![]() |
Młode Diabły - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Młode Diabły (/showthread.php?tid=270) |
- Skull - 08-02-2008 18:12 Maciek napisał(a):Rodrigo Possebon Zaliczyl juz debiut w meczu z City i z tego co pisza ,to całkiem udany ,lecz jego jak i reszty kolegów przycmił Eagles który rozgrywal kapitalny mecz! Strzelił dwie bramki dające awans do finalu ,były też potężne uderzenia :roll: - Wojtek3 - 15-02-2008 17:37 <a class="postlink" href="http://pl.youtube.com/watch?v=sldXY8fTqPY">http://pl.youtube.com/watch?v=sldXY8fTqPY</a> Zaliczyl juz tez mecz z Rovers, link wyzej. Calkiem pozytywnie. - Pejter - 15-02-2008 18:15 Cytat:Man u's new brazilian player rodrigo poseidon :lol: Opis tego filmiku. Całkiem nieźle prezentuje się z piłką przy nodze, z tego co widać. Potrafi utrzymać się przy niej, mając w pobliżu kilku przeciwników. Kilka podań też niezłych. Może będą z niego ludzie. - kapszti - 16-02-2008 10:13 z tego filmiku można wywnioskować że będą z niego ludzie jeżeli będzie tak dalej grał. Świetnie utrzymuje się przy piłce, mam dobre długie podanie, waleczny, dobry odbiór piłki, ma duży przegląd pola wie jak z jednej strony przerzucić piłkę na drugą robiąc to dokładnie i skutecznie, trzeba powiedzieć że może być z niego dobry piłkarz o ile będzie w ten sposób dalej grał - KanT - 16-02-2008 12:31 kapszti napisał(a):mam dobre długie podanie ... no widzisz, a mi tego zawsze brakowało :lol: Co do Possebona to z tych fragmentów, zaserwowanych przez Wojtka, tak naprawdę niewiele wiemy. Można tylko powiedzieć to co Pejt - że umie utrzymać się przy piłce i dobrze podać. Jednak ja zauważyłem też, że utrzymuje sie przy niej dosyć długo, co w Anglii może być zgubne. - Skull - 27-02-2008 14:06 No i Gary Nevile zagral 60 min w meczu rezerw United-Liverpool Niestety przegralismy 2:0 i to rezerwy The Reds nadal pozostaja liderem... :? W ich składzie solidny wystep zaliczyl Xabi Alonso i Agger ,zresztą ten pierwszy strzelil gola z rzutu karnego ,po faulu Pique :roll: Drugiego gola juz w ostatniej minucie wpakowal Kewell. My zagrozilismy ch bramce dopiero w drugiej połowie,a szczescia probowal Eagles ,lecz jesgo strzal zostal fantastycznie obroniony. Cytat:Rezerwy Man.United: Heaton, Neville (Chester 61), Simpson, Pique (Macheda 69), Eckersley.R, Hewson, Cleverley, Possebon, Wellbeck, Eagles, Evans (Bryan 72) Jeszcze z boiska za dwie żółte kartki wyleciał Richard Eckersley :wink: ------------------------ Ostatnio sporo pisaliśmy na temat Campbella no i ten dzisiaj wsadzil dwie bramki a Hull dzieki temu wygralo 1:3 :roll: Brandy o ktorym również pisalismy też dal o sobie znac, lecz tym razem tylko i aż czerwona kartka :roll: - Red - 03-05-2008 13:59 mam pytanie moze ktos zna odpowiedz - w akademii United gra niejaki Oliver Gill <a class="postlink" href="http://manutd.pl/content.php?address=player&id=121">http://manutd.pl/content.php?address=player&id=121</a> czy to syn naszego szefa wykonawczego? bo jest calkiem podobny jakby nie bylo - Pejter - 03-05-2008 14:58 Cytat:Gill has two sons, Adam and Oliver and a daughter, Jessica. Oliver is seventeen years old and has