![]() |
Champions League 2009/2010 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2009/2010 (/forumdisplay.php?fid=38) +---- Wątek: Champions League 2009/2010 (/showthread.php?tid=752) |
Re: Champions League 2009/2010 - Tomek91 - 11-03-2010 10:13 04/05 Real-Juve w dwumeczu 1-2 05/06 Real-Arsenal w dwumeczu 0-1 06/07 Real-Bayern w dwumeczu 4-4, ale Niemcy wychodzą dzięki bramkom na wyjeździe 07/08 Real-Roma w dwumeczu 2-4 08/09 Real-Liverpool w dwumeczu 0-5 09/10 Real-Lyon w dwumeczu 1-2 10/11 Real-? Co tu dużo mówić :lol: Re: Champions League 2009/2010 - panopticum - 11-03-2010 10:29 Ciężko sobie wyobrazić większy obciach w tej edycji LM. Ale jak się kupuje Kakę za 60 mln to nie ma co się dziwić. <niesforny> Re: Champions League 2009/2010 - Lukas - 11-03-2010 12:50 Lukas napisał(a):Na Santiago obstawiam remis i żegnamy po raz 6 z kolei na tym samym etapie rozgrywek<cwaniak> Real po raz kolejny się popisał. Jak widzę to czego dokonują w lidze mistrzów to bierze mnie na śmiech. Zabrakło im pokory- przed meczem, jaki był nie czytał wywiad z graczem Królewskich to zawsze "wygramy 3-0", "pokażemy im Real Madryt", "to będzie magiczna noc" i takie tam frazesy. Oni nie dopuszczali myśli o tym, że mogliby nie przejść, a tu psikus <hahaha> Re: Champions League 2009/2010 - RedLucas - 11-03-2010 17:19 <hahaha> :lol: <rotfl> <niesforny> Nie wiem, co mogę więcej powiedzieć :mrgreen: Wielka kasa wydana na transfery poszła się kochać. Jednak stawiam, że w przyszłym roku w końcu uda im się przebrnąć przez magiczną 1/8 LM. No chyba, że znów wymienią cały skład i ten nowy, co przyjdzie ponownie będzie 100% pewny, że rozniosą całą Europę. Re: Champions League 2009/2010 - Tomek91 - 11-03-2010 18:08 ten demot na mówi więcej niż tysiąc słów na ten temat: ![]() I tak Lyon mógł ich pogrążyć w końcówce, a nie wykorzystali dwóch setek, kiedy nawet Cassilas nie wierzył w zatrzymanie piłki Re: Champions League 2009/2010 - Janczar - 11-03-2010 19:17 Możemy się śmiać z RM, ale pomyślmy jak nie wyobrażalna jest desperacja ich kibiców...kupują największe gwiazdy światowej piłki, szukają trenerów z całego świata i inne tego typu cuda, ale dzięki temu widzimy, że pieniądze w piłce nożnej nie dyktują wszystkich warunków ![]() PS: ciekawy demotywator :lol: Re: Champions League 2009/2010 - Kwas - 11-03-2010 20:54 RedLucas napisał(a):Jednak stawiam, że w przyszłym roku w końcu uda im się przebrnąć przez magiczną 1/8 LM.Jakieś konkrety? Koledzy już się pośmiali, więc nie ma się co za bardzo powtarzać, ale muszę, po prostu muszę powiedzieć, że śmiech ogarnął moją twarz, i kiedy zobaczyłem, że Lyon doprowadził do wyrównania i kiedy ujrzałem końcowy rezultat. Zespół komedia. Mieli snajpera, to się go pozbyli i muszą liczyć na nieskutecznego w wielkich pojedynkach, przynajmniej tak wyczytałem, Higuaina, który ma takie wsparcie od Raula, że ohoho. Dodajmy do tego słabego Benzeme i mamy atak mogący doprowadzić madrytczyków do finału Champions League. Re: Champions League 2009/2010 - truered - 16-03-2010 20:21 Kwas napisał(a):Dodajmy do tego słabego Benzeme i mamy atak mogący doprowadzić madrytczyków do finału Champions League. Słaby? Źle ustawiony, nie potrafiący się odnaleźć - to tak. Słaby - przypomnij sobie jego bramkę z nami na Stade Gerland w mistrzowskim sezonie. Miał na sobie Ferdka i Vidę, a i tak zdołał pokonać Sara. Nie ryzykowałbym stwierdzenia, że jest słaby. Dzisiaj Chelski gra z Interem u siebie. Jak dla mnie absolutny hit hitów. Myślałem, że Mourinho przyjmie nieco defensywną taktykę na Stamford Bridge, ale chłop