![]() |
Tomasz Kuszczak - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Tomasz Kuszczak (/showthread.php?tid=22) |
Re: Tomasz Kuszczak - sebos_krk - 14-05-2008 07:03 Cytat:Interwencja Tomasza Kuszczaka została uznana paradą sezonu przez dziennikarzy "The Daily Mail". Angielski dziennik wyróżnił pięć sytuacji, w których główne role odegrali bramkarze i to właśnie Polak zrobił największe wrażenie. W rankingu znalazł się też Ben Foster, który zajął trzecie miejsce.Z Tomka się robi jakiś specjalista od świetnych parad. W poprzednim sezonie również wyróżniono jego interwencję. Tylko, że wtedy w rankingu BBC. Re: Tomasz Kuszczak - Lukas - 14-05-2008 09:09 Tamta sprzed roku chyba była lepsza, ale ta również niczego sobie ![]() Takie wyróżnienie na pewno jest dla niego bardzo mobilizujące ![]() Re: Tomasz Kuszczak - rooney - 14-05-2008 21:11 Szkoda że Benhaker nie docenia jego umiejętności tak jak my ![]() z chęcią zobaczył bym go na mistrzostwach Europy w pierwszej 11 niestety w tym momencie jest 3 bramkarzem w reprezentacji. Re: Tomasz Kuszczak - Rudii - 14-05-2008 21:35 Jestem bardzo ciekawy przyszłości Kuszczaka w Manchesterze. Wyraźnie widać, że Ferguson bierze pod uwagę możliwość, że to właśnie Polak zastąpi w przyszłości Edwina. Póki co Tomek dobrze się spisuje, jeśli tylko dostaje szanse. Oby tak dalej Re: Tomasz Kuszczak - Breakthru - 16-05-2008 16:58 Cytat: Manchester United zamierza wystąpić z prośbą do Premier League o przyznanie medalu za mistrzostwo Anglii Tomaszowi Kuszczakowi. Polakowi zabrakło jednego rozegranego meczu, aby dostać odznaczenie wraz z zespołem Gdyby nie mieli planów długoterminowych wobec Gerarda i Tomka to (IMHO) chyba by się nie bawili w prośby o medale dla nich. Tak czy inaczej MU zauważa ich wkład w sezon. Re: Tomasz Kuszczak - sebos_krk - 16-05-2008 18:07 Breakthru napisał(a):Gdyby nie mieli planów długoterminowych wobec Gerarda i Tomka to (IMHO) chyba by się nie bawili w prośby o medale dla nich.Nawet jakby obaj odchodzili za chwilę z klubu to i tak w dobrym smaku byłoby postaranie się klubu o medale dla nich, bo jednak mieli wkład w tytuł i nie ma sensu sztywno trzymać się przepisów. Re: Tomasz Kuszczak - Breakthru - 17-05-2008 02:24 sebos_krk napisał(a):Breakthru napisał(a):Gdyby nie mieli planów długoterminowych wobec Gerarda i Tomka to (IMHO) chyba by się nie bawili w prośby o medale dla nich.Nawet jakby obaj odchodzili za chwilę z klubu to i tak w dobrym smaku byłoby postaranie się klubu o medale dla nich, bo jednak mieli wkład w tytuł i nie ma sensu sztywno trzymać się przepisów. Bardzo możliwe, że masz racje, jednak ja chciałbym w tym widzieć jakąś nadzieje na przyszłość w MU dla Tomka - bo sobie na to zasłużył i grą i postawą a'la Red Devil. Bo ja romantyk jestem, co począć. ;) Re: Tomasz Kuszczak - deren - 17-05-2008 23:12 Gratulacje dla Tomka za parade sezonu...Mam nadzieję ,że Leo mu zaufa i da mu szansę na występ w Euro2008 Re: Tomasz Kuszczak - Rudii - 24-05-2008 00:39 Cytat:Mam nadzieję ,że Leo mu zaufa i da mu szansę na występ w Euro2008 Ty to mówisz poważnie ![]() Re: Tomasz Kuszczak - mlody_unw - 24-05-2008 08:50 Rudii napisał(a):Chyba że dozna jakiejś kontuzji Źle mu nie życzę, ale to nie jest głupia myśl :twisted: Wtedy Tomek mógłby pokazać tym pseudo-futbolowym znawcom co potrafi. Re: Tomasz Kuszczak - Rudii - 24-05-2008 10:51 Cytat:Wtedy Tomek mógłby pokazać tym pseudo-futbolowym znawcom co potrafi. Jedno jest pewne. Boruc w tej chwili jest lepszym bramkarzem niz Kuszczak. Re: Tomasz Kuszczak - Miko - 24-05-2008 12:20 Rudii napisał(a):Jedno jest pewne. Boruc w tej chwili jest lepszym bramkarzem niz Kuszczak. Boruc gra regularnie w Celticu, co sprawia, że formę ma przez cały sezon. Na dzień dzisiejszy Kuszczak jest numerem TRZY w kadrze. Proszę nie zapominać o Fabiańskim ![]() Re: Tomasz Kuszczak - Oskar - 24-05-2008 12:30 Dziwi mnie, że Benhakker woli Fabiańskiego. Kuszczak zaliczył jak na rezerwowego GK dużo meczów w pierwszym składzie najlepszej drużyny w Europie, a mecze Fabiańskiego można policzyć na palcach jednej ręki. Re: Tomasz Kuszczak - Miko - 24-05-2008 12:36 Fabiański jest spokojnym chłopakiem, i czeka na swój moment. Kuszczak jest zbytnio ambitny ale nic dziwnego w końcu gra w najlepszym klubie Europy więc taka postawa nie dziwi. Najlepiej będzie jak obydwoje będę grać w swoich klubach regularnie wtedy zobaczymy kto jest lepszy. Re: Tomasz Kuszczak - Miko - 19-06-2008 11:36 sport.pl napisał(a):Odstrzelić: Cóż, chyba 100% racji należy przyznać dziennikarzowi. |