![]() |
Koszulki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Koszulki (/showthread.php?tid=8) |
Re: Koszulki - Anirin - 12-08-2008 10:35 A myślisz, że oficjalne produkty United chodzą po 60 zł? Jak chcesz mieć oryginał, to kup sobie w Megastore przez neta np. i tam jest opcja, żeby Ci pobrudzili plecy napisem Ronaldo. Na Allegro raczej nie znajdziesz takiej koszulki. Re: Koszulki - sebos_krk - 12-08-2008 10:49 Anirin napisał(a):to kup sobie w Megastore przez netaAlbo w sklepach sportowych typu Go&Sport, Megasport. W centrach handlowych takie sklepy są. Jednak poniżej 200 zł takiej koszulki nie będzie. Pisałem już o tym wielokrotnie, ale widzę, że nie czytacie tego tematu od początku i zadajecie pytania. Za 60 zł to jest owszem oficjalny produkt ze stadionu X-lecia <gafa> Re: Koszulki - Kisia92 - 12-08-2008 13:37 <a class="postlink" href="http://www.iss-sport.pl/shop,search,1,c2VhcmNoPW1hbmNoZXN0ZXIgdW5pdGVkO2NhdGVnb3J5X2lkPTtwcm9kdWNlcl9pZD0wO3RlYW1faWQ9MDt2YWx1ZV9mcm9tPTt2YWx1ZV90bz07ZXg9MQ">http://www.iss-sport.pl/shop,search,1,c ... bz07ZXg9MQ</a> Dla chcącego nic trudnego^^ Tutaj masz pewne i oryginalne, choć wydatek większy. Ja posiadam Allegrowską podróbkę, z której jestem zadowolona. Jedyna wada to to, że logo AIG jest strasznie cienkie, przez co popękało. Re: Koszulki - ring0 - 12-08-2008 17:27 Kisia92 napisał(a):http://www.iss-sport.pl/shop,search,1,c ... bz07ZXg9MQ Ja tam kupiłem w pełni oryginalną koszulkę, sprowadzaną z Manchesteru - za 150 złotych. Obie sprzed 2 sezonów, biała i czerwona. Poza tym jakoś nie widzę różnicy w tej za 250 i tej z allegro za 130, obie się prezentują i zachowują mniej więcej normalnie. Przynajmniej ja nie widzę takiej różnicy. Re: Koszulki - Kisia92 - 12-08-2008 21:29 Cytat:Przynajmniej ja nie widzę takiej różnicy.Bo takiej różnicy wizualnej nie ma. Jedyna wada w moim odczuciu to właśnie nadruki, które tak jakby 'odstają' przez co są gorszej jakości. Dla porównania posiadam vodafone, która jest cała pozaciągana ale nadruk nietknięty. Re: Koszulki - sebos_krk - 12-08-2008 22:14 Kisia92 napisał(a):przez co są gorszej jakości.A materiał jest na pewno taki sam? To Nike tyle wydaje na badania, żeby się lepiej piłkarzom kopało, a chińczycy w podróbce szyją z tego samego? Nie sądzę. Aczkolwiek np z tego sezonu koszulka jest świetnie wykończona, nic się nie dzieje z nią, nie ma nawet co porównywać do t-shirtów znanych firm z galerii handlowych typu reporter, house, diverse czy inne za które trzeba sobie zapłacić, a tak naprawdę to barachło. W meczowej naprawdę da się odczuć, że ktoś zadbał nad jakością. Zresztą kilka lat temu kupiłem kurtkę zimową za ogromne pieniądze- taką jak Fergie chodzi i po kilku sezonach wciąż wygląda jak nowa mimo iż mocno eksploatowana. Re: Koszulki - Kisia92 - 13-08-2008 10:11 Cytat:nie ma nawet co porównywać do t-shirtów znanych firm z galerii handlowych typu reporter, house, diverse czy inne za które trzeba sobie zapłacić, a tak naprawdę to barachło.To ja nie wiem gdzie kupujesz koszulki z tych firm za taka kasę^^ Cytat:z tego sezonu koszulka jest świetnie wykończona, nic się nie dzieje z nią,Masz na myśli podróbkę czy oryginał? Cytat:A materiał jest na pewno taki sam?Nie mam oryginalnej więc porównać nie mogę, ale ta którą posiadam(06/07) mnie satysfakcjonuje. Cały rok w niej zapierniczałam na W-Fie i dawała rade(no i daje nadal) Re: Koszulki - sebos_krk - 13-08-2008 12:33 Kisia92 napisał(a):Masz na myśli podróbkę czy oryginał?Jasne, że mówię o oryginale. Kisia92 napisał(a):To ja nie wiem gdzie kupujesz koszulki z tych firm za taka kasę^^Nie rozumiem pytania. Nie mówię, że są jakieś nadzwyczajnie drogie, ale te materiały to nic specjalnego. Re: Koszulki - maju - 13-08-2008 14:08 sebos napisał(a):Nie rozumiem pytania. Nie mówię, że są jakieś nadzwyczajnie drogie, ale te materiały to nic specjalnego.ja nie narzekam :}= ale już koniec OT ;] Re: Koszulki - Rafcio - 13-08-2008 18:31 Koszulki z reportera, croppa czy diverse są często w cenie zwykłych targówek, czasem ciut droższe czasem nawet tańsze. Materiał tez prawie ten sam, największa róznica to metka ![]() Ja mam 2 koszulki United. Obie z długim rękawem, obie używane i kupione na allegro. Na pewno są to firmówki Nike (wszystkie metki na miejscu) czy meczówki nie wiem. Gra się w nich świetnie. Niby cienka bluzka a mozna na lajcie grac jak jest 5 stopni. Re: Koszulki - mlody_unw - 13-08-2008 21:52 Rafcio napisał(a):Niby cienka bluzka a mozna na lajcie grac jak jest 5 stopni One raczej chłodzą niż grzeją. Ja mam 2 modele koszulki United, ale grałem tylko w 1, z sezonu 07/09 i muszę przyznać, że jest niesamowita, bo godzinie gry, zdejmuję koszulkę, co prawda jest mokra, ale plecy suchutkie, dobrze odprowadza pot. Re: Koszulki - Rafcio - 14-08-2008 18:50 mlody_unw napisał(a):One raczej chłodzą niż grzeją. Nie wiem czy chłodzą czy grzeja. Wiem, że jak grałem na w-fie w piłke, pizgało jak cholera, kumple grali w kurtkach, bluzach z kapturem i bylo im zimno a ja w tej bluzce i lajtowo sie gralo. Re: Koszulki - mlody_unw - 14-08-2008 20:14 Rafcio napisał(a):a ja w tej bluzce i lajtowo sie gralo. Może ... no wiesz ... podnieciłeś się ![]() Re: Koszulki - ŁukaSsZ - 15-08-2008 17:19 A przypadkiem te koszulki nie mają za zadanie dopasować się do warunków, w sensie trzymać ciepło kiedy zimno nie przyjmować kiedy gorąco? ![]() Re: Koszulki - smyq - 21-08-2008 20:31 Witam, dostałem w prezencie koszulkę Manchester United i teraz mam pytanie czy jest ona oryginalna? O to aukcja do niej http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180279492677. Myślę iż jest to niestety podróbka ale mogę się mylić. Czekam na odpowiedzi ![]() |