![]() |
Pomoc - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Pomoc (/showthread.php?tid=291) |
- Fred The Red - 08-08-2008 18:21 A jakie macie karty graficzne? Jeśli Radeony to winne mogą być sterowniki ATi Catalyst, które blokują C (C jak Catalyst :wink: ) jakoś tak. Ale nie pamiętam jak to było u mnie, czy nie mogłem pisać "ć" czy jak wciskałem alt+c to otwierał się menadżer karty graficznej. Zainstalujcie sterowniki Omega, jeśli to przez to :wink: - Pejter - 08-08-2008 19:54 O, właśnie to ten programik. Wystarczy odinstalować aplikację Catalyst Control Center, a zostawić sterowniki od ATI i powinno być ok. No chyba że chce się wam pogrzebać w opcjach to może znajdziecie wyłączenie tego skrótu. - Fred The Red - 08-08-2008 20:03 Jakoś można tam odchaczyć ten "hotkey", ale ogólnie polecam zainstalować Omega. Zniknie problem i macie lepsze sterowniki. - Skull - 09-08-2008 17:28 Fred The Red napisał(a):Jakoś można tam odchaczyć ten "hotkey", Można bo sam to kiedys zrobilem,pamietam że gdzies tam w zakladkach tego Catalyst to jest. - Zashi - 10-08-2008 13:17 W trybie natychmiastowym potrzebuje plik ndis.sys E-mail: <!-- e --><a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a><!-- e --> GG; 4481474 BARDZO PROSZE O POMOC Przez to gowno mam BlueScreen`y cały czas ;| |