Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191)

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - BartiMU - 16-07-2008 08:48

Dos Santos, Dos Santos.... biorąc pod uwagę to był sparing a nie mecz o punkt fakt 2 bramki można powiedzieć w jakimkolwiek meczu to i tak coś ale nie róbmy od razu z niego takiej gwiazdy gdyż Spurs grali z zespołem słabszym przynajmniej o dwie klasy... W lidze się wszystko okaże.

Co do Robinho to nie sądzę aby Real oddał swojego klasowego zawodnika nawet za takie ogromne pieniądze, gdyby Chelsea dała np. Drogbę zapłaciła 15 mln i chciała Robinho no to może ale jakoś nie sądzę żeby Real był aż tak głupi...

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - sebos_krk - 16-07-2008 10:23

Aston Villa na 2 może 3 sezony powinna pozbyć się problemów z obsadą bramki, gdyż O'Neill chce jeszcze w tym tygodniu sfinalizować transfer Brada Friedela.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - rimas - 16-07-2008 17:43

BartiMU napisał(a):Co do Robinho to nie sądzę aby Real oddał swojego klasowego zawodnika nawet za takie ogromne pieniądze,
A ja sądzę że jest to możliwe dlatego że, jeśli Ronaldo przejdzie do Madrytu to Robinho na ławe a taki zawodnik na ławce siedzieć nie chce. I jeszcze biorąc pod uwagę że Robinho nie jest w najwyższej w formie i jeszcze w poprzednim sezonie siedział na ławce i nie było Ronaldo to pokazuje że bardzo trudno będzie mu przebić się do pierwszego składu

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 16-07-2008 20:49

rimas napisał(a):A ja sądzę że jest to możliwe dlatego że, jeśli Ronaldo przejdzie do Madrytu to Robinho na ławe a taki zawodnik na ławce siedzieć nie chce. I jeszcze biorąc pod uwagę że Robinho nie jest w najwyższej w formie i jeszcze w poprzednim sezonie siedział na ławce i nie było Ronaldo to pokazuje że bardzo trudno będzie mu przebić się do pierwszego składu

A ja mysle ze masz absolutna racje. Jezeli Ronaldo jednak przejdzie do Realu to Robinho formy na lawce raczej nie odzyska. A wiec Chelsea jest w stanie wyciagnac Robinho z Realu,tym bardziej ze pilkarz na pewno tez by wolal odejsc niz grzac lawe...

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - maju - 17-07-2008 11:54

U nas też tej formy nei odzyska, bo Fergie woli Naniego czy Parka i ma rację.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 17-07-2008 12:38

maju1309 napisał(a):U nas też tej formy nei odzyska, bo Fergie woli Naniego czy Parka i ma rację.

Nie wiem czy wiesz ale rozmawialismy o ewentualnym transferze Robinho do Chelsea,a nie do nas...
Wiec nie rozumiem twojego posta... :? Big Grin

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - maju - 18-07-2008 08:59

To po co wtrącacie wątek o Ronaldo? Robinho gra na lewej Ronaldo na prawej. I wszystko jasne.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - ŁukaSsZ - 21-07-2008 16:33

A Ronaldo nie gra na dwóch skrzydłach jednocześnie? A poza tym odpowiedz sobie na pytanie gdzie grał Ronaldo na Euro. Teraz dopiero wszystko nie jest jasne. Tongue

Robinho? Nie chce mi się wierzyć, że zagra w stroju The Blues. Zresztą nawet jakby grał to nic wielkiego pewnie by nie pokazał.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 21-07-2008 17:35

maju1309 napisał(a):To po co wtrącacie wątek o Ronaldo? Robinho gra na lewej Ronaldo na prawej. I wszystko jasne.

Bo najprawdopodobniej jezeli Cris by przeszedl do Realu to Robinho stracil by miejsce w I skladzie. A i w poprzednim sezonie ciezko mu bylo zadomowic sie w pierwszej 11 Krolewskich.
Dlatego wiec wtracamy watek Ronaldo.. 8-)

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 21-07-2008 17:59

ŁukaSsZ napisał(a):A Ronaldo nie gra na dwóch skrzydłach jednocześnie?

O kurwa, to chyba jakiś cyborg z niego, jak na dwóch skrzydłach jednocześnie pomyka :lol:

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - ŁukaSsZ - 21-07-2008 18:28

Łehehe, rzeczywiście boki zrywać Wink Chyba wiadomo o co mi chodzi, nie ziomek?

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Damian91 - 21-07-2008 18:36

ŁukaSsZ napisał(a):Chyba wiadomo o co mi chodzi, nie ziomek?

No wiadomo ale śmiesznie to zabrzmiało Smile

Ja gdzieś wyczytałem że Chelsea z Abramowiczem na czele chce wyłożyć 150 mln na Kake. Za taką kase Milan mógłby sie skusić ale wątpie żeby tyle aż wyłożył no ale Abramowicz słynie z wydawania kupe kasy na transfery.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 21-07-2008 19:06

fredziul napisał(a):Ja gdzieś wyczytałem że Chelsea z Abramowiczem na czele chce wyłożyć 150 mln na Kake. Za taką kase Milan mógłby sie skusić ale wątpie żeby tyle aż wyłożył no ale Abramowicz słynie z wydawania kupe kasy na transfery.

Raczej watpie zeby Chelsea wydala tyle na Kake. Kiedys czytalem na jakiejs stronce ze Kaká jezeli odejdzie z Milanu to tylko tam gdzie jest cieplo... Czyli Hiszpania...
Chociaz z drugiej strony Kace Serie A co raz mniej sie podoba. Oczywiscie przez "kibicow".
Wiec kto wie co sie do konca okna transferowego wydarzy??? :shock:

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - paolo - 21-07-2008 19:25

Na WP pisali, że 150 mln euro dotyczyła oferta za Brazylijczyka, czyli trzykrotnie (tu fajny błąd) więcej niż rekord 70 mln euro za Zidane'a. Uciekało się z matematyki. W komentarzu koleś zwrócił uwagę na błąd, a odpisali mu, że nie odróżnia funtów od euro, a jak byk ilość w funtach była w nawiasie napisana. Wp.pl <gafa>

Btw. informuję o oficjalnej wiadomości transferu Claude Makelele do PSG na zasadzie wolnego transferu. W Chelsea wystąpił 217 razy.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - CyberMU - 21-07-2008 19:53

No i brawo Makelele. Teraz pomozesz PSG utrzymac sie w lidze i powalczyc o puchary. Big Grin
O ile dobrze pamietam to od odejscia Ronaldinho w PSG nic ciekawego sie nie zdarzylo... Dobrze mowie??