![]() |
Pamiątki, gadżety, koszulki MU - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Pamiątki, gadżety, koszulki MU (/showthread.php?tid=297) |
- Valverde - 10-04-2007 11:34 Istnieje, ale grał u nas dobrych kilka lat temu i to tylko jako junior. Na allegro często wpadają koszulki, które zamówił sobie jakiś Angol ze swoim nazwiskiem a potem jej nie kupił tudzież mu się nie spodobała. Stąd też niższa cena, gratuluję wiedzy o UNITED. - Grzeho - 10-04-2007 11:43 To byl chyba Danny Webber, jesli sie nie myle. Kiedy odszedl z United gral przez chwile w Watfordzie, a gdzie obecnie gra nie wiem. Zgadzam sie z Valverde, pomysl, a potem kupuj :wink: Danny gra teraz w Sheffield United, koniec OT ![]() - Ciampel - 10-04-2007 17:57 Niektórzy z forum mogą nie wiedzieć, że u "konkurencji" (z perspektywy rywalizacji o użytkowników) często podejmuje się jakieś projekty (jesteśmy świeżo po finalizaji kapitalnych bluz) i niedługo szykuje się jakaś akcja z bawełnianymi koszulkami własnej roboty. Im więcej chętnych, tym lepiej i taniej - nie oszukujmy się - dlatego jeśli kogoś by to zainteresowało, służę pomocą na PW, a zresztą pewnie OPEL sam napomknie o tym i u nas ![]() - Zashi - 07-06-2007 20:47 7 lipca zostana zaprezentowane nowe koszulki domowe. Miesiac poźniej koszulki wyjazdowe. Prawdopodobne jest, ze koszulka bedzie wygladac tak (projekt pokazany w telewizji Sky Sports): ![]() Moze nas czyms zaskocza... Nazwisko bedzie moglo byc napisane w lini lub zaogrąglone. Nowoscią maja być nowe kolory napisów. Jednak wybór zarzadu klubu i tak musi zatwierdzic związek. Dodatkowo jest zmiana czcionki. Mozecie luknąc ten obrazek: <a class="postlink" href="http://img509.imageshack.us/img509/186/czcionkaor6.png">http://img509.imageshack.us/img509/186/czcionkaor6.png</a> - Kuba_^^ - 07-06-2007 21:31 Dość słabe zdjęcie, no ale jak się przyjżymy no to co nieco można zauważyć. Zmienione prawdopoodbnie będzie to, o czym napisał Zashi - tył koszulki, nie ma tego białek akcentu przy kołnierzyku, chyba przy rękawach nie ma tych złotych pasków no i nie ma obramowania wokół herbu ![]() ![]() - Stojkovic - 07-06-2007 21:34 Ja jakoś nie przywiązuje uwago do strojów. Bardziej interesuje mnie gra. Podobały mi się szczególnie stroje z 2005 roku. Mam gdzieś jakie trykoty będa nosić.. nawet niech będą rózowe w żólte ciapki... byleby mieli mistrza. - Ciampel - 07-06-2007 21:35 Osobiście spotkałem się z innymi wersjami odnośnie nadchodzących zmian na koszulkach. Ponoć z przodu mieli skorygować nieco napis naszego sponsora, bez prostokątnego obramowania, natomiast w kształcie elipsy - szczerze powiedziawszy, taki projekt w ogóle nie przypadł mi do gustu i te nieznaczne korekty w obrazku Zashiego zdecydowanie bardziej by mi odpowiadały. Choć trzeba zdać sobie sprawę z tego, że coroczna zmiana detali na koszulkach to oczywiście rzecz niezbędna dla klubowej kasy. Komercja wtargnęła do futbolu na stałe i niestety nie da się jej wyeliminować. Na szczęście nie wszystkich zawodników dotknęła ta mania pieniądza :roll: - Kuba_^^ - 01-07-2007 10:23 Home: ![]() Bramkarski: ![]() Wyjazdowych nie miałem jeszcze okazji zobaczyć, czyżby to oznaczało, że będą takie same jak w poprzednim sezonie? Być może. Co do nowych strojów, trochę jest zmienione, nie ma białych akcentów, o czym