![]() |
Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60) |
Re: Przedstaw się! - Kisia92 - 18-04-2008 22:30 Bo naprawdę przez MtM Przestałam LP słuchać nałogowo, choć to miłość od 5kl podstawówki;] GD jest Ok, ale ostatnio nic nowego ich nie słyszałam (możliwe że nie wiem o jakiejś nowej płycie) terror powiadasz? hmm bd ciężko Re: Przedstaw się! - Tomassen - 19-04-2008 10:13 Obywatele i obywatelki, robi się za duży offtop w tym temacie ![]() wcale nie ![]() Re: Przedstaw się! - Duzi - 22-04-2008 16:53 Witam serdecznie, jestem tu nowy ![]() Nie oznacza to, że jestem też nowym kibicem Manchester United. Jestem z 'nami' 6 lat i kocham całym sercem ten klub ![]() Na forum przyciągnęła mnie kulturalna dyskusja i 'braterstwo' z redlogiem ![]() Byłem przez jakiś czas aktywnym userem forum DP ale już nic mnie z tym serwerem nie utożsamia. Pozdrawiam ![]() Re: Przedstaw się! - paolo - 22-04-2008 18:45 Witamy i życzymy przyjemnego pisania! Re: Przedstaw się! - lmp2 - 27-04-2008 23:35 Hehe następny co uciekł od DP ![]() ![]() Re: Przedstaw się! - Guest - 28-04-2008 16:15 Z lekkim poślizgiem, ale jednak. Witam :!: Imię utajnione nie jest, można za to skonkretyzować miejsce zamieszkania. Obecnie zamieszkuję malownicze miasteczko, położone w krainie tysiąca jezior - Olsztynek. Dla zainteresowanych jest ono oddalone o parę km od Starych Jabłonek, gdzie co roku rozgrywany jest turniej plażówki. Nie ukrywam, że przydałaby się opcja wydłużenia dnia. Muzyka, sport, globtroterstwo - a czas leeeeci. Re: Przedstaw się! - sadzio - 06-05-2008 21:13 wypadałoby sie przywitać ![]() Witam wszystkich serdecznie Diabłom kibicuję od roku 96',lecz jeszcze się nie złożyło abym się udzielał jakoś bardziej na jakimkolwiek forum. Jestem z Opola,oprócz MU interesuje sie sportem,fotografią,muzyką,komputerami regularnie czytuję redlog'a,choć przestała mi działać funkcja mobil'a ale to nic ;p Re: Przedstaw się! - Wazza - 12-05-2008 18:22 Imię : Adam Pseudonim : Luluś , Rua , Ryszard(dla koleżanek Rysio dla kolegów Rychu - moje obecne pseudo) Ulubiony piłkarz MU : W.Rooney T.Kuszczak Miejscowość : Częstochowa Klub : RKS Raków Częstochowa(3 liga) Re: Przedstaw się! - mlody_unw - 12-05-2008 20:41 Imię : Michał Pseudonim : mgc, młody, mlody_unw Ulubiony piłkarz MU : Ryan Giggs, Paul Scholes Miejscowość : Uniejów Klub : Manchester United, Baszta Uniejów Mam 18 lat. W tym roku mam maturę, 2 egzaminy za mną, 2 przede mną + 2 ustne. Na www United bujam się prawie od 2 lat. Na początku siedziałem jedynie na DP i tylko tam miałem konto. Teraz jestem członkiem redakcji innego serwisu, ale bez spamu ![]() ![]() Re: Przedstaw się! - michalmanu - 28-05-2008 22:57 Imię : Michał Pseudonim : nie mam żadnego,jedynie tutaj michalmanu Ulubiony piłkarz MU : Giggs,Kean,Rooney Miejscowość : Zabrze Klub : Górnik Zabrze Oprócz tego mam 19 lat.Kibcuje Manchester United od 99r.Oprócz piłki interesuje się również motoryzacją i filmem.Wcześniej korzystałem z Dp ale niestey ostatnio ich forum nie działa.Jednak portal jest świetny i moim zdaniem najlepszy o tej tematyce w Polsce,niestety drażnią sezonowcy i dzieci neo.Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum! ![]() Re: Przedstaw się! - Tomassen - 29-05-2008 13:46 michalmanu napisał(a):ednak portal jest świetny i moim zdaniem najlepszy o tej tematyce w Polsce Takim tekstem na wstępie plusa nie załapiesz <niesforny> żartuje of kors ![]() Re: Przedstaw się! - rimas - 21-06-2008 16:22 mię: Kuba nie Jakub ![]() Pseudo: płyś ulubiony piłkarz MU: Anderson, Rooney miejscowość: Częstochowa klub: Alkas Aleksandria, klasa A gr. II ![]() Re: Przedstaw się! - woozi - 21-06-2008 18:06 Imię: Kuba (takto Jakub ale wolę jak mówią Kuba) Psedo: ostatnio przypadło Pasterz ![]() Ulubiony piłkarz MU: Ferdi, Rooney Mijscowość: Łódź Kluby: Widzew Łódź no i Manchester United United kibicuję nawet nie wiem od którego roku ale to było wtedy kiedy zobaczyłem ich pierwszy mecz i odrazu zakupiłem (z rynku) koszulkę wtedy Andy Cole'a no mały byłem ![]() Re: Przedstaw się! - panopticum - 22-06-2008 11:49 Nie zauważyłem wcześniej tego tematu ![]() imię: Adam pseudonim: bardzo różne. ulubiony piłkarz MU: Giggs, Rooney, Ferdinand, Brown miejscowość: Toruń/Sierpc klub: Manchester United i Legia Warszawa. Re: Przedstaw się! - Olle - 22-06-2008 17:38 Imie: Tomek Pseudo: nobby (na dp), ale zazwyczaj olle Ulubiony zawodnik MU: od zawsze Ryan Giggs; pozostalych tez lubie i cenie, ale nie az tak jak Giggsa ![]() Uciekinier z dp, cwierc wieku na karku, a z United do grobowej deski od polfinalu z Juventusem i finalu z Bayernem w '99. Chociaz pilka interesuje sie od dziecka i jak przez mgle pamietam gre Maradony i Van Bastena, nie mialem nigdy okazji zobaczyc "na zywo w tv" skladu z Cantona :cry: ale internet pozwoli mi w jakims stopniu to nadrobic ![]() Pozdrawiam wszystkich fanow MU ![]() |