![]() |
Giuseppe Rossi - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Giuseppe Rossi (/showthread.php?tid=401) |
- Mates - 04-08-2007 16:37 Cytat:To dziwne,bo Heinze też chce grac ,ale ma ważny kontrakt i nikt nie patrzy na to czy jemu sie podoba siedzenie na ławce czy nie ,a Rossi sobie zarzyczył i Fergie na to przystał? Zauważ jednak, że Heinze chce przejść gdziekolwiek podczas gdy SAF zgodził się go puścić, ale tylko za granicę. jakoś nie wyobrażam sobie Gaby'ego biegającego w koszulce lfc :/ Gio odszedł i nic nie zmienimy, a jestem przekonany, że SAF nie pozbył się go, bo Rossi mu nie dawał spokoju. wierzę, ze to była przemyślana decyzja. Pozdrawiam! - Valverde - 04-08-2007 22:32 Skull napisał(a):To dziwne,bo Heinze też chce grac ,ale ma ważny kontrakt i nikt nie patrzy na to czy jemu sie podoba siedzenie na ławce czy nie ,a Rossi sobie zażyczył i Fergie na to przystał?A może Ferguson ma poważniejsze plany względem Heinze, niż Rossiego? Akurat obrona nie jest aż tak szeroka, jak ofensywa, nie możemy pozwolić sobie na odejście któregokolwiek z defensorów, nawet Silvestre`a. Drugą, prawdopodobną możliwością jest to, co napisał Mates w poście wyżej. - Skull - 04-08-2007 22:46 Valverde napisał(a):A może Ferguson ma poważniejsze plany względem Heinze, niż Rossiego? Może ,ale patrząc na wiek obu zawodników to ja bym raczej wiązał przyszłosc z Rossim... Valverde napisał(a):Akurat obrona nie jest aż tak szeroka, jak ofensywa Gdybys to napisał 2 tygodnie temu to bym sie zgodził,ale dzisiaj hmmm - Pejter - 04-08-2007 22:49 Tylko popatrzcie, że Ferguson jeszcze nie rozmawiał z Heinze, więc nie do końca wie, jakie jest stanowisko zawodnika! Z tego powodu nie ma jeszcze żadnych decyzji. W poniedziałek ma się odbyć rozmowa i powinniśmy już być dużo mądrzejsi. Dlatego nie można już teraz porównywać sytuacji Gaby'ego do Rossiego. - Valverde - 04-08-2007 22:57 Skull napisał(a):ł przyszłosc z Rossim...Ale gdzie, na ławce? Roo i Tevez teoretycznie i przez 10 lat mogą miażdżyć, zresztą wiek nie ma tutaj niewiele "do gadania". Nie można ciągle myśleć o przyszłości, a na chwilę obecną Heinze byłby stosunkowo ważnym graczem United. Zresztą Heinze też może odejdzie, po prostu nie ma opcji, by szedł do lfc. Skull napisał(a):Gdybys to napisał 2 tygodnie temu to bym sie zgodził,ale dzisiaj hmmmA to dlaczego? Roo, Saha, Tevez, Ole, Anderson, Nani, Giggs, Scholes, Ronaldo, Park - tak prezentuje się pierwszy rzut, potem jest jeszcze Eagles, Martin itp. Natomiast w obronie mamy Neva, Rio, Browna, Vidę, Evrę i Heinze. Do tego przeciętni/solidni Silvestre, O`Shea, + Evans, Bardsley, Pique. Przewaga ofensywy - nieduża - ale jest. Myślę, że temat Rossiego możemy sobie darować, wszystko opieramy na swoich przypuszczeniach i jednej wypowiedzi Rossiego. Pewnie nigdy nie dowiemy się, jak to naprawdę wyglądało. - Skull - 05-08-2007 11:10 Valverde napisał(a):Ale gdzie, na ławce? Na ławce!! ale dla porównania padło nazwisko Heinze o ktorego odejsciu tez sie mówi, a czemu? ten sam podód ławka! Valverde napisał(a):A to dlaczego? Roo, Saha, Tevez, Ole, Anderson, Nani, Giggs, Scholes, Ronaldo, Park Uśmiałem sie strasznie :lol: Ja tu porównywałem atak z obroną ,a Ty dorzuciłes jeszcze pomoc :lol: :lol: Więc Twoim zdaniem gdybysmy kupili jeszcze 2 dobrych pomocników to napastnicy nie są nam potrzebni? na to wychodzi :lol: To jak już tak liczysz,to dlaczego do obrony nie dorzuciłes naszy bramkarzy??? Przeciez oni tez stanowią o sile defensywy :lol: :lol: - Valverde - 05-08-2007 13:14 A ja mówiłem o OFENSYWIE. Dostrzegasz subtelną różnicę między napadem, a ofensywą? ![]() |