poleciał po całości. Eto'o, Milito, Pandev- Sneijder, Motta, Cambiasso- Zanetti,Samuel,Lucio,Maicon- Julio Cesar. Tak się teraz broni wyniku? :shock: Dziwne, że w odstawkę poszedł Stankovic, który rozgrywa przyzwoity sezon. Z kolei Chelski również 4-3-3 z Anelka i Malouda po bokach, ale wiadomo, że to płynnie przechodzi w 4-4-2. Jedyne, czego brak to drugi skrzydłowy, co będzie mógł wykorzystać Zanetti/Maicon. W bramce Chelskich Turnbull, dla którego to drugie spotkanie w LM (Apoel H), ale w tamtym zdołał go pokonać nawet Marcin Żewłakow, więc nie powinno to być trudniejsze dla któregoś z zabójczej szpicy. W drugim meczu Sevilla gra u siebie z CSKA. Oczekuję wysokiego zwycięstwa Hiszpanów. Są silniejsi kadrowo, rozgrywają regularnie mecze, no i posiadają atut własnego boiska. Do CSKA powrócił jednak po kontuzji Dzagojew, ale raczej usiądzie na ławce. Duet Kanoute-Fabiano wsparty przez Perrotiego i Navasa powinien zdemolować komuchowe zasieki. Re: Champions League 2009/2010 - Kwas - 16-03-2010 21:41 Nie uważam go za słabego piłkarza, choć mogło na to, po mojej poprzedniej wypowiedzi wyglądać. Po prostu chodziło mi o to, że w Realu jest przeciętny. I tyle. Re: Champions League 2009/2010 - Chudy - 17-03-2010 10:08 Prawie każdy kto przechodzi do Realu, gra przeciętnie, gorzej niż zwykle. A Ci którzy grają dobrze, są wypieprzani... chory klub. Re: Champions League 2009/2010 - Gicek - 17-03-2010 14:58 Cytat:W drugim meczu Sevilla gra u siebie z CSKA. Oczekuję wysokiego zwycięstwa Hiszpanów. Są silniejsi kadrowo, rozgrywają regularnie mecze, no i posiadają atut własnego boiska. Do CSKA powrócił jednak po kontuzji Dzagojew, ale raczej usiądzie na ławce. Duet Kanoute-Fabiano wsparty przez Perrotiego i Navasa powinien zdemolować komuchowe zasieki. Jednak ''komuchowe zasieki'' okazaly sie nie do sforsowania.<ściana> Wg mnie awans CSKA to niespodzianka tak duza jak awans Lyon'u. Ruscy pokazali, ze maja liczaca sie w Europie druzyne. Udalo im sie juz wygrac P. UEFA wiec teraz na pewno ostrza sobie zeby na LM. Jezeli na nich trafimy w nastepnej rundzie to moze byc ciezko... Ale i tak wygramy! :twisted: Re: Champions League 2009/2010 - sebos_krk - 17-03-2010 16:01 Gicek napisał(a):Jezeli na nich trafimy w nastepnej rundzie to moze byc ciezko...Przecież to jeden z lepszych scenariuszy, żebyśmy na nich trafili. My w razie potrzeby w tej edycji będziemy musieli odprawić z kwitkiem Barcę, więc ruskich to zjadamy na śniadanie. Gicek napisał(a):Udalo im sie juz wygrac P. UEFA wiec teraz na pewno ostrza sobie zeby na LMTa zapewne ktoś w Moskwie wierzy, że wygrają ligę mistrzów. Re: Champions League 2009/2010 - panopticum - 17-03-2010 16:14 Awansowali dzięki farfoclowi Palopa. Półfinał to byłby dla nich ogromny sukces. Re: Champions League 2009/2010 - truered - 17-03-2010 16:46 Dokładnie jakiegoś wybitnego futbolu nie pokazali, w defensywie też nie błyszczeli. Sevilla okazała się po prostu słaba jak barszcz w barze mlecznym. Jak osiągną półfinał to Abramowicz chyba zmieni rezydencję ![]() ![]() Re: Champions League 2009/2010 - Lasq - 17-03-2010 17:05 truered napisał(a):A co do Interu, który miał zostać zmiażdżony przez Chelsea, to przyznam szczerze srogo mnie rozczarował. Owszem, wygrał, ale sposób w jaki rozegrali to spotkanie był fatalny. Gra obronna w 11 na swojej połowie i poleganie na Sneijderze, który naprawdę błyszczał we wczorajszym spotkaniu. Mówisz tak jakbyś nigdy nie widział meczy drużyn prowadzonych przez Mourinho. To właśnie jeden z głównych argumentów dlaczego nie chce go nigdy widzieć na OT |