Uwagi/opinie na temat strony - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Uwagi/opinie na temat strony (/showthread.php?tid=397) |
- Stojkovic - 13-12-2007 11:33 Będą jakieś podsumowania na koniec roku? Zestawienia czy coś w tym stylu? - Ciampel - 13-12-2007 16:56 Stojkovic napisał(a):Będą jakieś podsumowania na koniec roku? Zestawienia czy coś w tym stylu? Na jaki temat konkretnie? :wink: - Stojkovic - 13-12-2007 20:56 No np. podsumowa wszystkie głosy na poszczególnych graczy w poszczególnych meczach jeśli chodzi o MOTM i wyłoni gracza roku (tzn. kalendarzowego) bo gracza sezonu dopiero po sezonie. No a jeśli nie, to zrobi ankiete i wybra najlepszego gracza tego roku. Zawsze coś a jednak fajnie jest wybiera tego najlepszego. Ew. Pejter ma tam jakieś napewno statystyki forum i ogólne podsumowanko zrobi. To tylko taka sugestia. Stojko, to jest temat o stronie, a mi się wydaje, że ty mówisz na temat forum, tak? // Pejter Oj tak, ze starości już tak mam że tamaty gubię... - WoLaK - 21-12-2007 23:34 Zadko to robie,ale jak patrze na komentarze do Newsow to az mi sie przykro robi.Widzieliscie co jakies dzieci neostrady i fotki.pl wypisuja ? Cytat:sQuare | Odnosnie naszego nowego napastnika... Cytat:sQuare | - Kuba_^^ - 21-12-2007 23:47 Spokojnie WoLak, takie typu 'komentarze' są usuwane, już to właśnie zrobiłem, staram się kontrolować sytuację, choć czasami nazbiera się tych 'komentarzy' sporo i po prostu nie zauważam jakiś tam szczegółów - Maro11 - 21-12-2007 23:54 Mnie ciekawi gdzie moj feleton bo nigdy go nie ma w terminie kiedy pejter obeca , musze z nim pogadac :wink: a co do komentarzy, to poziom jest tragiczny, zrobice jakies logowanie. - Kuba_^^ - 22-12-2007 01:12 Cytat:a co do komentarzy, to poziom jest tragiczny, zrobice jakies logowanie. Gdyby można było wprowadzić tą funkcję byłaby ona od razu, niestety nie można tego zastosować. Dokładnie nie wiem dlaczego, bo nie siedzę w tych sprawach, jednak wiem, że nie można tego wprowadzić... - Ciampel - 22-12-2007 12:56 To nie kwestia trudności technicznych. Po prostu każdy ma inne zdanie na ten temat, obie opcje posiadają swoje "za" i "przeciw", dlatego na chwilę obecną jest tak, jak jest. Choć osobiście byłbym zwolennikiem jakiejś rejestracji. - Pejter - 22-12-2007 12:58 Kuba_^^ napisał(a):niestety nie można tego zastosować. Kto ci powiedział, że nie można? Popracujemy nad tym :wink: - Skull - 22-12-2007 13:46 Pejter napisał(a):Kuba_^^ napisał(a):niestety nie można tego zastosować. Skoro jest to możliwe to faktycznie by sie przydało,jakas szybka rejestracja może wszystkich by nie odstraszyła,ale napewno 60% osób które dodają chamskie komentarze rezygnowałoby z tego. Jeszcze jakby była taka opcja dodawania tematów których nie chcemy przeglądac :roll: ktos juz o tym wspominal,no ale bez tego da sie życ :wink: - Kuba_^^ - 22-12-2007 16:00 Pejter napisał(a):Kto ci powiedział, że nie można? Kiedyś mi tam pisałeś, że nie można tego wprowadzić, widocznie się myliłeś, albo ja mam złą pamięć Niewątpliwie rejestracja dałaby wiele To było chyba w trochę innym kontekście powiedziane, no ale nieważne. Da się Kuba -> no to c'mon - Ciampel - 28-12-2007 18:02 Generalnie chciałem zapytać, jak oceniacie naszą stronę w porównaniu z devilpage, manusite czy mufc. Mam na myśli kwestie merytoryczne, zawartość, bieżące informacje. Z różnymi zdaniami zdążyłem się spotkać, a jakoś na forum nigdy na ten temat nie dyskutowaliśmy. Poza tym wszelkie propozycje, jak zawsze, mile widziane 8) - Marek - 28-12-2007 18:10 Stronka pod wzgledem estetycznym najladniejsza ze wszystkich stron o Manchester United, ktore znam. Wiadomosci tez regularnie wrzucane i stoja na wysokim poziomie. Strona ogolnie najlepsza - obiektywnie i bez podlizywania sie :wink: . Jednak jak patrze na forum to aktywnie uczestniczacych osob jest kolo 15, chociaz to nadaje mu tej atmosfery jakby wszyscy sie znali. Szkoda jednak, ze udzielajacych sie forumowiczow jest malo zwlaszcza jesli forum sie porowna do tego z manusajt... - woyteq - 28-12-2007 21:35 Marek napisał(a):Jednak jak patrze na forum to aktywnie uczestniczacych osob jest kolo 15, chociaz to nadaje mu tej atmosfery jakby wszyscy sie znali. Szkoda jednak, ze udzielajacych sie forumowiczow jest malo zwlaszcza jesli forum sie porowna do tego z manusajt... jesli moge wtracic swoje skromne 3 grosze to wg mnie Marku lepiej ze w dyskusji bierze udzial waskie acz zaufane i normalne grono osob niz wysyp pokemonow. wg mnie na ta chwile forma forum jest niezla z perspektywami na jeszcze lepsze widoki. osobisciie wole czytac twoje, macka, mara, itp itd posty rzeczowe, sensowne i przemyslane, czasami ze smaczkiem lub zartem niz teksty w stylu jaki jest numer gg do c.ronaldo albo skad sie wziela zgoda z sunderlandem skoro trenuje tam keane i gra kilku naszych bylych. im popularniejsze forum tym wiecej dzieciakow. u nas odpukac ich raczej nie ma dlatego dyskusja stoi na w miare normalnym poziomie. wejdz sobie na pierwsze lepsze tematy na mausajcie. nie chce nikogo dyskredytowac i nie bede tego robil ale poziom wpisow niektorych 13 latkow jak i niedojrzalych 20 latkow jest powalajacy. tak wiec wszystkim innym forom zycze jak najlepiej bo nie jest moim celem byc niby na tym najlepszym z urzedu. wybralem to forum po "latach tulaczki" bo widze ze sa tu ludzie ktorych ksywy znam od kilku lat i wiem ze czytajac wpisy o rooneyu nie przeczytam ze jest to najwspanialszy pilkarz w historii klubu. - Maro11 - 29-12-2007 00:26 Zgadzam sie Woytqiem, naprawde im wiecej dzieci tym trudniej sie przebic odnies do danego zdania, poprowadzic polemike gdyz zostaniesz przekczyczany, niestety internet ma swoje złe strony i to jest jego zniwo , ja przez lata jako moderator starałem sie takie chwasty eliminowac w zarodku, uwierz mi Marku ze mało jest uzytkownikow jak Ty ktorzy przychodza mało kto ich zna i pisza z sensem. Mnie cieszy ze moge przyjsc skomentwac jakies posty na dobrym poziomie bo uwierz mi , nie chce mi sie analizowac meczu jak widze powazej teksty rooooo jestes boski, saha na krola strzelcow. Poziom tego forum jest najwyzszy jaki widzialem i niech tak zostanie. |