Ronaldo? Robinho gra na lewej Ronaldo na prawej. I wszystko jasne. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - ŁukaSsZ - 21-07-2008 16:33 A Ronaldo nie gra na dwóch skrzydłach jednocześnie? A poza tym odpowiedz sobie na pytanie gdzie grał Ronaldo na Euro. Teraz dopiero wszystko nie jest jasne. ![]() Robinho? Nie chce mi się wierzyć, że zagra w stroju The Blues. Zresztą nawet jakby grał to nic wielkiego pewnie by nie pokazał. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 21-07-2008 17:35 maju1309 napisał(a):To po co wtrącacie wątek o Ronaldo? Robinho gra na lewej Ronaldo na prawej. I wszystko jasne. Bo najprawdopodobniej jezeli Cris by przeszedl do Realu to Robinho stracil by miejsce w I skladzie. A i w poprzednim sezonie ciezko mu bylo zadomowic sie w pierwszej 11 Krolewskich. Dlatego wiec wtracamy watek Ronaldo.. 8-) Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 21-07-2008 17:59 ŁukaSsZ napisał(a):A Ronaldo nie gra na dwóch skrzydłach jednocześnie? O kurwa, to chyba jakiś cyborg z niego, jak na dwóch skrzydłach jednocześnie pomyka :lol: Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - ŁukaSsZ - 21-07-2008 18:28 Łehehe, rzeczywiście boki zrywać ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Damian91 - 21-07-2008 18:36 ŁukaSsZ napisał(a):Chyba wiadomo o co mi chodzi, nie ziomek? No wiadomo ale śmiesznie to zabrzmiało ![]() Ja gdzieś wyczytałem że Chelsea z Abramowiczem na czele chce wyłożyć 150 mln na Kake. Za taką kase Milan mógłby sie skusić ale wątpie żeby tyle aż wyłożył no ale Abramowicz słynie z wydawania kupe kasy na transfery. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 21-07-2008 19:06 fredziul napisał(a):Ja gdzieś wyczytałem że Chelsea z Abramowiczem na czele chce wyłożyć 150 mln na Kake. Za taką kase Milan mógłby sie skusić ale wątpie żeby tyle aż wyłożył no ale Abramowicz słynie z wydawania kupe kasy na transfery. Raczej watpie zeby Chelsea wydala tyle na Kake. Kiedys czytalem na jakiejs stronce ze Kaká jezeli odejdzie z Milanu to tylko tam gdzie jest cieplo... Czyli Hiszpania... Chociaz z drugiej strony Kace Serie A co raz mniej sie podoba. Oczywiscie przez "kibicow". Wiec kto wie co sie do konca okna transferowego wydarzy??? :shock: Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - paolo - 21-07-2008 19:25 Na WP pisali, że 150 mln euro dotyczyła oferta za Brazylijczyka, czyli trzykrotnie (tu fajny błąd) więcej niż rekord 70 mln euro za Zidane'a. Uciekało się z matematyki. W komentarzu koleś zwrócił uwagę na błąd, a odpisali mu, że nie odróżnia funtów od euro, a jak byk ilość w funtach była w nawiasie napisana. Wp.pl <gafa> Btw. informuję o oficjalnej wiadomości transferu Claude Makelele do PSG na zasadzie wolnego transferu. W Chelsea wystąpił 217 razy. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 21-07-2008 19:53 No i brawo Makelele. Teraz pomozesz PSG utrzymac sie w lidze i powalczyc o puchary. ![]() O ile dobrze pamietam to od odejscia Ronaldinho w PSG nic ciekawego sie nie zdarzylo... Dobrze mowie?? |