już wcześniej pisałem. Ogólnie mi się podoba, zresztą stroje, dla mnie, aż tak nie są ważne, ważna jest gra piłkarzy ![]() - Mates - 01-07-2007 10:28 Jeśli chodzi o nowe stroje powiem, że mi się podobają. Pasek z tyłu nie wygląda tragicznie, wręcz dobrze się komponuje. Jest to zwykła, prosta koszulka bez udziwnień ![]() Drugie stroje na razie pozostaną te same, przynajmniej w megastore nie ma nowych, tylko te, co były w ubiegłym sezonie. Pozdrawiam - Stojkovic - 01-07-2007 11:46 Ta czerwona koszulka co pokazał Kuba to wygląda bardziej jak T-Dhirt lub Polówka... Jakos tak mi niepiłkarsko wyglądają. Pewnie na żywych piłkarzach będa dużo lepiej wyglądały, ale i tak się cieszę, że nie wymyślili jakichś zwariowanych udziwnień. Osobiście uważam, że te z 2005 roku były znacznie lepsze... - Valverde - 01-07-2007 13:34 A mi się bardzo podobają. Do Vodafone z najlepszych czasów się nie umywają, ale i tak są całkiem niezłe. Dobrze, że zrezygnowali z tych złotych wstawek, te paski były w złym guście. Bramkarska bluza średnio mi się widzi, chociaż lepsza ta niż poprzednie te żółte. Stojkovic napisał(a):Osobiście uważam, że te z 2005 roku były znacznie lepsze...Akurat te z 2005 nie podobały mi się zupełnie, zeszłoroczne i nowe prezentują się ładniej. - Stojkovic - 01-07-2007 13:43 Valverde napisał(a):Akurat te z 2005 nie podobały mi się zupełnie, zeszłoroczne i nowe prezentują się ładniej.De gustibus non disputantum est... Co do bluz masz rację, choć mnie podobały się bardzo te zielone bluzy. Najlepszą bluza jaką widziałem była ta z 1998 roku co miał na sobie Peter. Yaka zielona w paski z takimi niby rozmyciami na klacie jak by krople spadły. Bardzo fajna była. Żółte były bardzo nieeleganckie ![]() Powiem jeszcze, że nie podoba mi sie rozmiar loga na koszulkach. Takie osamotnione to logo i jakies małe. Moim zdaniem mogłoby być na środku... ale to kosmetyka tylko. Szkoda ze rękawy nie sa jakoś fajnie zakończone... - KanT - 01-07-2007 14:29 Mi się nowe stroje stanowczo nie podobają. Na moje oko to one wyglądają jak koszulki treningowe. W poprzednim sezonie bardzo podobał mi się herb - przejrzysty, dużo większy i ta biała otoczka była fajna. Podobały mi się też te złote akcenty, a obecne trykoty wyglądają jakbyśmy z kosmosu byli... :? Chociaż mogły być gorsze, dobrze że zmiany i tak nie są drastyczne. A i niech nikt mi nie mówi, że to tylko koszulki bo w końcu kibice je będą kupować - ja także... - Kuba_^^ - 01-07-2007 19:02 KanT napisał(a):obecne trykoty wyglądają jakbyśmy z kosmosu byli... Właśnie z kosmosu by były, gdyby były jakieś dziwne kreski na środku koszulki, a tak to prostota i żadnych wydziwnien. Zresztą każdy ma własny gust, mi się akurat baaardzo podobają ![]() Widzieliście wyjazdowe Chelsea? Oni będą oślepiać tymi koszulkami przeciwnika :lol: - Ciampel - 01-07-2007 19:10 ![]() ![]() ![]() Kolejno: koszulka, spodenki i getry - nieco większe obrazki. Wyszperałem też to: RONALDO. ROONEY. SCHOLES. GIGGS. Ja do nowych strojów nie mam większych zastrzeżeń. Marketing marketingiem - na szczęście poziom tych projektów wciąż zostaje utrzymany, nie liczy się tylko i wyłącznie kasa oraz zyski. Dwa czy trzy tygodnie i się ze wszystkim oswoimy, zwykle na nowość się narzeka, taka reguła. Zresztą nie grają koszulki, a zawodnicy, czyż nie? ![]() |