Redcafe.pl - Manchester United Forum
Przedstaw się! - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Re: Przedstaw się! - Kisia92 - 18-04-2008 22:30

Bo naprawdę przez MtM Przestałam LP słuchać nałogowo, choć to miłość od 5kl podstawówki;]

GD jest Ok, ale ostatnio nic nowego ich nie słyszałam (możliwe że nie wiem o jakiejś nowej płycie)

terror powiadasz? hmm bd ciężko

Re: Przedstaw się! - Tomassen - 19-04-2008 10:13

Obywatele i obywatelki, robi się za duży offtop w tym temacie Wink

wcale nie Sad

Re: Przedstaw się! - Duzi - 22-04-2008 16:53

Witam serdecznie, jestem tu nowy Smile
Nie oznacza to, że jestem też nowym kibicem Manchester United. Jestem z 'nami' 6 lat i kocham całym sercem ten klub Smile

Na forum przyciągnęła mnie kulturalna dyskusja i 'braterstwo' z redlogiem Wink
Byłem przez jakiś czas aktywnym userem forum DP ale już nic mnie z tym serwerem nie utożsamia.

Pozdrawiam Wink

Re: Przedstaw się! - paolo - 22-04-2008 18:45

Witamy i życzymy przyjemnego pisania!

Re: Przedstaw się! - lmp2 - 27-04-2008 23:35

Hehe następny co uciekł od DP Big Grin Witam Cię na forum Smile

Re: Przedstaw się! - Guest - 28-04-2008 16:15

Z lekkim poślizgiem, ale jednak. Witam :!: Imię utajnione nie jest, można za to skonkretyzować miejsce zamieszkania. Obecnie zamieszkuję malownicze miasteczko, położone w krainie tysiąca jezior - Olsztynek. Dla zainteresowanych jest ono oddalone o parę km od Starych Jabłonek, gdzie co roku rozgrywany jest turniej plażówki. Nie ukrywam, że przydałaby się opcja wydłużenia dnia. Muzyka, sport, globtroterstwo - a czas leeeeci.

Re: Przedstaw się! - sadzio - 06-05-2008 21:13

wypadałoby sie przywitać Big Grin

Witam wszystkich serdecznie
Diabłom kibicuję od roku 96',lecz jeszcze się nie złożyło abym się udzielał jakoś bardziej na jakimkolwiek forum.

Jestem z Opola,oprócz MU interesuje sie sportem,fotografią,muzyką,komputerami

regularnie czytuję redlog'a,choć przestała mi działać funkcja mobil'a ale to nic ;p

Re: Przedstaw się! - Wazza - 12-05-2008 18:22

Imię : Adam
Pseudonim : Luluś , Rua , Ryszard(dla koleżanek Rysio dla kolegów Rychu - moje obecne pseudo)
Ulubiony piłkarz MU : W.Rooney T.Kuszczak
Miejscowość : Częstochowa
Klub : RKS Raków Częstochowa(3 liga)

Re: Przedstaw się! - mlody_unw - 12-05-2008 20:41

Imię : Michał
Pseudonim : mgc, młody, mlody_unw
Ulubiony piłkarz MU : Ryan Giggs, Paul Scholes
Miejscowość : Uniejów
Klub : Manchester United, Baszta Uniejów

Mam 18 lat. W tym roku mam maturę, 2 egzaminy za mną, 2 przede mną + 2 ustne. Na www United bujam się prawie od 2 lat. Na początku siedziałem jedynie na DP i tylko tam miałem konto. Teraz jestem członkiem redakcji innego serwisu, ale bez spamu Wink Nigdy nie chciałem "rozdzierać się na wiele serwisów", ale teraz stwierdziłem, że to powinienem udzielać się na tych, które uważam za dobre i przyjazne mojej stronie. Mam nadzieję, że będzie tutaj ok Wink pozdrawiam

Re: Przedstaw się! - michalmanu - 28-05-2008 22:57

Imię : Michał
Pseudonim : nie mam żadnego,jedynie tutaj michalmanu
Ulubiony piłkarz MU : Giggs,Kean,Rooney
Miejscowość : Zabrze
Klub : Górnik Zabrze
Oprócz tego mam 19 lat.Kibcuje Manchester United od 99r.Oprócz piłki interesuje się również motoryzacją i filmem.Wcześniej korzystałem z Dp ale niestey ostatnio ich forum nie działa.Jednak portal jest świetny i moim zdaniem najlepszy o tej tematyce w Polsce,niestety drażnią sezonowcy i dzieci neo.Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum! Big Grin

Re: Przedstaw się! - Tomassen - 29-05-2008 13:46

michalmanu napisał(a):ednak portal jest świetny i moim zdaniem najlepszy o tej tematyce w Polsce

Takim tekstem na wstępie plusa nie załapiesz <niesforny> żartuje of kors Wink

Re: Przedstaw się! - rimas - 21-06-2008 16:22

mię: Kuba nie Jakub Tongue
Pseudo: płyś
ulubiony piłkarz MU: Anderson, Rooney
miejscowość: Częstochowa
klub: Alkas Aleksandria, klasa A gr. II Tongue

Re: Przedstaw się! - woozi - 21-06-2008 18:06

Imię: Kuba (takto Jakub ale wolę jak mówią Kuba)
Psedo: ostatnio przypadło Pasterz Big Grin
Ulubiony piłkarz MU: Ferdi, Rooney
Mijscowość: Łódź
Kluby: Widzew Łódź no i Manchester United

United kibicuję nawet nie wiem od którego roku ale to było wtedy kiedy zobaczyłem ich pierwszy mecz i odrazu zakupiłem (z rynku) koszulkę wtedy Andy Cole'a no mały byłem Big Grin mam 17lat

Re: Przedstaw się! - panopticum - 22-06-2008 11:49

Nie zauważyłem wcześniej tego tematuSmile

imię: Adam
pseudonim: bardzo różne.
ulubiony piłkarz MU: Giggs, Rooney, Ferdinand, Brown
miejscowość: Toruń/Sierpc
klub: Manchester United i Legia Warszawa.

Re: Przedstaw się! - Olle - 22-06-2008 17:38

Imie: Tomek
Pseudo: nobby (na dp), ale zazwyczaj olle
Ulubiony zawodnik MU: od zawsze Ryan Giggs; pozostalych tez lubie i cenie, ale nie az tak jak Giggsa Wink

Uciekinier z dp, cwierc wieku na karku, a z United do grobowej deski od polfinalu z Juventusem i finalu z Bayernem w '99. Chociaz pilka interesuje sie od dziecka i jak przez mgle pamietam gre Maradony i Van Bastena, nie mialem nigdy okazji zobaczyc "na zywo w tv" skladu z Cantona :cry: ale internet pozwoli mi w jakims stopniu to nadrobic Smile. Old Trafford tez jeszcze nie zdobylem, chociaz dobrych pare lat temu dorabialem do studiow w okolicach Leeds ( :cry: X2). Coz, co sie odwlecze to nie uciecze, funciak tanieje, oszczednosci sa, wiec wkrotce i to nadrobie.

Pozdrawiam wszystkich fanow MU Smile