recently signed a professional contract with Manchester United F.C. :wink: Liam McClair jest synem Briana McClaira - uprzedzam pytanie. - Red - 03-05-2008 17:25 Pejter napisał(a):Liam McClair jest synem Briana McClaira - uprzedzam pytanie. to akurat jest napisane ![]() - Pejter - 05-05-2008 21:27 Wczoraj zaczęły się ME U-17 i mamy w nich jednego reprezentanta - Robert Brady (Irlandia). Niby jest w składzie jako napastnik, ale jest to lewy skrzydłowy. Bardzo przypomina mi Giggsa, głównie w sposobie dryblowania. Zagrał wczoraj w meczu z Francją. Zszedł chyba ok. 60 minuty (grają 2x40). W tym momencie Irlandia wygrywała 1-0, ale dała sobie wcisnąć 2 bramki (drugą w 83 minucie...) i ostatecznie przegrała. Zaprezentował się nieźle, choć wsparcia ze strony kolegów nie miał zbyt dużego - Francja była dużo lepsza piłkarsko. Podobał mi się zawodnik z '7' w ekipie Trójkolorowych - Gaël Kakuta. Również grał na lewym skrzydle, ale można go było zobaczyć także w ataku (a może to był napastnik w systemie 4-3-3). W każdym razie lewonożny zawodnik, który z kolei przypomina mi Maloudę. Dobry drybling, szybkość, przebojowość - ładnie się zapowiada. - Gracek_11 - 06-05-2008 07:48 Pejter napisał(a):Podobał mi się zawodnik z '7' w ekipie Trójkolorowych - Gaël Kakuta. Chyba z Arsenalu Londyn. Co do tego Bradyego, to chłopak jest młodszy niż większość zawodników występujących na ME. Wiadomo, że mogą grać chłopcy z rocznika 1991 i młodsi. Mimo swojego wieku pokazał się z bardzo dobrej strony i zapowiada się ciekawie. BTW - chyba zapatrzony jest w Eagelsa, bo fryzurkę robi sobie podobną :wink: - Pejter - 06-05-2008 10:33 Gracek_11 napisał(a):Chyba z Arsenalu Londyn. Z Chelsea... Z Arsenalu był jakiś Sunu, czy coś w tym stylu :wink: Gracek_11 napisał(a):BTW - chyba zapatrzony jest w Eagelsa, bo fryzurkę robi sobie podobną Na razie jeszcze nie wygląda to tak źle jak u Chrisa wyglądało (bo ten już znowu ma inną :lol: ). Oby nie przesadził ![]() - Wojtek3 - 06-05-2008 13:04 Przypadkiem na tym turnieju nie gra rowniez McCormack z UNITED, tez jest Irlandczykiem.. ( ? ) - Pejter - 06-05-2008 13:14 Urodził się chyba w Irlandii Północnej, ale gra dla Irlandii. To jest jednak rocznik 90, a w tym turnieju od 91 chyba mogą grać tak jak Gracek napisał. - Fred The Red - 27-05-2008 15:15 Mam nadzięję, że nasza młodzież nam się kompletnie nie spier*li tego lata :? Pique już prawdopodobnie odchodzi, więc z innych perspektywicznych zostają nam Evans, Foster, Simpson, Welbeck i Campbell. Ten ostatni myślę wzorem Foster'a zagra jeszcze przyszły sezon z Hull w EPL. Fergie musi coś z tym zrobić, bo mi się nie podoba to wyprzedawanie. Kupiliśmy Pique i Rossi tylko po to aby ich później sprzedać?! No to świetne interesy na jakieś +4mln :lol: Czy aby młodzi zawodnicy mogli dzisiaj odgrywać jakąś rolę w pierwszym zespole muszą kosztować kilanaście milionów funtów? Przecież mamy swoich piłkarzy, których trzeba tylko oszlifować. Rozumiem, że w latach 90 i wcześniejszych przychodziło to na pewno łatwiej niż teraz w czasach, gdy piłka kręci się wokół wielkich pieniędzy. Ale mi aż szkoda patrzeć jak tracimy tych chłopców ![]() |